2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kizlar ben 2012 mayis topigindenim,ne isin var burda derseniz bizim topicte bu hafta herkeste bulanti ve halsizlik hasta gibi olma durumu basladi ben dahil,sizin gecmis sayfalari okudum sizlerdede varmiydi gectimi diye rahatlamak adina ,hepinize saglikli hamilelik diliyorum:49:,sizin minikler bizimkilerim abileri, ablalari olacak:61:

benim 2.hamileliğim mide rahatsızlıkları konusunda çok iyi geçiyor:)
ama başka problemler çıkıyor bu defa:(
sağlıkla geçsin dilerim hepimizin 9 ayı

kızlar bilmiyorum eleviti kullanabiliyormusunuz ben içemiyordum doktorum şurup verdi ve çok rahatım şu an eğer ilaçlarla bir probleminiz varsa doktorlar alternatif şeyler verebiliyorlar kızlar aklınızda bulunsun :42::42::42:

kızlar bilmiyorum eleviti kullanabiliyormusunuz ben içemiyordum doktorum şurup verdi ve çok rahatım şu an eğer ilaçlarla bir probleminiz varsa doktorlar alternatif şeyler verebiliyorlar kızlar aklınızda bulunsun :42::42::42:

doktorum banada elevit verdi
ama henüz başlamadım haftaya başlamamı söyledi
birde çatlaklar için Fitolastil Jel tavsiye etti
biraz fiyatlı ama ben ilk doğumumda 20 kilo alıp çatladığım için bu defa daha dikkatli olmak istiyorum:)

kızlar ya ben doktor yüz üstü yatma dediğinden beri uyuyamıyorum.aranızda hamile yastığı alan var mı?siz nasıl uyuyorsunuz?

selam kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim gene.. merak ettiyseniz hemen söyliyim trombofili sonucum çıkmış kanda pıhtılaşma varmış rapor falan çıkarttım işte bi kaç gün hastanede süründüm iğnelerimi aldım hergün iğne vuruluyorum.. iğneyi vurmaktan yana sorun yok da ah birde yakmasa.. çok yakıyor uyuşturuyor resmen..
ilk vurdugumda kendime içim bi tuhaf oldu ama alıştım herşey mercimek için işte katlanıyoruz :1::1:
inşallah bir başka sorun la karşılaşmadan şu kalan 6.5 ayı atlatırız. Rabbim sağ sağlim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.. hissetmişken onu almasın inşallah benden.. kimsenin evladını almasın Rabbim.. :50::50:

ultrasonada girdim ilk defa gördüm mercimeğimi fasülyeden büyük cevizden küçük birşey kalbide mercimek kadar ne kadar da hızla atıyor.. Rabbime inanmayan taş olur yaa miniminnacık bir can her azası var kalbi atıyor ne bileyim kötü oldum duygulandım içimde başka br canın olması beni farklıduygulara sürükledi..:9::9: içim kıpır kıpır oldu.. hı birde kilo da aldım maşallahım var.. aslında çk yemiyorum ama iç karnım mı ne darmış karnım da da sürekli bi ağrı bi kasılma var..

bu arada hormonlarım yüzünden sanıyorum böyle bi ağlama istekleri falan geliyor içimden.. saçma sapan dizi izlerken bile boğazım düğümleniyor falan.. eşimle kavga ettiğimizde oturup yarım saat ağlıyorum sonra burnum kanıyor ama kötü bi durum.. üzülmemem lazım sanırım.. alınganlıgımda hatsafhada .. acaba diyorum normalde de böylemiyim ben amayorum yapamıyorum fikrim yok :)

çok uzun yazdım kusurabakmayın artık..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 263155

yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar

maşallah maşallah maşallah......çok tatlı yaa kızlar çok garip ama hepinizin bebeğini kendi bebeğimmiş gibi seviyorum...

ben almadımdoktor bana yatma şekli söylemedi de hem.. neden öyle dediki bir zararı varsabizde yatamayalım..
kızlar ya ben doktor yüz üstü yatma dediğinden beri uyuyamıyorum.aranızda hamile yastığı alan var mı?siz nasıl uyuyorsunuz?

lagrimacım burun kanaması her hamilelikte olabileck bişeymiş ama bende çokk erkemn başladı daha günüm geçmeden 3 gün önce gece şakır şakır burun kanamasıyla uyandm.ilk haftalar daha fazlaydı ama şimdi azaldı fakat hapşurdugumda falan kanıyor az az.

hım bende üzüldüğüm için kanıyor sandım. demek hamileliktenmş.. sağol cnm...
lagrimacım burun kanaması her hamilelikte olabileck bişeymiş ama bende çokk erkemn başladı daha günüm geçmeden 3 gün önce gece şakır şakır burun kanamasıyla uyandm.ilk haftalar daha fazlaydı ama şimdi azaldı fakat hapşurdugumda falan kanıyor az az.

valla ben ztb da nüvit birgiliye gidiyorum memnunmuyum fikrim yok devlet hastanesi olması cok zor ama zorunluyum.. aslında özel bi hastane bulmuştum batıkentte ama o hastane hakkında hiç iyi yorum yok özel ama uygundu.. sen bülürsan iyi bi doktor bana söylersin..

amadersen maddiyat önemli değil gazi hastanesinde ahmet erdem mehmer erdem var onlara git mükemmeller..

Arkadaşlar Ankara da olanlar.Nerde hangi dr. gidiyorsunuz. 10 hft olduk ama dr. aramam devam ediyor.

neden öyle dediki ? su dolu kesenin içinde ona bi zararı yok diye biliyorumyüz stü yatmanın ama tabi ben daha 11 haftalıgım ileridönemlerde yatmak sakıncalı olabilir.. ama ben mümkn değil uyuyamam yüz üstü yatmadan :(
yüz üstü yatma sen de canım.doktor yatma dedi.ben sordum.

Kızlar Facebook da grupta konuşulan hersey facebook anasayfada goruluyorrr...cocuklarımızın totosuni yimek istediğimizi duymayan kalmamissssssss

neden öyle dediki ? su dolu kesenin içinde ona bi zararı yok diye biliyorumyüz stü yatmanın ama tabi ben daha 11 haftalıgım ileridönemlerde yatmak sakıncalı olabilir.. ama ben mümkn değil uyuyamam yüz üstü yatmadan :(

canım ben de 11 haftalıktı sorduğumda.bazı arkadaşlara ta 7 haftalıkken yatma demiş doktorları.valla ben de senin gibiyim.2 gündür uykusuzum diyebilirim ondan bakıyorum şu hamile yastığına acaba bi işe yayar mı bilemiyorum.bebeğe zarar veriyormuş yüzüstü yatmak.en iyisi sola dönüp yatmakmış kan akısı en iyi bu sekilde sağlanıyormuş canım.internetten baktım sırtınıza destek koyun bacaklarınızın arasına yastık koyun diyordu ama bana pek fayda etmedi.

hımmm yatmamaya calısayım ama uykusuz uykusuz ruh gibi olurum..
canım ben de 11 haftalıktı sorduğumda.bazı arkadaşlara ta 7 haftalıkken yatma demiş doktorları.valla ben de senin gibiyim.2 gündür uykusuzum diyebilirim ondan bakıyorum şu hamile yastığına acaba bi işe yayar mı bilemiyorum.bebeğe zarar veriyormuş yüzüstü yatmak.en iyisi sola dönüp yatmakmış kan akısı en iyi bu sekilde sağlanıyormuş canım.internetten baktım sırtınıza destek koyun bacaklarınızın arasına yastık koyun diyordu ama bana pek fayda etmedi.

neyse ben cıkıyorum kızlar..kendinize dikkat edin.. iyi geceler.. :79::79::79::79:

Back
X