2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam tüm nisan anneleri . bende kızımı 3 sene önce nisan 19 da dünyaya getirmiştim. güzel bi mevsim. sizde inşallah hiç bir sorun çıkmadan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. ve tabi sevki kankitom pariste .
pariss:80:

:1:kankitom hoşgeldin sağolasınn inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimizzzzz:38:

yaaa luckyincident benimde karnım kollarımın iç tarafı ve gögüslerim kaşınyo ara ara en çok da gece yatarken...bu "ben çatlıcam haberin olsunmu" demek..dha çok erken değilmi ya..daha kilo almadıkki noliii..dr um bana bişi demedi ama o kadına kalsa kullanmaya gerek yok çünkü 6 kilo ile doğurtcak bana..3 ay kilo almadık güzel bundan sonrada max. ayda 1 kilo alcan didi yaaaa...ee bu hsptan çatlanılmaz heralde kremede gerenk yok:36:

bana bi öneride bulunan olmadı ama lierac ve mustella arasında gidip geliom bende

sanırım canım o kaşındıkça ben korkmaya başladım hatta sabah eşime dedim pahalı biraz ama alalım şu kremi :((( ben de cnm ilk 3 ay aksine 1 kilo da verdim ama çok almak da istemiyorum zaten 65le başladım :D bebiş sağlıklı olsun ama aşırı da almayımm inşallah.ben de doktoruma sormadım henüz aslında ama muayene ta 20 ekimde

sanırım canım o kaşındıkça ben korkmaya başladım hatta sabah eşime dedim pahalı biraz ama alalım şu kremi :((( ben de cnm ilk 3 ay aksine 1 kilo da verdim ama çok almak da istemiyorum zaten 65le başladım :D bebiş sağlıklı olsun ama aşırı da almayımm inşallah.ben de doktoruma sormadım henüz aslında ama muayene ta 20 ekimde

kaç para mustela baktınmı, lierac ın küççük bi tüpü 40-45 civarı..ya bende çok almak istemiom işin salı..zaten 73 kiloyum maşallah, dr baskülün üstüne atınca ürktü benden:))

çooooook sağol canımmm :D
kızlar bi arkadaşım daha mustella önerdi bana ve bu aralar karnım çok aşırı kaşınıyor bir an önce alacağım bi çatlama kremi mustallayı mı alayım burada da okudum..

cnm kaşıntı başladıysa sakın kaşıma. kaşıdıkça yırtılır mış. benm doktorum da mustelayı önerdi. yengem 7 ay önce doğum yaptı hiççatlağı yok. oda mustela kullanmış. bende mustela alıcam. internette 3 al 2 öde var. 3 tane 150 ml lik 158 tl. normalde 1 tanesi 79 tl

günaydın kızlar nasılsınız ??

doktorum banada elevit verdi
ama henüz başlamadım haftaya başlamamı söyledi
birde çatlaklar için Fitolastil Jel tavsiye etti
biraz fiyatlı ama ben ilk doğumumda 20 kilo alıp çatladığım için bu defa daha dikkatli olmak istiyorum:)

cnm ben eleviti içemedim midemi çok bulandırdı ve kokusu hoşuma gitmiyor eğer içemezsen doktoruna söylemeyi unutma
inşallah çok çatlamayız :)

kızlar ya ben doktor yüz üstü yatma dediğinden beri uyuyamıyorum.aranızda hamile yastığı alan var mı?siz nasıl uyuyorsunuz?

cnm ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri uyuyamıyorum yüzüstü genelde sırüstü ve yan yatıyorum ama sanırım 4. aydan sonra sırt üstü değil genelde yan uyumamız gerek nasıl olucak bilmiyorum ama :19:

kızlar ben çatlama kremi almak yerine badem yağı sürmeyi düşünüyorum göbeğime en kısa zamanda başlıycam

petunyacım bende 69 la başladım bebişim sağolsun bana 5 kilo verdirtti hatta sanırım vermeye devam ediyorum kilona takma kafanı sonradan almazsın :)

cnm kaşıntı başladıysa sakın kaşıma. kaşıdıkça yırtılır mış. benm doktorum da mustelayı önerdi. yengem 7 ay önce doğum yaptı hiççatlağı yok. oda mustela kullanmış. bende mustela alıcam. internette 3 al 2 öde var. 3 tane 150 ml lik 158 tl. normalde 1 tanesi 79 tl

evt cnm hergün kullanmak gerekiyormuş.

bi bakayım o zaman çok sağol canım.ben nivea bademli bebe yağı kullanıyordum sanki hafif karnım tüylendi ve koyulaştı..zaten kuaförüm badem yağı tüylenme yapıyor sakın kullanma acıbadem al alırsan da demişti...

cnm ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri uyuyamıyorum yüzüstü genelde sırüstü ve yan yatıyorum ama sanırım 4. aydan sonra sırt üstü değil genelde yan uyumamız gerek nasıl olucak bilmiyorum ama :19:

:)

canım hamilelikte sol tarafına yatmak bebek için daha iyi olur muş. normalde kalp tarafı olduğundan çok iyi olduğu söylenemez ama hamilelikte en sağlıklı olanı sol tarafına yatmakmış.

bi bakayım o zaman çok sağol canım.ben nivea bademli bebe yağı kullanıyordum sanki hafif karnım tüylendi ve koyulaştı..zaten kuaförüm badem yağı tüylenme yapıyor sakın kullanma acıbadem al alırsan da demişti...

evet badem yağı tüylenme yapıyor. ben henüz mustelayı almadım kredi kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum biraz açılmışım da bu ara :34::34: şuan johnsons baby oil aloa vera lı kullanıyorum ara ara. kreme geçene kadar esneklik kazansın kurumasın diye. bendede kaşıntı başladı çünkü. kaşınınca tırnakla kaşırsak çatlaklar mutlaka oluşurmuş. çok kaşınırsa avuç içiyle dairesel hareketlerle kaşıyacakmışız.

canım aslında benim aklımdaki 4. ayıda yağlarla nemlendiricilerle bitimek..4. aydan sonra kreme başlamak, bilemedim ama kreme hep daha geç başlıo gibi sanki anne adayları..
ben de öyle düşünüyordum cnm şimdi kaşınma olunca bi de göbeğimin çevresindeki tüyle koyulaşınca kreme geçsem demeye başladım bakalım...
evet badem yağı tüylenme yapıyor. ben henüz mustelayı almadım kredi kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum biraz açılmışım da bu ara :34::34: şuan johnsons baby oil aloa vera lı kullanıyorum ara ara. kreme geçene kadar esneklik kazansın kurumasın diye. bendede kaşıntı başladı çünkü. kaşınınca tırnakla kaşırsak çatlaklar mutlaka oluşurmuş. çok kaşınırsa avuç içiyle dairesel hareketlerle kaşıyacakmışız.

ben de bi araştırayım dediklerine de dikkat edeyim cnm..

kızlar ben biraz uzanacağım iyi bakın kendinize öpüyorum hepinizi

canım hamilelikte sol tarafına yatmak bebek için daha iyi olur muş. normalde kalp tarafı olduğundan çok iyi olduğu söylenemez ama hamilelikte en sağlıklı olanı sol tarafına yatmakmış.

cnm şimdilk idare ediyoruz ama bakalım göbeklerimiz büyüdüğü zaman nasıl uyucaz :) inşallah rahat uyuyabiliriz

günaydın annişlerrrrrrrr :46::46: naparsınızzz?

günaydınlar kuzi...naparsınız hee:))

kaçınca ayda kullanmaya başlamış, dr un ne zmn kullanmaya başla dedi..

cnm ben eleviti içemedim midemi çok bulandırdı ve kokusu hoşuma gitmiyor eğer içemezsen doktoruna söylemeyi unutma
inşallah çok çatlamayız :)

kızlar ben çatlama kremi almak yerine badem yağı sürmeyi düşünüyorum göbeğime en kısa zamanda başlıycam

petunyacım bende 69 la başladım bebişim sağolsun bana 5 kilo verdirtti hatta sanırım vermeye devam ediyorum kilona takma kafanı sonradan almazsın :)

inş. ya ömrümü şişko bi kadın olarak sürdürmek istemiom:))) elevite bende başladım yanetkilerinde bulantı vs. yazmıodu sadece kabızlık yazıodu..bakem bana napcak

merhaba dünyalar güzeli anneler:66: keyfiniz muhabbetiniz bol bol olsun..
hava bi acayip ama..zaten içim sıkılıyor iyice bunalttı beni.. :59:

:1::1: dün diyomki azcık kendime geliyimde acısını çıkaracam diyom hııııııııııııııı diyo:60:
aynen dediğin gibi oda 6 ay bekle diyecek heralde bana:60::60:

inş.. cnm...ahhh ahhhh alışıolar bide kuzum...iileşince gel gel yapsanda gelmio artık, 6 ay bekle dio:)))):63:

valla benimki deli gibi gün sayıyoo biraz kendimi iyi hissedeceğim günü atmaca gibi bekliyo... tak etti artık canınaa :)))))))))))))))

canım aslında benim aklımdaki 4. ayıda yağlarla nemlendiricilerle bitimek..4. aydan sonra kreme başlamak, bilemedim ama kreme hep daha geç başlıo gibi sanki anne adayları..

Bende şuan nemlendiricilerle idare ediyorum. kocişim kremliyo beni her akşam olmasada :)))

kaçınca ayda kullanmaya başlamış, dr un ne zmn kullanmaya başla dedi..

cnm yengem 4. aydan itibaren kullanmaya başladı. ama onun karnı çıkmamıştı o zamana kadar. benim şimdiden karnım çıktı ve kaşınıyor. bana o yüzden doktorum ne kadar erken başlarsan o kadar iyi biran evvel başla dedi. ben şimdi 10+5 deyim.

cnm şimdilk idare ediyoruz ama bakalım göbeklerimiz büyüdüğü zaman nasıl uyucaz :) inşallah rahat uyuyabiliriz

doğru söylüyorsun cnm o zamanlar baya zorlanıcaz sanırım. ama ben yine şanslıyım. zaten sol tarafa yatmadan uyuyamam hiç. hep yan yatarım.

Back
X