yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
bende bakıom herkes bişi almış anam benim çocuğun donu bile yok...
aldıklarımı sayıyım bak..
- bakım ürünleri..
- 10-15 tane heveslen alınmış tulum, önlük, pantol, yelek
- uyku seti(babannesi almış)
- 4-5 tane peluş oyuncak
- 4 don, 2 atlet:)))
gördüğün gibi elle tutulur bişi yok..
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz
yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
bende bakıom herkes bişi almış anam benim çocuğun donu bile yok...
aldıklarımı sayıyım bak..
- bakım ürünleri..
- 10-15 tane heveslen alınmış tulum, önlük, pantol, yelek
- uyku seti(babannesi almış)
- 4-5 tane peluş oyuncak
- 4 don, 2 atlet:)))
gördüğün gibi elle tutulur bişi yok..
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz
ben artık bakmıcam cnm ya...bende her gece diyom eşime sen ne rahatsın diye , alıncak çok şey var ya.ben burda herşeyi bulamıyom o yüzden 15 tatilde izmirden falan toptan alıyım diyorum.siz o konuda şanslısınız.bebek şekeri olayını naptın?ben bakıyom baktıkça kafam karışıyo gözüm dönüyo.kapı süsüde istiyom offff offffff,borçlar olmıcak ben çoktan alırdım herşeyi de işte
hiç bilem sabırlıyız diyelim
aman ya erkekler hep öyle..ipek kelebek petuş bizde de aynı ya.. ben sürekli pc başında bakınıp duruyom ne alsam diye
tek konum bu oldu artık. ama kociş rahat.. aadam hallederiz modunda ya..
ama ben aldm idareyi ele. bu ay şu alıncak diyom alıyoz. her aya liste yaptm..
ipekkelebek sen de izmirli misin? hemşeri miyiz yoksa :)
ben artık bakmıcam cnm ya...bende her gece diyom eşime sen ne rahatsın diye , alıncak çok şey var ya.ben burda herşeyi bulamıyom o yüzden 15 tatilde izmirden falan toptan alıyım diyorum.siz o konuda şanslısınız.bebek şekeri olayını naptın?ben bakıyom baktıkça kafam karışıyo gözüm dönüyo.kapı süsüde istiyom offff offffff,borçlar olmıcak ben çoktan alırdım herşeyi de işte
hiç bilem sabırlıyız diyelim
aman ya erkekler hep öyle..ipek kelebek petuş bizde de aynı ya.. ben sürekli pc başında bakınıp duruyom ne alsam diye
ipek kelebek petuş bizde de aynı ya.. ben sürekli pc başında bakınıp duruyom ne alsam diye
İŞLENMİŞİNİDE GÖRMEK İSTERİZ ZEYNEP HN:)))
bende daha hiç bişey almadım, anane babane alıyo bişeyler ama bizde tık yok, ama artık bende başlıycam ilk süt sağma makinesi, süt saklama kabı, biberon alcam sonra bakım ürünleri sonra banyo gereçleri ..........diye gitcek işte...
petuşşş bşey sorcam internette bi site buldum sebamed ürünleri var.sana bikaç fiyat sorsam uygun mu sence?
pişik kremi 100 ml :15 tl bebek şampuanı 250 ml:15 tl
bebek sabunu 100 gr :9 tl bebek losyonu 200 ml:16 tl
BENİM ALDIĞIM FİYATLARDAN DAHA UYGUN CNM BUNLAR...
site güvenilirse bence alabilirsin...
ama bi böyle temizlik bakım ürünleri satan bi yer varsa mağaza olarak orayada bak öyle al..
ben aldıktan sonra evin orda bi mağaza buldum..benim 17 liaraya aldığım şampuan amcada 12 liraydı:)
öyle bi yer varsa bi orayada bak..olmazsa bulduğun siete güvenliyse siteden al, benim aldığım fiyatlardan daha uygun...bebe yağıda al unutma:)
kızlar dün süpermarkette bebek bezlerine baktım,ultra prima 2 numaradan mı başlıyo?2 numara ,3-6 kg yazıyodu,1 numarası da var mı bunların?Koca reyonda ben göremedim de,2 numara ile mi başlıcaz?:26:
canım ben almıştım 2 numaradan başlıyor dediler..kızlar dün süpermarkette bebek bezlerine baktım,ultra prima 2 numaradan mı başlıyo?2 numara ,3-6 kg yazıyodu,1 numarası da var mı bunların?Koca reyonda ben göremedim de,2 numara ile mi başlıcaz?:26:
2 tane alma cnm...yani o losyon onlara bence 1 yıl yeter..yani şöyle düşün sen kendine aldığın losyonu bile ne kaa uzun kullanıosun ki onlar minnacık...varya bunlar bile bi dünya para tutuyo , 2,şer kutu alsan 150 yi buluyo .onunda ne kadar yetceği malum.oy oy çok çalışmamız gerek çokkuzularımız sağlıklı olsunda gerisi olur inşallahhh.ya geçen tv de diyodu esra erolda dedi hatta ,çalışan annelere doğum parası olarak 2000 tl verilcekmiş diye.acaba doğru mu?
kızlar dün süpermarkette bebek bezlerine baktım,ultra prima 2 numaradan mı başlıyo?2 numara ,3-6 kg yazıyodu,1 numarası da var mı bunların?Koca reyonda ben göremedim de,2 numara ile mi başlıcaz?:26:
slm kızlaaar... nassınız bakalım?
bugün ayın 15'i yupiiiiii:))) birazdan çıkıp kızıma deli gibi alışveriş yapacağım.
akşam atarım foruma fotoları...
aaa evettttt bugün mayış günü kocişime sölimde oğluşumla bana para göndersin oğluşuma ciciler almak için
canımmm maşalah göbüşün pek bi tatlı yawsss nazar değmesinn
emme resmi çekmek için baya bi çaba sarfetmiş gibisin
varya bunlar bile bi dünya para tutuyo , 2,şer kutu alsan 150 yi buluyo .onunda ne kadar yetceği malum.oy oy çok çalışmamız gerek çokkuzularımız sağlıklı olsunda gerisi olur inşallahhh.ya geçen tv de diyodu esra erolda dedi hatta ,çalışan annelere doğum parası olarak 2000 tl verilcekmiş diye.acaba doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?