2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
menzilcim maasallah bebisine.bisey sorucam benm ultrason kagidinda 3 tane olcum var.hangisi boyuki.
BPD,AC ve FL.simdi burda hangisi boy olcusu oluyo.bi bilgin varmi.doktorada hic sormadim bak

FL uyluk kemigi olcumu oluyor onu 7 ile carpinca bebegin boyunu veriyor

rom ne ki? çok mu cahilim ne :44::44:

kimsede ağrı olmuo sanırım bizi neden dışladınız

ne demek o canım nie dışlayalım.
agrılar her cinse göre değişiyo
uzun sure surmeyen agrılar genelde normal die tanımlanıyo ve bebişin ve rahmin buyumesiyle ilgili oluyo
idrar yaparken olan agrı genelde enfeksiyon habercisi
yanında yanma ve kasıntı varsa oda mantar anlamına geliyo
bu aydan sonra kasılmalar baslayacakmıs kasık, bel ve bacaklarda
bunuda siyatik die yorumlarmıs halk ama gebelikte normal olan agrılarmıs
bunun için bi cogumuz magnezyum kullanıyoruz gunde bi defa duzenli olarak
bu ilaç kasılmaların azalmasına ve zamanla kaybolmasına yardımcı oluyo
kafana takıldıysa cok ara bi drunu sor içini benden ve diger arkadaslardan daha cok rahatlatacaktır emin ol
yardımcı olduysam ne mutlu bana..
sıradakiiii?? :):):):)

çantaya bayıldım...güle güle kullan canım. şimdi biz çocuk doğunca yanımızdan ayırmayacağımız kocaman çantamız olacak ya ben onları sevmiyorum ya böyle spor bir şey almak istiyorum...hem de yaza denk gelecek çantada yazlık süper olur

guzummmm hadi gzöün aydın..tosun iimiş...
dr unda son lafını çok tuum..
bunu işlemek istiorum ama şimdi eve gidcem...2 saat sonra burda olursun gerekli presi yaparım bebem:))
kizlar ya bugun halilarimi fircaladim.pisman oldum sonra.cok yoruldum.nefes nefese kaldim.
esime yaptiricam bir tane hali kaldi.
sakın heee sakın bi daha...

rom ne ki? çok mu cahilim ne :44::44:

anam bende kokoş k. validemde öğrendim..bende bilmem hiç
marketlerde vanila, kabartma tozu felan satılan reyonda satılıomuş.
minnak böyle iğne şişesi gibi bi şişesi var...aroma...güzel bi koku verio ama..

himmmm super bi tarifmis canm.hem cok pratik.bu arada rom neki

canım doktorum herşeye normal dediği için artık ne normal ne değil bilemiyorum doğuruyo olsam normal dicek banaidrar tahlili geçen hafta yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama bir haftada olmuş olabilir mi bilemedim

bu ne karışık bi cümle olmuş böle
ne almalıyız ne almamalıyız anlamadm:26:
ben de alışveriş yapmak istiyorum annem acele etme bu ay geçsin diyo
neler alınacak diyorum
hastane çıkışı ayaklı pijama zıbın battaniye çorap fort bebe puset sırt bezi el bezi toto bezi diyo
bunlar yeterli mi değilse neler eksik
burdaki anneler çok mu panik bana mı öyle geliyo
bunca kuzenim yegenim oldu hiçbirinde banyo oda termometresi alınmadı
lazım olanları almak istiyorum zaten bi dolu borcumuz var

kızlaaaar alışverişi yaptm geldm.
kızımn banyo ihtiyaçları bitti.
küvet, file, banyo temometresi, tırnak makası, burun aspiratörüve sabamed ürünlerini aldm geldm..
ayrıca hastane çıkışı ve cibinlik de aldm :)))
eşim gelince foto çektiririm şimdi uğraşamıcam ben :)

tecrübeli anneler yardım edinn

tecrübeli anneler yardım edinn

canlarım daha erken 7 ay dolmadan alınmaz bizde ben de çok heves ediyorum ama...oğlumda da çok gereksiz şeyler almışım hevesle bilemiyor insan.bi kere ilk 3 ay nasıl geçiyor anlamıyosun o yüzden abartmamak gerek.3 zıbın bile yeter..hazirandan eylüle kadar sadece çıtçıtlı body yetiyor çok sıcak oluyor bide erkek çocuk çok sıcağı sevmiyor hemen kabarıyor kırmızı kırmızı..eylülde 6 aylık oluyor ve 1 yaş kıyafetlerini giydiriyorsun.alırken küçük şeyler kesinlikle almayın..hediye o kadar çok geliyor ki hepsinden siz de almış olduğunuz için açamıyorsunuz bilee..biberon da kesinlikle cam biberon öneriyorum en sağlıklısı( ben oğluma hep chicco cam biberon kullandım) süt saağma makinası da çok işime yaradı onu da medela almıştım.chicco nun bebek arabası ve pusetini almıştım çok sağlam oluyor daha 5 çocuk büyütür.temel alacağınız şeyleri ilk çocuğunuzsa kaliteli alın kardeşleri de rahat kullanır....

çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın
evet annem de erken diyo sanırım bebeğe bi şey olmasından korkuyo şimdiden alışveriş yapılmaz diyo
ben de kendi kendime ben ağırdan mı alıyorum oğlumun hiçbi şeysi yok mu diye içim içimi yemeye başlamıştı
bu durumda 3 zıbın çıtçıtlı badi cam biberon (chicco) süt sağma makinesi (medela)
bebek arabası puset yeterli gelecek

bakım ve banyo ürünlerinden neler almalıyız ? ben bebek bezi ve göz yakmayan şampuan aldım sadece

foto istiyoz tez zamanda güle güle kullansın cicilerini kuzucuk inşşş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…