2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ben de 11 haftalıktı sorduğumda.bazı arkadaşlara ta 7 haftalıkken yatma demiş doktorları.valla ben de senin gibiyim.2 gündür uykusuzum diyebilirim ondan bakıyorum şu hamile yastığına acaba bi işe yayar mı bilemiyorum.bebeğe zarar veriyormuş yüzüstü yatmak.en iyisi sola dönüp yatmakmış kan akısı en iyi bu sekilde sağlanıyormuş canım.internetten baktım sırtınıza destek koyun bacaklarınızın arasına yastık koyun diyordu ama bana pek fayda etmedi.

bende aynı durumdayım zor alışacağız anlaşılan :2:

kızlar dr özün kitabında saçlarımızI çok kirlenmedikçe yıkamamak ve yıkayacağımız zamanda organik ürünler kullanın diyor??varmı bildiğiniz organik şampuan??aynı şey yüz nemelndirici için de geçerli??

hanımlar bugün doktordan geldik 11 haftalık olmuşuz maaşallah..ben bütün gün bulantı halindeydim dramamine kullanıodum ama yine pek bişi yiyemiyodum şimdi zofer verdi bunu kullanan var mı bi zararı var mıdır
bende 10.haftanın içindeyim 6.haftadan itibaren zofer kullanıyorum hemde günde iki defa onu almasam bütün günüm bulantılarla berbat geçiyoo.asker gibi oturup gün sayıyorum.insallah 3 ay sonunda geçer..

merhaba arkadaşlar
ne zaman forumu takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo, herkese mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum.
bende nisan annesi olucam inşallah
bat 22 temmuz
doğum kısmetse 27 nisan
32 yaşındayım
istanbulda yaşıyorum, öğretmenim
tanışmanın ardından hemen bi sorum olacak arkadaşlar ben 9. haftadayım henüz kan testlerimi yaptıramadım(ilk zaman yapılan testler toksoplazma filan) hangi testler yapılıyo ve aşağı yukarı ne kadara mal oluyo bilgisi olanlar cevap yazabilir mi?:

merhaba arkadaşlar
ne zaman forumu takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo, herkese mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum.
bat 22 temmuz
doğum kısmetse 27 nisan
32 yaşındayım
tanışmanın ardından hemen bi sorum olacak arkadaşlar ben 9. haftadayım henüz kan testlerimi yaptıramadım(ilk zaman yapılan testler toksoplazma filan) hangi testler yapılıyo ve aşağı yukarı ne kadara mal oluyo bilgisi olanlar cevap yazabilir mi?:

merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah bebişini

benim kızımda 27 Nisan doğumlu şimdi 9 yaşını doldurdu artık
2. bebişimde kısmetse Nisan doğumlu olacak

benim doktorumda toksoplazma istemedi
rutin kan ve idrar testleri yaptırdık
bu haftasonuda ikili tarama yapılacak

Arkadaşlar Ankara da olanlar.Nerde hangi dr. gidiyorsunuz. 10 hft olduk ama dr. aramam devam ediyor.

canım ben Tolga Ecemiş e gidiyorum, çok da memnunum. Akay hast. doktoru ama şimdi tüp bebeğe geçtiği için özel muayeneye gidiyoruz. takiplerim de Akay da yapılıyor.

selam kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim gene.. merak ettiyseniz hemen söyliyim trombofili sonucum çıkmış kanda pıhtılaşma varmış rapor falan çıkarttım işte bi kaç gün hastanede süründüm iğnelerimi aldım hergün iğne vuruluyorum.. iğneyi vurmaktan yana sorun yok da ah birde yakmasa.. çok yakıyor uyuşturuyor resmen..
ilk vurdugumda kendime içim bi tuhaf oldu ama alıştım herşey mercimek için işte katlanıyoruz :1::1:
inşallah bir başka sorun la karşılaşmadan şu kalan 6.5 ayı atlatırız. Rabbim sağ sağlim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.. hissetmişken onu almasın inşallah benden.. kimsenin evladını almasın Rabbim.. :50::50:

ultrasonada girdim ilk defa gördüm mercimeğimi fasülyeden büyük cevizden küçük birşey kalbide mercimek kadar ne kadar da hızla atıyor.. Rabbime inanmayan taş olur yaa miniminnacık bir can her azası var kalbi atıyor ne bileyim kötü oldum duygulandım içimde başka br canın olması beni farklıduygulara sürükledi..:9::9: içim kıpır kıpır oldu.. hı birde kilo da aldım maşallahım var.. aslında çk yemiyorum ama iç karnım mı ne darmış karnım da da sürekli bi ağrı bi kasılma var..

bu arada hormonlarım yüzünden sanıyorum böyle bi ağlama istekleri falan geliyor içimden.. saçma sapan dizi izlerken bile boğazım düğümleniyor falan.. eşimle kavga ettiğimizde oturup yarım saat ağlıyorum sonra burnum kanıyor ama kötü bi durum.. üzülmemem lazım sanırım.. alınganlıgımda hatsafhada .. acaba diyorum normalde de böylemiyim ben amayorum yapamıyorum fikrim yok :)

çok uzun yazdım kusurabakmayın artık..

geçmiş olsun canım bende de mutasyon var ve iğne olmak zorundayım. diyet de yapıyorum. Pıhtılaşma ile ilgili grup da var burada ben de arkadaşlardan çok şey öğrendim . http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-5612.html

Son düzenleme:
merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah bebişini

benim kızımda 27 Nisan doğumlu şimdi 9 yaşını doldurdu artık
2. bebişimde kısmetse Nisan doğumlu olacak

benim doktorumda toksoplazma istemedi
rutin kan ve idrar testleri yaptırdık
bu haftasonuda ikili tarama yapılacak

cevabın için teşekkür ederim
sana da hayırlı olsun inşallah ben de kız istiyorum:)))

kızlar dr özün kitabında saçlarımızI çok kirlenmedikçe yıkamamak ve yıkayacağımız zamanda organik ürünler kullanın diyor??varmı bildiğiniz organik şampuan??aynı şey yüz nemelndirici için de geçerli??

canım ben amwayın ürünlerini kullanıyorum, hepsi bitkisel..

GÜNAYDIN BAYANLAR
ben mahvoldum bugün bulantılar tavanda
hap içtim çalışınca mecbur kaldım
geçer inşallahhh

merhaba arkadaşlar
bat 22 temmuz
doğum kısmetse 27 nisan
32 yaşındayım

merhaba,
hemen hemen aynı durumdayız denebilir. benim de yaş 31, sat 23 temmuz, muhtemel doğum 28 nisan :)
kamu görevlisiyseniz eğer kan ve idrar testi için ayrı bir ödeme yapmıyorsunuz, özeldeyseniz ssklı oluyorsunuz sanırım o da aynı. sigortanız yoksa biraz masraflı olabilir amanet bilgim yok.
hayırlşı olsun bebiş şimdiden.

Back
X