2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yok cnm aynı kosullarla geçecekler benim dogum koşullarımda vs. Bı degisiklik olmuyacak..
Yine %20 oduez biz muayenede...dogumdada 6000 liraya kadar dogumu karşılayacaklar..
Tek sorun kadıköy şifada gecmio Acıbadem sigorta..
Acıbadem'in geçtiği hastanelere gitmemiz gerek Yada sigorta şirketi ok derse şifada doğurcam vercez parasını biz kendimiz sonra sigorta şirketinden geri alcam...bakalım konuscaz geçtikleri zmn nasıl olacak..bide normalde hastanem bana 4800 lira dedi dogum fiyatı ama mevcut sigortaya göre o fiyatı verdi..şimdi sigortasiz gidersem bana ne fiyat verecekler dogum için bilmom..hayırlısı bakalım bı Ocak olsunda..6 aydan sonra ne Dr nede hastane değiştirmeyi istemiorum hiç..
petuşcum son iki haftadır iştah artışı oldu mu ve buna bağlı kilo alımı malum son trimester e girdik biz iştah çok artar fln diyo ama var mı sende bi değişiklik yoksa bende mi var anormallik

Cnm son trimestera 26. Hafta bitince giricez die biliyorum...yani bu ay basından itibaren 17 günde 1, 5 kilo almisim..
İştahdan ziyade k.validem burdaydi ondan bu ay biraz fazla aldım sanırım..

Pembegreyfurt sen istek gönderdim dedin ama arkadaşlık istegi gelmedi..
Doğru kisiye gönderdin dimi..
Profil resminde yeşil sapkali bı adamcikla kucağında bı kadincik var...ona gönderdin dimi istegi

çokk iyiyiymiş gerçekten.benimki bu kalbi bacağı ayağı kafası bitti:)şaka gibi muayene ediyor bide 15 günde bir çağırıyor.tamam cnm cumartesi günleri de çalışıyormu,randevu sistemimi acaba.çalışıyorumda anca c.tesi gidebilirim.bu cumartesi gideyim ozamn.çok teşekkürler valla.çok makbule geçti.

17 günde 1.5 çok değil bee ayda 2 normal ne de olsa hem senin normalde de çok az değilmiydi kilo alımı ya da ben mi yanlış hatırlıyorum

aşk olsun petuşşş begenmemekten degil
artık aştım sayenizde kendimle dalga gececek kıvama geldim
biliyosun kilo, iştah, yemek olunca direk akıllara tek isim geliyoo ''menzil''
Sen yenisin galiba:))))
17 günde 1.5 çok değil bee ayda 2 normal ne de olsa hem senin normalde de çok az değilmiydi kilo alımı ya da ben mi yanlış hatırlıyorum

Yok cnm ya ben cok az kilo almadım..ama normal kilo aldım..
Dün itibariyle tam 6 kilo aldım...ama benim beklediğimden cok daha ii tabi
Ben 6 ayda 6 kilo alacağımı hayal etmemiştim hiç..o nedenle ben memnunum..
Kalan 3,5 ayda 7-8 kilo alsam walla ne süper...14 felan kapatsam bu olayı keske..
Verrim sonra...zaten siskoyum..vesile olur belki fazlasını bile veririm ins:)))

canım bol bol su iç. ve dinlen.. sola yat sürekli. bebeğinin suyu az olanlara bu şekilde tavsiye veriyolar doktorlar öyle biliyorum. rabbim yardımcınız olsun. bebeğine güç kuvvet versin rabbim.

evet tatlım calısıyoo
sanırım 4-5e kadar hastanede
inşallah memnun kalırsın canım sende..

e petuş çok iyi alt sınır 7 zaten 7-10 arası normal sen altında gidiyosun daha neee

petuşşş 9. ayda ayarlamazsın sanırım buluşmayı dimi?
artık ağırlaşmaya başladık. tarih bekliyoruzzz

mrblaarrr ne kaynatıyosunuz böle pazar pazar bi açtım bişey yazamadım, kalabalığız pazar gunune göre maşallah maşallah

petuşşş 9. ayda ayarlamazsın sanırım buluşmayı dimi?
artık ağırlaşmaya başladık. tarih bekliyoruzzz
İns cnm..
Ok bu hafta bu olaya el ayvam ok, ok..
yok petuş kırmızı tişörtlü bi erkek çocuğu var
ok ir ekledim
mrblaarrr ne kaynatıyosunuz böle pazar pazar bi açtım bişey yazamadım, kalabalığız pazar gunune göre maşallah maşallah

arada böyle takılıyoz yefrum

evet akşamları kimse olmuyo pek,bugün temizlik yaptım şaftım kaydı bir ay yeter bu artık.PETUŞŞŞ face eklediğin ipek benimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…