2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkdşlr aranızda crınone jel kullanan var mı?

ben kullanıyorum kan testi yaptırdığımız gunden itibaren, bende kaşıntı yapmıyor ama genelde manta yaptığını biliyorum o yüzden çok dikkat ediyorum. çok sık duş alıp iç çamaşırı hep kuru tutuyorum. bol su içiyorum aşırı şekerli gıdalardan uzak duruyorum. dar kıyafetlker giymiyorum.kısaca mantarın en sewdiği nem, sıcaklık gibi ortamı sağlamamya çalışıyorum

2010 ağustos annesi olarak bu topikte yazıyor olmak benim için tam bir süpriz oldu...
Hiç beklemiyorken, mens gecikmesi nedeniyle yaptırdığım BHcg test değeri 80 çıktı. Kızımın doğumgününden önce böyle bir haber almak çok şaşırtt bizi. Herşeyi yenibaştan yaşamak bakalım nasıl olacak?

:44:

bnm tüp bebek bi deger yüsek cıkınca ara verdik donduruldu embiriyolarım bu ay da dondurulmus 1 embriyom koyuldu bugun kanda baktık 12. günde degerim 844

kızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür:nazar::nazar::nazar: 6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz :D her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz :D bayramdan sonra tekrar randevumuz var :Dhaber vereyim dedim öpüyoruz kocaman
doğum tarihi 9 nisan dedi doktorumuz...

Son düzenleme:
canım 10 dk geçmeden özel msj yazamyrm.evet sakaryadaym.benim tüp bebek doktorumun hastenesinde sadık bey var.yada neşe hanım ikiside çok iyi doktorlar.ayrıca nese hanım ayşe aytozla tüp bebek tedaviside yapıyo.ama ona çok önceden sıra almak gerekiyo.ben aldım 3 eylüle.sadık akbıyık ta bebegin kemik yapısına göre 10 haftadan sonra cinsiyeti tahmin eden bi doktor.egin kemik yapısına göre 10 haftadan sonra cinsiyeti tahmin eden bi doktor.

canım adatıp hastanesi ama onlara sıra bulamazsanda özel muayenehanesi olan orhan solakoğlu var.oda çok tecrübeli bilgili bi doktor.siz temelli burayamı yerleşiyosunuz.gezmeyemi geliyosunuz

Kızlar, bende ara sıra kahferengi akıntı oluyordu, bu gün de kasık ağrısından sonra yine geldi leke, doktorumu aradım kanaman ola bilir acil gel hastaneye dedi. Dünyam karaldı sanki ya bişey olur Allah korusun..Nasil hastaneye getdim bir Allah bilir. Doktorum baktı ciddi bişey yok dedi, acilde bir injeksion vurdular buukadar..
tam bu arada da bebeyimi gördüm, kalp atışını da duydum Allahıma çok şükürler olsun bu günü bana verdi ya!!! Okadar mutluyu okadar sevinliyim bütün problemleri unutdum!!!Hayata yeniden geldim sanki. Biz şimdilik 6 hafta 2 günlüküz :)

Dikkat edin kahferengi akıntı olsa mutlaka doktorunuza gidin!

Kızlar, bende ara sıra kahferengi akıntı oluyordu, bu gün de kasık ağrısından sonra yine geldi leke, doktorumu aradım kanaman ola bilir acil gel hastaneye dedi. Dünyam karaldı sanki ya bişey olur Allah korusun..Nasil hastaneye getdim bir Allah bilir. Doktorum baktı ciddi bişey yok dedi, acilde bir injeksion vurdular buukadar..
tam bu arada da bebeyimi gördüm, kalp atışını da duydum Allahıma çok şükürler olsun bu günü bana verdi ya!!! Okadar mutluyu okadar sevinliyim bütün problemleri unutdum!!!Hayata yeniden geldim sanki. Biz şimdilik 6 hafta 2 günlüküz :)

Dikkat edin kahferengi akıntı olsa mutlaka doktorunuza gidin!

canım geçmiş olsun. bu bahaneyle miniğide gördün yani...

kızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür:nazar::nazar::nazar: 6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz :D her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz :D bayramdan sonra tekrar randevumuz var :Dhaber vereyim dedim öpüyoruz kocaman

geçmiş olsun. dikkat et kendine bebişe...

gunaydin nisan anneleri...benim bulantilar basladi ama sabahlari degil de aksam yemekten sonra oluyor bide cok fazla kokular beni rahatsiz ediyor cok halsizim

insallah saglikla kucagina alirsin ben de cuma gunu gidicem kalp atislarini dinlemek icin insallah bir sorun cikmaz

bütün nisan annelerine günaydınlar canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. kendine ve bebişe dikkat et

günaydın canım herkese günaydın :Damin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almak

kızlar ben gecen hafta çarşamba gunu kan testi yaptırdım 88 çıktı, doktor haftaya gel keseyi görürüz dedi. bu perşmebe doktora gidicem ama daha 5 haftalık bile olmayacak kese gözükür mü?

Back
X