2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya bugün benim bacağımla gövdemin birleştiği yerde kasık sanırım iğne batması gibi sancım oldu çok doktora sormalımıyım:44:sizdede oluyor mu

ya benim saclarda oyle ne bicim dokuluyo bide varya.hersey sac kili.bugun halilari fircaladm bi ton sac cikti.acaba hamilelikte hormonlarin etkisiylemi dokuluyor.
benim bacaktaki killarda cok azalmis.benim gibi olan varmi yaaaa

biz yemeğimizi yemeye gidiyozzz, gece de gelin kızlar kimse olmuyo 8 den sonra. :26: kaynatırızzzz öptükkk herkesi

ben girerim belkim..
herifim yok maça gidcek..10 gibi anca gelir..
8 gibi evde olsam..tiramusu istemiş benim herifin canı yarım saatte onu yapsam..yarım saatte yemek yisem.
9 a sözleşelim bebem:)))

bayansucum aldiklarin cok tatli gule gule kullan.cantanda gayet hos.gunlukte kullanabilirsn
tşk.ler canım
çantanın fiyatı şaka gibi.hepsi çok güzel.güle güle kullan
ha bu arada yatak örtümüzde aynı kıss
evet uygun bişi görünce dayanamıyorumyoksa spor çanta alıcaktım..ama böylesi daha iyi oldu eşortmanlarım kırışmaz içinde
yatak örtümü çook severek almıştım zevklisin benim gibi heea

heee walla,resmen cepleri boşaltıp geldim eve
sağol tatlım beğenmenize çok sevindim hepinizin walla

ben girerim belkim..
herifim yok maça gidcek..10 gibi anca gelir..
8 gibi evde olsam..tiramusu istemiş benim herifin canı yarım saatte onu yapsam..yarım saatte yemek yisem.
9 a sözleşelim bebem:)))

petus bende isterem bende isterem...him bayilirim tiramisuya.kedidile biskuviylemi yapcan

aslında uçları yıprandı ama o kadar vahim durum da değil tabi...uçları kırık hep ama bakım yapıyorum
sağol tatlişkoo

kızlar gelişimiz biraz gec oldu hava guzeldii malum :)
bebişim 428 gram olmuş boyu 22cm
idrar tahlili istedii, idrarım cok temiz ve berrakmış ölee dedi drumuz :)
ama akıntım idrara karısmıs ve olası bi enfeksiyon için gayet ilginç bi ilaç verdi
kalbi cok saglıklıymış
28 aralık 2. düzey ultrason tarihimiz
herbişey normal ve guzelmiş
bu arada drun tartısında 75 kg cıktım
gecen gdişimde 73musum 1 haftada da 2 kilo almıstım
aylincim ne guzel kilolar alıyoruz napıcaz bakalım dedi :)

kızlarcımm,alışverişten yeni geldim daha yemeim yapılacakk..hepinize güzel yorumlarınız için thankyou..
bu arada tramisular boğazınızda kalmasınnn

Son düzenleme:
kizlar ya bugun halilarimi fircaladim.pisman oldum sonra.cok yoruldum.nefes nefese kaldim.
esime yaptiricam bir tane hali kaldi.

bi dk bi dk...
ya 2. düzey ultrason mu?
O ne beee?
bir 250 daha mı bayılcazzz

kızlar yaa oğlum dün geceden beri hiç durmadan tepişiyo.hiç mi uyumaz bi bebek. gece onun hareketleriyle uyandım ve akşam oldu hala hiç durmadı.sizce bu normal mi. bi rahatsızlığı mı var acaba bu kadar hareket ediyo. sizde böyle bişey oldu mu hiç?

menzilcim maasallah bebisine.bisey sorucam benm ultrason kagidinda 3 tane olcum var.hangisi boyuki.
BPD,AC ve FL.simdi burda hangisi boy olcusu oluyo.bi bilgin varmi.doktorada hic sormadim bak

menzilcim maasallah bebisine.bisey sorucam benm ultrason kagidinda 3 tane olcum var.hangisi boyuki.
BPD,AC ve FL.simdi burda hangisi boy olcusu oluyo.bi bilgin varmi.doktorada hic sormadim bak

canım bilmiyorum ki bana dr söledi boyunu
bpd her resimde farklı cm yazıyo farklı acılardan farklı yerleri ölçüyo ya o yazıyo canım..

petus bende isterem bende isterem...him bayilirim tiramisuya.kedidile biskuviylemi yapcan

canım ya k. validem den öğrendim süper pratik bi tiramusu tarfi..
bilmeyen varsa yazsın..
marketten 1 tane pastaban alınır...
1 tane nescafe 3 ü bi arada alınır ve bir kase suda ertilir..o suyla pastabanlar ıslatılır...(nescafenin içine marketten alınan bir şişe rom dökülür, rom acayip lezzet verio, bu püf noktası)
sonra dr. outker in tiramusu yapı, 2 bardak sütle pişirilir...pişenin içine 2 kaşık labne peynir atılır...
çırpılır..
pastabanın orasına ve üstüne tam yarı yarıya gelecek şekilde yayılır..
en üste bolca kakao bulanır..
bu kaaaaaaa
15 dk da hazırlanıo..bulaşık yok pislik yok...
sonrada afiyetlen yenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…