kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?
Ben kot tulum aldım canım hamile kalmadan önce 36 bedendim kendi bedenimi aldım oldu. Ben 6 kg aldım buarada.
Sen ne alacaksın alt mı üst mü?
cnm ben lcw dan hem hamile reyonundan hem normal reyondan aldım bişiler.hamile olmanın en zorlandığım yanı giyinmek oluyo..sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz...
slm kızlaaar... nassınız bakalım?
bugün ayın 15'i yupiiiiii:))) birazdan çıkıp kızıma deli gibi alışveriş yapacağım.
akşam atarım foruma fotoları...
üst almayı düşünüyorum evet...ama çok kararsız kaldım...ne yapsam diye..
hamile olmanın en zorlandığım yanı giyinmek oluyo..sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz...
kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?
resmi çekerkenki çaban öldürdü beni zeynoooo
ayy bugün okulda yerli malı haftasını kutladık...
fırsattan istifade dedik ki bizler de bir şeyler yapalım da oturur yeriz. a
maa nasıl bir yemek :))) 9 aylık modundayım şu anda:) ders falan anlatamadm sonra.
merdivenlerden bir çıkışım var komedi :))
ay dilşahhhh aynen bende fırsattan istifade bulduğumu yedim,çocuklar hocam bundanda yiyin bebeğin canı istemiştir diyolarbende hiç kilo almadım nasıl olsa diye bugün aştım sınırı ama dıkandım resmen
o kadar çok tatlı yedim ki kuzum horon tepiyo içerde:))
ya bende pek bişey almadım daha ,15 tatilde hallderim diye.bebemin donu bile yokçok mu yavaşım,petuşşşşa bakınca benm çocuk totosu açık doğcak yawrum
yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
bende bakıom herkes bişi almış anam benim çocuğun donu bile yok...
aldıklarımı sayıyım bak..
- bakım ürünleri..
- 10-15 tane heveslen alınmış tulum, önlük, pantol, yelek
- uyku seti(babannesi almış)
- 4-5 tane peluş oyuncak
- 4 don, 2 atlet:)))
gördüğün gibi elle tutulur bişi yok..
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz
yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
bende bakıom herkes bişi almış anam benim çocuğun donu bile yok...
aldıklarımı sayıyım bak..
- bakım ürünleri..
- 10-15 tane heveslen alınmış tulum, önlük, pantol, yelek
- uyku seti(babannesi almış)
- 4-5 tane peluş oyuncak
- 4 don, 2 atlet:)))
gördüğün gibi elle tutulur bişi yok..
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?