Mucuksss bebem...canım amac benle ugrasmak :)
biz bayılırız 2 dunur gibi atısmaya ..
nitekim kendisi de öyleee
oda kuruntu yapıyoo söz konusu bebek ve biz olunca herkes aynı dedigin gibi.. :)
3-4 tüp aldılar yea..parmaktan 2 tüp kan :S:S:S
canım sağol içimi rahatlattın dedim bendemi bi sorun var ağrım geçmeyince sinirlerim bozulduparmaklık var canım pakette tabiki onunla koyuyorum
petuşş arastırmacı kişilik?
28120 Sebamed Bebe Şampuanı 150 Ml. - Ürün Kategorileri
uygun mu bana mı öyle geldi?
Mucuksss bebem...
3-4 tüp aldılar yea..
benimkini koldan aldılar..
Serum yeri gibi bı yer yaptı koluma..
Saat bası tüpü takti oraya..iğne kaldı kolumda hep...
O içilen seyin tadida benim cok hoşuma gitti:))
parmaktan 2 tüp kan :S:S:S
heh geldin mii :))
o parmaklıkla koydugum ve bi defa ittirdigim halde ertesi gun pembemsi bi kanama gecirdim
dr ya enfeksiyona baglı dedi yada cok daha buyuk ihtimalle fitili koyarken zedelemene baglı dedi dusun yanii
o korkuyu yasamakta beter bişi kan gelmesi gibi
ben hatta jelle koyuyodum içeri daha cok kayıyo ama daha yumusak bi işllem oluyoo :))
iki tüp değil be birer damla abartmayalım ben yeni yaptırdım sadece açlıktan bayılacaktım o kaar
hadi ya:18:canım ne bileyim dedim galiba bende bi sorun fitil koymayı beceremiyorum ağrımda geçmeyince psikopata bağladımo zaman giriişe hafif yerleştirip bırakıyım erir akar içeri napiim çok sağol canım ya bütün gün ağlamaklı dolaştım resmen etki göstermicek enfeksiyon bebeğe bişey yapacak diye içimi rahatlattın
cıks böledee olmass..
tak parmaklıgı al fitili, tek hamlede at içeri parmagın boyunca ittir cek
parmaklıgı cıkar her ihtimale karsı mikroplardan korunmak için elini ıslak mendille sil yat hiç kalkma 10 dk
sırtustu yatman yeterli sonra saga sola don kocan ne yandaysa sarıl uyu..
işlem tamam :))
Allll..ben daha pahalıya aldım...
ama amaaa lolllypop ölee dedii
beni kandırdılar
kızlar facebook bizim grubumuzu bulamıyorum;50;
ama ama benim kocam yanımda değil güneydoğuda
canım bnm çok üzüldüm umarım hrşey bi an önce yoluna girer ...peki daha once ultrasonda baktıgında doktor bebegın suyunun az olduugnu gormedi :S:S ve bebek hareketlerini nasıl hissediyormusun yogun olarak yoksa az mı hıssedıyorsun
izin vermiyor mesaj göndermeme nasıl yapsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?