evet yaaa çok eşek bişey bu
yimmiiiiii 29dan snra gene yimmiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hain domdom petuş demek mart danalarına ayyy pardon analarınada bakıyon heee![]()
yoqqq eyi böyle...ben orayı çaktırmadan takip ediom zaten..gündüz nisan annesiyim akşam mart![]()
evet yaaa çok eşek bişey bu
yimmiiiiii 29dan snra gene yimmiiiii![]()
evet canımcım ya benim baya var kasım ortalarında öğrenirim heralde ama ben cinsiyet konusunda çok acele etmiyorum benim kociş çok merak ediyo
ben diyomki aman sağlıklı büyüsünde varsın 2 ay sonra öğreneyim yeterki sağlıklı büyüsün bebişim bi sorun olmasın
sevdanın ki banada erkek gibi geliyo sankimm.. oyy kuzucukların hepsi hayırlısı neyse o olsun inş.![]()
Aaa ne üç kağıtçı çıktın sen böyle :) Ya mart ya burası karar ver ama![]()
napim ben 5 nisanda pıtlatcam ya sikletim onlarmış gibi gelyo![]()
napim ben 5 nisanda pıtlatcam ya sikletim onlarmış gibi gelyo![]()
hihihi
aklıma şey geldi...
9 haftalıkken doktora gittiğimde eşim aradı hemen ilk sorusu şu oldu bebiş nasıl kızmı erkekmi
didim 2 aylık çocuğun cinsiyetimi olar bide kıdemli babasın hiç yakıştıramadım sana cıx cıx![]()
ahhhaaa izimkide acaba kızmı erkekmi evde kafayı yiyo..cmt dr a gittik ben cesaret edip sordum " dr beni bi ısırınca aaa bu kadar küçükken belli olurmu die" kocamın bana öyle bi bakışı varki "naptın sen aaa, belli olurmu hiç" der gibi, pislik ya...sanırsın bi ben merak ediom, onun hiç aklına gelmio![]()
işler duruyo ben dötümü devirdim yatıyom iyimi pöffffffffff![]()
petuşşşş vermem seni martt analarına![]()
anam 30 martta olsaaa 5 nisanda olsa KOÇ olcak KOÇ![]()
slm kızlar bende nasipse aralık annesiyim de kardeşim nisan annesi olucak ALLAH izin verirse :)
ALLAH hepimizi bi nefeste kurtarsın inş![]()
ben deeeeeee
elchin napıcaz biz bu tembellikle yaaaa![]()
ben deeeeeee
elchin napıcaz biz bu tembellikle yaaaa![]()
kovsanızda gitmem yefrumm...
hee her türlü huysuz her türlü inat bi çocuk olcak işte![]()