Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım.
yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz
Birkaç gündür aranızda değildim, 11 aylık oğlum hastalandı, yüksek ateş, ishal, kusma bir de üstüne çok fena pişik...Acile gittik...Ateşi düşürüldü çok şükür, ama ishali ve pişiği devam ediyor. Hiçbir şey yemiyor sadece beni emiyor...Ben de iştahsızlaştım, halsizleştim, yorgunum...Hem emzirmek hem hamilelik zor oluyor tabii..Allah bebişlerimizi korusun, inş. bir şey olmaz..
günaydınlar,
teşekkürler iyiyiz ama bulantı var hiç birşey yemek istemiyorum![]()
kaç haftalıkken başladı?
5.haftanın başında ilk zamnalar hafifti şimdi bazı yemeklerden kokulardan tiksiniyorum 1/2lt süt içerken şimdi canım hiç istemiyor
cnm benim midem bulanmıyor ama bende acaip iştahsızım.en azından sabahları zorla bir dikişte süt iç.domates ye mide bulantısına iyi.ara ara çubuk kraker ye açlığa alışmasın miden.bebişe iyi bakmak lazım
bende şuan tam onu yapıyorum domates ve peynir yemeye çalışıyorum biraz fazla tuz döküyorum ama bide tuzlu salatalık ta iyi geliyo
acaba ne zaman geçicek bu bulantılar inş.istifra olmaz bölece geçer diye dua ediyorum
bünyeye göre değişiyormuş güzelim.inş daha kötüsü olmaz
inş. olmaz
ayın 18nde de kalp atışlarını duymaya gideceğiz heyecanda var zaman geçmiyor sanki
keşke benim canım da birşeyler çekse benim hiç bir şey yiyesim gelmiyor. hala kahvaltı yapmadım. zaten sütten nefret ederim..
senin ki kız olcak desene![]()