2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet evet bana da az geldi battaniye.. ben de saydım bizim de 8 tane battaniyemiz var.. ikisi hastane çıkışının diğerlerini de
biz aldık..

bi tane normal battaniye
bi tane pike tarzı
3 tanede kumaştan hani pazen deniyo ya o tarz battaniye yeter be kıslar

kizlar bisey sorucam.hamilelikte saca kina yakabilirmiyiz.benim saclar cok fena dokuluyor.belki biraz besler dedim.
boya kullanmiyorm.bu yuzden kinayi tercih ettim.ama bi zarari olurmuki diye tereddutte kaldim

benim saçlarımda çok beyaz var..boyatma dedi doktorum,kuaförümde doktorun izin vermiyorsa boyayamam dedi..bende mecburen kına yaktım...hiç kimse kına olduğunu anlamadı bile..bence deneyebilirsin.

bide 2. doz tetenoz aşımı oldum geldim...

bak yaaaaaaaaaa
dün don aldırdınız bana bugünde battaniyemi aldırcanız..
ocağıma incir ağacı dikionuz ama yea...

bak yaaaaaaaaaa

Ağrıdı mı petuş? Ben daha 1.sini bile vurdurmadım :18::18: 6.ayda gel vuralım dediler. Ben de tırstığımdan dolayı hiç üstelemedim

Ağrıdı mı petuş? Ben daha 1.sini bile vurdurmadım :18::18: 6.ayda gel vuralım dediler. Ben de tırstığımdan dolayı hiç üstelemedim

yok cnm ya....geçen seferde ben aşı olduğumu bile unutmuştum..
şimdide geldim hiç bi ağrı sızı yok çok şükür..

bak yaaaaaaaaaa

kuzummm geçmiş olaa
ohh ben bida vurdurmıcam ne güzel

evet
valla yattı kafama bu gün
nilden sevgili tocam vazgeçirdi
ya aslı ya da nihan ...

yaşasınnn forumda benim ismimde bi bebik olacak inş.

ya öğlen arasında bi arkadaşım da ööle dedi şimdiden böyleyse sonra naapcam ben imdaat

ya benim de tek umudum beyaz olması belki bol kremle falan kurtarırız diyorum..avuç avuç mustela basıyorum..bi bilen yaşayan var mı ki

Benim minik prens 1 haftadır bayağı bayağı hissettirmeye başladı. ama birgün oluyo birgün olmuyor. Şimdi de harakatlendi kuzum. Geçenlerde babası ilk kez hissetti heyecanlandı ,sevindi .Hergün soruyor hareket ettimi diye

annemler 5-6 tane almışlar hastane çıkışı ,kalın battaniye filan. Birde örüyorlar. Lazım olur mu ki o kadar.

merhaba kızlar
bu penye battanıyelerden bahsedıyosunuz sanırsam
kızımda sadece ve sadece hastane çıkışında olan bı penye battanıye ve kalın fermuarlı kadife battanıyelerden almıştık
kızım doğdu, hastaneden eve gelene kadar ıdare edebıldık o batanıyeyle eve geldıgımız gun bolca kustu, işteee benım kızım kusan bı bebek olucaktı:))))
bu yuzden yengemı hemen çarşıya yollayıp ı kı tane daha battanıye aldırdım o gelene kadar havluya sardık kızımı
hedıye geldı felan derken 6 tane penye battanıyemız bı tane orgu bıtanede kalın battanıyemız var ve bukadarı yeter ama bı t ane ıkı taneyle kalmayın eğer kusan bı bebek olucaksa okadar çok çamaşır çıkıcakkı 3 gund ebı makıne çamaşırını yıkarsınız bebeişin çıplak kalmasın sonra, ama fazlada abartmayın tabiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…