canım ben almıştım 2 numaradan başlıyor dediler..
aldım yane ben..
bi de artıkın kaldırın bi tarafları hanımlar.. tabisi maddi bi mevzu ama.. bebikin oda takımını ararken öldüm ben yorgunluktan.. ki arabayla gittim ve sadece maskoyu dolaştım.. şimdiden bu kadar yoruluyorsak 1-2 ay sonra mahvoluruz gibi geliyor..
termometre felan almadım ben de
bebefon almadım
nevresim takımı almadım
perde ve halısını almadım ama duvara asılacak tablosu süsü püsü çerçevesini aldım
sanırım eksiklerim bu kaar..
ben baştan ele geçirdim iktidarı.. kocişe kalsa ooooo martta giderdik biz alışverişe elde de beş kuruşş olmazdı o alışverişi de 2 günde tamamlardık.. haadee sen sağ ben selamet.. içime sinmeden alırdım büyük ihtimalle.. maddi olarak alabilecek gücünüz varsa ufak ufak başlayın bence..
kim vercekmes kiim kim kimmmmmmmmmm
devlet verecemişhaberlerdede söylediler.devlet 3 çocuk olayını desteklemek için yapıyo heral
ya evet ya ben 4 paket almıştım.. hatta limangodan almıştım bebek bezini.. ucuza diye.. ama pişman oldum güya ekonomi yaptım..haklsınartık hemen yoruluyoz bende bu ay başlıcam,ama bebek bezi için çok almayın belki poposu o beze alışamaz değiştirmek zorunda kalırsınız diyolar.ben bebek bezini bi paket alcam iyi gelirse devamını alırım.bebefon almıcam ama banyo termometreside düşünmüyom.dirseğimle ısısını anlarım diyom tecrübeli bi gadın gibi konuştum
bence bu istek gibi geliyor ....bu kadar paaaya veremezler ..inşallh..cıkar varsa aslı tv de medya da
ya evet ya ben 4 paket almıştım.. hatta limangodan almıştım bebek bezini.. ucuza diye.. ama pişman oldum güya ekonomi yaptım..
ya kızımın totosunu alerji yaparda elimde patlarsa diye düşünüyorum..:18:
vay anasını kuzucum yaa dirseğinle anlayabileceksin yane.. valla bravo
ben alırım diye düşünüyorum hiç güvenmiyorum kendime.. bi de ateşölçerini kulaktan ölçenlerden almak daha mantıklı değil mi.. 1 saniyede ölçüyormuş..
yok ya sende anlarsın bence,anne olunca hissederizbirde eşim sağlıkçı olarak kulaktan ateş ölçer konusunda çok doğru olmuyo diyo.hastanede acilde ve diğer çocuk doktorları özellikle digital koltuk altından ölçenleri daha gerçek buluyomuş.ben ilk olarak dgital olanlardan alcam baktım zor oluyo kullanamıyom o zaman kulaktan ölçeri düşünürüz.
yanii bizim kurum bir bürüt maaş veriyor doğum ve evlenme yardımı olarak.. eşime de 200 lira veriyorlarmış şaka gibi.. ama olsun az da olsa iş görür sonuçta..
kızlar ciddi ciddi olcak diyolar bu 2000 tl, sizde araştırın soruşturun.okulda falan bana ne şanslısınız diyo herkes.olmasa millet bu kadar gaza gelmez. bak olursa herkesten 100 tl müjde rüşveti istiyom
kızlarrrrr
biraz dolaştım ve bakın neler aldım
Eki Görüntüle 307678
lohusa tacı yerine kıstırmalı kurdela toka..oldumolası taç takmayı sevmem herkes çok beyendi hoş duruyor
Eki Görüntüle 307686
kızıma eşortman takımıihoşuma gitti görünce
Eki Görüntüle 307687
bu da hastane çantam bana ait olan...
yaa biliyorum adidasın spor çantalarından alıcaktım ama bu çanta 15'ten 7,5 tl ye düşmüş..işimi görür dedim ne gerek var 50 tl verip çanta almaya şimdii
ama kötü müü:26:
birde lohusa geceliği baktım ama almadım,fikir ediniyorum şu anda
kızlarrrrr
Eki Görüntüle 307678
lohusa tacı yerine kıstırmalı kurdela toka..oldumolası taç takmayı sevmem herkes çok beyendi hoş duruyor
Eki Görüntüle 307686
Eki Görüntüle 307687
yaa biliyorum adidasın spor çantalarından alıcaktım ama bu çanta 15'ten 7,5 tl ye düşmüş..işimi görür dedim ne gerek var 50 tl verip çanta almaya şimdii
sağolgüzeller canım
güle güle kullan
ben sırt çantası almayı planlıyorum bakalım :)))
hepsi güzel bence çantayı sürekli kullanırsın ,kullanışlı .tokada taç gbi duruyo.ben taç almıştım ama bi tane daha alcam.canımı istettinnn
kızlarrrrr
Eki Görüntüle 307678
Eki Görüntüle 307686
Eki Görüntüle 307687
anammmmmmdevlet verecemişhaberlerdede söylediler.devlet 3 çocuk olayını desteklemek için yapıyo heral
kızlarrrrr
Eki Görüntüle 307678
Eki Görüntüle 307686
Eki Görüntüle 307687
kızlarrrrr
Eki Görüntüle 307678
Eki Görüntüle 307686
Eki Görüntüle 307687
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?