2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kızlar ben hatırlıyorum önce çok ince beyaz çizgi oluyo sonra göbek buyudukçe ve egrıldıkçe kırmızılaşıyo yanı o gordukelrınız çatlak
uzulmeyınnnnnnnn napalım yapcak bişey yok yaşıcaz canlarım bu gıbı şeyleri gunler geçıyo artık şekılden çıkıyoz

kıslar bişey sorcam manikür filan yaptırıyormusunuz.hani hijyen olayından dolayı

çatlaklar için denim doktor hiçç boşuna pahalı kremler alma,cilt yapısı ile alakalı dedi.kakao yağı önerdi.çatlak minimum olması için

wayyyy arkadaş yaaaa..
iş yerinin alt katında mother care var...ayın 15 in de %50 inidirm var...akşam çıkışta yemim içmimde gidip 3-5 battaniye alım bari
bu ne yaf..

böyle okuyunca kendimi fakir hissediyorummm ben yaaa

ama şubat ortası başlayayyım da
görüsünüz siz
bende yaaaa
ağlamk istiyoreeee
kakao yağını ciltten içeri geçtiği ve kafein içerdiği için önermiyorlar
ama en etkili yağmış çatlaklar için kakao yağı
aklım zaten hep nilde ama....

ama gıcıklık çıkarıyo tocam...

ikna et gız gocanı..nassı gadınsın, gadınlığını kullan

kızlar çok alakasız olacak ama..
geçen hafta ikeadan oyun halısı aldık biz.. hani şu yuvarlak oluyo da bebikler yatıyo.. üstünden de şeker şeker oyuncaklar sarkıyoo.
bebikler de şebelek şebelek sırıtıyo.. hıh işte ondan değil
daha büyük bebikler oyun oynasın resim yapsın yemek yerken falan döksün diye.. bayağı büyük.. benim oturma odamdaki halım kadar..yıkanabilen ve leke tutmayan kumaştanmış.. at makineye yıkansın.. görümcemin kızı halıları mahvediyordi sulu boya pastel boya derken.. hım suyu da geçirmez gibi...böyle yorgan gibi hafif kalın.. elyaflı sankim.. üstünde aslan ayı felan figürleri var.. çok övdüm ama çok hoşuma gitti.. emeklemeye falan çalıştığı dönemde de dizlerini de acıtmaz (gerçi dizlik de aldım ben kızıma) ne bileyim halının tozundan tüyünden de korunmuş olur diye düşündüm..
fiyatı da çok uygun geldi bana.. yanlış hatırlamıyorsam 70-80 gibi bişeydi.. o küçücük sevimli halıları almaktan daha ekonomik ve kullanışlı buldum.. haberiniz olsun..

yok cnm ya....geçen seferde ben aşı olduğumu bile unutmuştum..
şimdide geldim hiç bi ağrı sızı yok çok şükür..

6.Ay dediğine göre Bu aralar gidebilirim değil mi? Doktor muayenesine giderken yaptırırım diyordum 26 haftalık olur o zamana kadar. Olsam da kurtulsam ya. Umarım gecikmemişimdir.

hiç hissetme bende sendenım şubatta başlıcam inşallah bende , ozmanda bız sergılerız

bende bende sizdenim yavrumun bi tek çorabı bilem yok bende ocak sonu alırım diyorum inşallahhhh o zmn bisde yükleris hıh hıh

ya şu aralar vahşi cazibemi kullanamıyorum
malum geceliklerim de olmuyo belimide kıvırtamıyorum

ne fesatım dimi bak nerelere çektim yazdığını..
malum yasaklar

malum yasaklar

Ne deyim yaa .Sen de iyiyiymişsin vallahi Cazibe de kalmadı ama idare etsinler artık.

kötü içerik bildire bastım walla bunu okuyup
güle güle kullansım bebem..ikeada çok mantıklı şeyler var gerçekten:)
6.Ay dediğine göre Bu aralar gidebilirim değil mi? Doktor muayenesine giderken yaptırırım diyordum 26 haftalık olur o zamana kadar. Olsam da kurtulsam ya. Umarım gecikmemişimdir.
cnm ben geçen ay gittim ilk dozu oldum...o zmn 1 ay sonra gel 2. doz için dediler...sen daha hiç olmamışsın ya nasıldır bilemiyorum..

malum yasaklar

çok salak olduk yaa.
eşim de bana çok gülüo kaplumbağa gibi oldun kalkamıon die:)
ben bide eğilemiom hiç..çorabı pantolonu bi giyişim var..
eşim dio bu ızdırabı yaşatma bana, hepden tiksincem şimdi die

çok ıyı bı şeymiş o ya sureklı halı sılmekten bıktım ser buyukçe at üzerine tepınsın surunsun küçücük mındere bağlı kalmasın fareler :)
bende bı sorayım araştırayım onu

kolktuktan kalkmaya çalışırkan eşim bi de
hay maşşallah diyesi var
gırtlağını sıkasım geliyo bazen

sende don almayı unutmuşsun,hani kilotu bu bebeninn

hiç dokunma,benimkide dökülüyor,kestiremiyorumda banyodan sonra kremliyorum yoksa keçe gbi

Valla alışverişe yeni başladığımız zamanlarda mağazada kadının biri gelip don aldınız mı diye sormuştu ben de şaşırmıştım sonra kadın
ilk başta don alınır bebeğe ki donansın dedi Biz hala almadık ama :) Dona ihtiyaç olacağını sanmıyorum o kadar sık alt değiştiriliyor ki donu giydir çıkar uğraşmayacağız bence. Çıtçıtlı bodyler don görevi görüyor bence.

kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?

Saol canım evet ben de internette bir annenin yazdıklarını okumuştum 5 tane penye battaniye lazım oluyor yazmıştı. Özellikle erkek
bebekler alt değiştiriken işemeyi çok sevdiklerinden battaniyeyi üstüne kapatmak durumunda kalabiliyormuşsunuz. Ben de 2 tane daha almayı düşünüyorum aslında. Eldiveni de 2 tane daha alayım o zaman 3 çift çorap daha alacağım.

kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?

cnm pantolonu denemedn almak zorda...üst için önceden nasıl alıosan öyle al..yani m giyyosan yine m body al....hamileler için ona göre dizayn etmişler olayı..ben mağazasından aldım bi kaç bişide..aynen eski bedenimde aldım..

hamile olmanın en zorlandığım yanı giyinmek oluyo..sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…