ya öğlen arasında bi arkadaşım da ööle dedi şimdiden böyleyse sonra naapcam ben imdaat
ya benim de tek umudum beyaz olması belki bol kremle falan kurtarırız diyorum..avuç avuç mustela basıyorum..bi bilen yaşayan var mı
ki
merhaba kızlar
bu penye battanıyelerden bahsedıyosunuz sanırsam
kızımda sadece ve sadece hastane çıkışında olan bı penye battanıye ve kalın fermuarlı kadife battanıyelerden almıştık
kızım doğdu, hastaneden eve gelene kadar ıdare edebıldık o batanıyeyle eve geldıgımız gun bolca kustu, işteee benım kızım kusan bı bebek olucaktı:))))
bu yuzden yengemı hemen çarşıya yollayıp ı kı tane daha battanıye aldırdım o gelene kadar havluya sardık kızımı
hedıye geldı felan derken 6 tane penye battanıyemız bı tane orgu bıtanede kalın battanıyemız var ve bukadarı yeter ama bı t ane ıkı taneyle kalmayın eğer kusan bı bebek olucaksa okadar çok çamaşır çıkıcakkı 3 gund ebı makıne çamaşırını yıkarsınız bebeişin çıplak kalmasın sonra, ama fazlada abartmayın tabiiiiiiiiiiiiiii
böyle okuyunca kendimi fakir hissediyorummm ben yaaa
ama şubat ortası başlayayyım da
görüsünüz siz
kıslar bişey sorcam manikür filan yaptırıyormusunuz.hani hijyen olayından dolayı
çatlaklar için denim doktor hiçç boşuna pahalı kremler alma,cilt yapısı ile alakalı dedi.kakao yağı önerdi.çatlak minimum olması için
bende yaaaaböyle okuyunca kendimi fakir hissediyorummm ben yaaa
ama şubat ortası başlayayyım da
görüsünüz siz
ağlamk istiyoreeeekızlar ben hatırlıyorum önce çok ince beyaz çizgi oluyo sonra göbek buyudukçe ve egrıldıkçe kırmızılaşıyo yanı o gordukelrınız çatlak
uzulmeyınnnnnnnn napalım yapcak bişey yok yaşıcaz canlarım bu gıbı şeyleri gunler geçıyo artık şekılden çıkıyoz
kakao yağını ciltten içeri geçtiği ve kafein içerdiği için önermiyorlarkıslar bişey sorcam manikür filan yaptırıyormusunuz.hani hijyen olayından dolayı
çatlaklar için denim doktor hiçç boşuna pahalı kremler alma,cilt yapısı ile alakalı dedi.kakao yağı önerdi.çatlak minimum olması için
aklım zaten hep nilde ama....
ama gıcıklık çıkarıyo tocam...
yok cnm ya....geçen seferde ben aşı olduğumu bile unutmuştum..
şimdide geldim hiç bi ağrı sızı yok çok şükür..
hiç hissetme bende sendenım şubatta başlıcam inşallah bende , ozmanda bız sergılerız
bende yaaaa
ağlamk istiyoreeee
kakao yağını ciltten içeri geçtiği ve kafein içerdiği için önermiyorlar
ama en etkili yağmış çatlaklar için kakao yağı
ikna et gız gocanı..nassı gadınsın, gadınlığını kullan
ya şu aralar vahşi cazibemi kullanamıyorum
malum geceliklerim de olmuyo belimide kıvırtamıyorum
ne fesatım dimi bak nerelere çektim yazdığını..
malum yasaklar
kötü içerik bildire bastım walla bunu okuyupkızlar çok alakasız olacak ama..
geçen hafta ikeadan oyun halısı aldık biz.. hani şu yuvarlak oluyo da bebikler yatıyo.. üstünden de şeker şeker oyuncaklar sarkıyoo.
bebikler de şebelek şebelek sırıtıyo.. hıh işte ondan değil
daha büyük bebikler oyun oynasın resim yapsın yemek yerken falan döksün diye.. bayağı büyük.. benim oturma odamdaki halım kadar..yıkanabilen ve leke tutmayan kumaştanmış.. at makineye yıkansın.. görümcemin kızı halıları mahvediyordi sulu boya pastel boya derken.. hım suyu da geçirmez gibi...böyle yorgan gibi hafif kalın.. elyaflı sankim.. üstünde aslan ayı felan figürleri var.. çok övdüm ama çok hoşuma gitti.. emeklemeye falan çalıştığı dönemde de dizlerini de acıtmaz (gerçi dizlik de aldım ben kızıma) ne bileyim halının tozundan tüyünden de korunmuş olur diye düşündüm..
fiyatı da çok uygun geldi bana.. yanlış hatırlamıyorsam 70-80 gibi bişeydi.. o küçücük sevimli halıları almaktan daha ekonomik ve kullanışlı buldum.. haberiniz olsun..
cnm ben geçen ay gittim ilk dozu oldum...o zmn 1 ay sonra gel 2. doz için dediler...sen daha hiç olmamışsın ya nasıldır bilemiyorum..6.Ay dediğine göre Bu aralar gidebilirim değil mi? Doktor muayenesine giderken yaptırırım diyordum 26 haftalık olur o zamana kadar. Olsam da kurtulsam ya. Umarım gecikmemişimdir.
ya şu aralar vahşi cazibemi kullanamıyorum
malum geceliklerim de olmuyo belimide kıvırtamıyorum
ne fesatım dimi bak nerelere çektim yazdığını..
malum yasaklar
kızlar çok alakasız olacak ama..
geçen hafta ikeadan oyun halısı aldık biz.. hani şu yuvarlak oluyo da bebikler yatıyo.. üstünden de şeker şeker oyuncaklar sarkıyoo.
bebikler de şebelek şebelek sırıtıyo.. hıh işte ondan değil
daha büyük bebikler oyun oynasın resim yapsın yemek yerken falan döksün diye.. bayağı büyük.. benim oturma odamdaki halım kadar..yıkanabilen ve leke tutmayan kumaştanmış.. at makineye yıkansın.. görümcemin kızı halıları mahvediyordi sulu boya pastel boya derken.. hım suyu da geçirmez gibi...böyle yorgan gibi hafif kalın.. elyaflı sankim.. üstünde aslan ayı felan figürleri var.. çok övdüm ama çok hoşuma gitti.. emeklemeye falan çalıştığı dönemde de dizlerini de acıtmaz (gerçi dizlik de aldım ben kızıma) ne bileyim halının tozundan tüyünden de korunmuş olur diye düşündüm..
fiyatı da çok uygun geldi bana.. yanlış hatırlamıyorsam 70-80 gibi bişeydi.. o küçücük sevimli halıları almaktan daha ekonomik ve kullanışlı buldum.. haberiniz olsun..
kötü içerik bildire bastım walla bunu okuyup
güle güle kullansım bebem..ikeada çok mantıklı şeyler var gerçekten:)
cnm ben geçen ay gittim ilk dozu oldum...o zmn 1 ay sonra gel 2. doz için dediler...sen daha hiç olmamışsın ya nasıldır bilemiyorum..
çok salak olduk yaa.
eşim de bana çok gülüo kaplumbağa gibi oldun kalkamıon die:)
ben bide eğilemiom hiç..çorabı pantolonu bi giyişim var..
eşim dio bu ızdırabı yaşatma bana, hepden tiksincem şimdi die
sende don almayı unutmuşsun,hani kilotu bu bebeninn
hiç dokunma,benimkide dökülüyor,kestiremiyorumda banyodan sonra kremliyorum yoksa keçe gbi
canım gayet yeterli gibi geldi bana
ama bi tanıdığım 10 tane battaniyem var çok lazım oluyor demişti
bana çok geldi ama şuan 7 tane almışım saydığımdaa
birde genelde çamaşır yıkama sıklığına göre ihtiyaçların artabilirr
hediyelerde gelecektir
eldiven 2tane az geldii
kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?
cnm pantolonu denemedn almak zorda...üst için önceden nasıl alıosan öyle al..yani m giyyosan yine m body al....hamileler için ona göre dizayn etmişler olayı..ben mağazasından aldım bi kaç bişide..aynen eski bedenimde aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?