2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahhhaaaa ben o stresi yaşamamak için yatak örtüsünü hiç açmıom, üstüne kıcrılıp yatıoz..örtü de kirlenince üstüne yapışırız heralde, sinyali öyle verir die düşünyom:))) ohhh misss missss.....evet bana kimler ev gezmesine gelmek ister halaaaa:)) kabuklu ceviz yenmezmi yoksa elimden...ahhhaaa:64:

:60::60::60::60:

pekiiii tuvaletin pislenmemesi için napıyosunuz petuşş:23::27:

yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı:61:

aha bizim evi anlatıyooooooooo :))))))))))

şu hamileliğin balayına girelim diye bekliyorum ondan sonra temizliğe girişicem... sabah 6 buçukta evden çıkıyom akşam 7 buçukta eve giriyorum valla hiç canım istemiyo... kız kardeş abla yok ki bende kuzenlere haber salcam gelirlerse gelirler olmadı tutarım bi kadın... ama öle de rahat edemem o gelmeden ayıp olmasın die temizlerim kesin o zihniyetteyim çünkü ve hiç evime kadın sokmadım alışık değilim :)))))))))))

:60::60::60::60:

pekiiii tuvaletin pislenmemesi için napıyosunuz petuşş:23::27:

walla ccnm onun için kılsız tüysüz kişileri banyoya alıom...anammm kardeşim ünv. kazandı geldi ist. a yurtta kalyo ama yurda yerleşene kadar yanımda kaldı...yefrum maşallah kıl yumağıymış..didim aslımızda yok neslimizde yok böyle kıllı adam bu ne yahuuu...buna tikkat etmek yeterli kuzum:52:

walla ccnm onun için kılsız tüysüz kişileri banyoya alıom...anammm kardeşim ünv. kazandı geldi ist. a yurtta kalyo ama yurda yerleşene kadar yanımda kaldı...yefrum maşallah kıl yumağıymış..didim aslımızda yok neslimizde yok böyle kıllı adam bu ne yahuuu...buna tikkat etmek yeterli kuzum:52:

ayyyy bi gidem pilav yapim dedim temzilik sohbeti almış başını gitmiş yalnız çok güldümm yafuuu :)) yaw sizin temizlik yapmamanız için bi sebebiniz var çalışıyosunuz.. ya bizim gibi evde oturan tembel tenekeleri napmak lazım sabahki yatağımı daha yeni topladım :52::52:
mobilyalarda koyu 2 güne bi tozlanıyo amaaan diyom sallıyom valla anamda yok bacımda yok gurbetteyim oyyyy:59::59:

şu hamileliğin balayına girelim diye bekliyorum ondan sonra temizliğe girişicem... sabah 6 buçukta evden çıkıyom akşam 7 buçukta eve giriyorum valla hiç canım istemiyo... kız kardeş abla yok ki bende kuzenlere haber salcam gelirlerse gelirler olmadı tutarım bi kadın... ama öle de rahat edemem o gelmeden ayıp olmasın die temizlerim kesin o zihniyetteyim çünkü ve hiç evime kadın sokmadım alışık değilim :)))))))))))

bence hiçkimseye yalvarmaya gerek yok komşularda fln durumu olmayan kadın varsa temiz titiz şöyle konuşun onunla...bizim sokakta var mesela kirada oturuyo durumu pek yok temiz de beni yanlış anlamazsan bi yardımcıya ihtiyacım var yabancıya gitmesin sen gelebilirmisin dedim kadın sevinerek olur dedi:6:

ya kayınvalidem gelcek 1 ay sonra falan dio sakın yapma ben yaparım ama utanırım ben ya, nasıl yapmim...kadın içinde bende aynı mantalitedeyim..:59:

heralde eşiyle anlaştı mıçmıyolar :27::27::27:

huuuu temizlik anlayışıma yeni bi boyut daha...haydeee:64:

walla bizde yok öyle kıllı tüylü kimse ama benim şu ara dökülen saçlarım bide uzun uzun böleee heryerde var yane yakında yazma bağlıcam:78:

ayyyy bi gidem pilav yapim dedim temzilik sohbeti almış başını gitmiş yalnız çok güldümm yafuuu :)) yaw sizin temizlik yapmamanız için bi sebebiniz var çalışıyosunuz.. ya bizim gibi evde oturan tembel tenekeleri napmak lazım sabahki yatağımı daha yeni topladım :52::52:
mobilyalarda koyu 2 güne bi tozlanıyo amaaan diyom sallıyom valla anamda yok bacımda yok gurbetteyim oyyyy:59::59:

ben mobilyalarımın hepsini açık renk aldım hatta kayınvalidemin yanında dedim sürekli toz alamam ben dedim demiştir kadın ayyyy ne pis gelin diye :37: neyseki oda çalışıyorda benden farkı yok ama ben evdeyken daha tembel oluyorum nasılsa yaparız mantığıyla o yüzden sizleri anlıyorum bide üstüne gebişiz zaten :36::36::36:

bence hiçkimseye yalvarmaya gerek yok komşularda fln durumu olmayan kadın varsa temiz titiz şöyle konuşun onunla...bizim sokakta var mesela kirada oturuyo durumu pek yok temiz de beni yanlış anlamazsan bi yardımcıya ihtiyacım var yabancıya gitmesin sen gelebilirmisin dedim kadın sevinerek olur dedi:6:

ayy en iyisi o valla.benim geçen sene bi temizlikçim vardı haftada bir gelip temizleyip gidiyordu ama kadın tasındı bu sene de daha bulamadım bakacam bi çaresine.hafta sonu eşimle yaptık söylene söylene süpürdü valla evi.

ahhhaaa tek tesellim sizsiniz yafrum..diom akşama kadar evde büyyolar onlar bile yapmıolar, ben ne yapcam yahuuu diom:))):54:

kizlar yorumlarinizi okuyorum cok komiksiniz.ya bana ne demeli aksama kadar evdeyim.ama benim evde malum.hic canim istemiyo temizlik yapmayi.anca uzanip film seyrediyom yada pc nin basindayim.ama bugun guzelce bi temizledim evi cok detaya inemesemde.artk idare edicez.bu hafta kadin tututcam caresi yokkk:52:

ayy en iyisi o valla.benim geçen sene bi temizlikçim vardı haftada bir gelip temizleyip gidiyordu ama kadın tasındı bu sene de daha bulamadım bakacam bi çaresine.hafta sonu eşimle yaptık söylene söylene süpürdü valla evi.

ya süpürge yapmakta ne varki kızlar ben hergün yapıom nerdeyse 2000w ayarlamayın sizde ben gücünü düşürüp süpürüyprum hemde hiç zorlanmadan..önemli olan kapı, pencere cam, mutfak dolabı,halı koltuk vs büyük işler yane...yoksa ev süpürmekten kolayı ne yanee:8:

ben mobilyalarımın hepsini açık renk aldım hatta kayınvalidemin yanında dedim sürekli toz alamam ben dedim demiştir kadın ayyyy ne pis gelin diye :37: neyseki oda çalışıyorda benden farkı yok ama ben evdeyken daha tembel oluyorum nasılsa yaparız mantığıyla o yüzden sizleri anlıyorum bide üstüne gebişiz zaten :36::36::36:

ya ben mobilya konusunda büyük eşeklik ettim sorma ama sallıyom yaaa gurbette yaşıyoz evime öle misafir falanda gelmiyo :1::1: Allahtan kocişim haftasonu süpürüyo evi saolsun benden çok korkuyo çocuğa bişey olacak diye o yüzden makina elletmiyo..Allah razı ossunnn kocişşş diyorum :52::52:

aynen canim onlarin bi sebebi var ya biz.bende yatiyom yatioym anca aksama dogru kalkip is varsa yapiyom ufak tefek.bende gurbetteyim teeee yurtdisinda.kimsem yok yardim edecek:5:

ahhhaaa tek tesellim sizsiniz yafrum..diom akşama kadar evde büyyolar onlar bile yapmıolar, ben ne yapcam yahuuu diom:))):54:

valla bebişim şu ilk 3 ay kıçımı devirip tembellik yapmaya devam riske atamam korkuyorum..kocişime naz yapıp haftasonları eline süpürgeyi veriyorum :52::52:

offf of benimde mobilyalarım koyuu=(( bi anam bide kardeşim var onlarda 35km uzakta ha diyince gelemiolarki....:25:
zatii bacım çalışıo yardım edemez bana hem etsede ben kıyamam ona :70:

yatağıda akşama doğru kociş bu ne evin hali der die topluyon dimi cadııı:60:
kendimden biliyorum da:60::60::60::60:

offf of benimde mobilyalarım koyuu=(( bi anam bide kardeşim var onlarda 35km uzakta ha diyince gelemiolarki....:25:
zatii bacım çalışıo yardım edemez bana hem etsede ben kıyamam ona :70:

yatağıda akşama doğru kociş bu ne evin hali der die topluyon dimi cadııı:60:
kendimden biliyorum da:60::60::60::60:

aynennnnn al beni vur kendinee :52::52:
benim bacım yok anacımda 170 km uzak gurbetteyiz ühühühüh:59::59:

Back
X