2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım amac benle ugrasmak :)
biz bayılırız 2 dunur gibi atısmaya ..
nitekim kendisi de öyleee
oda kuruntu yapıyoo söz konusu bebek ve biz olunca herkes aynı dedigin gibi.. :)
Mucuksss bebem...
parmaktan 2 tüp kan :S:S:S
3-4 tüp aldılar yea..
benimkini koldan aldılar..
Serum yeri gibi bı yer yaptı koluma..
Saat bası tüpü takti oraya..iğne kaldı kolumda hep...
O içilen seyin tadida benim cok hoşuma gitti:))

Son düzenleme:
canım sağol içimi rahatlattın dedim bendemi bi sorun var ağrım geçmeyince sinirlerim bozulduparmaklık var canım pakette tabiki onunla koyuyorum

heh geldin mii :))
o parmaklıkla koydugum ve bi defa ittirdigim halde ertesi gun pembemsi bi kanama gecirdim
dr ya enfeksiyona baglı dedi yada cok daha buyuk ihtimalle fitili koyarken zedelemene baglı dedi dusun yanii
o korkuyu yasamakta beter bişi kan gelmesi gibi
ben hatta jelle koyuyodum içeri daha cok kayıyo ama daha yumusak bi işllem oluyoo :))

Mucuksss bebem...

3-4 tüp aldılar yea..
benimkini koldan aldılar..
Serum yeri gibi bı yer yaptı koluma..
Saat bası tüpü takti oraya..iğne kaldı kolumda hep...
O içilen seyin tadida benim cok hoşuma gitti:))

sana da mucukkkksss bebekimm :)
yok koldan illaki de parmaktan nasıl cıksın 2 tup kan cok ilgincime kaçtı

hadi ya:18:canım ne bileyim dedim galiba bende bi sorun fitil koymayı beceremiyorum ağrımda geçmeyince psikopata bağladımo zaman giriişe hafif yerleştirip bırakıyım erir akar içeri napiimçok sağol canım ya bütün gün ağlamaklı dolaştım resmen etki göstermicek enfeksiyon bebeğe bişey yapacak diye içimi rahatlattın

cıks böledee olmass..
tak parmaklıgı al fitili, tek hamlede at içeri parmagın boyunca ittir cek
parmaklıgı cıkar her ihtimale karsı mikroplardan korunmak için elini ıslak mendille sil yat hiç kalkma 10 dk
sırtustu yatman yeterli sonra saga sola don kocan ne yandaysa sarıl uyu..
işlem tamam :))

ayy su gırtlagımı tutamam sonrada yok seker hastası mıyım yok vitaminler kilo aldırıyo
nefrazenle petuş haklı sanırım
şimdi canım cay istiyo öyle kuru kuruda içilmezkii
giyinip markete gidiyim abur cuburum bitmiş

ama ama benim kocam yanımda değil güneydoğuda

Yuppppiii
Hem komik hem akıllı kadinsin vesselam..
Ufff acı biber tursusunu fazla yımısim sanırım..midem yaniii

hadi yine içim rahat etmedi bu sefer de göztepeye gittik suyun çok az yok denecek kadar bebeğin böbreğinde sorun olabilir böyle bi bbek karnında yaşamaz dedi eşimle sarıldık hastane bahçesinde ağladık ağladıkkk yarın detaylı ultrasona giricem kadıköyde ordan benim dr.a sonra tavsiye üzerine başka dr.a göstericem içim yanıyo her şeyi hazırdı bebeğimin daha geçen gün bebek arabası geldi yarı mı kalıcam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…