2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oooh sefanız olsun valla.. ben hafta içi her sabah 6:30 da uyanıyorum:84: kiminiz kahvaltısını yeni yapmış ben öğle yemeğimi yeni yedim:43: ama yemeği hiç beğenmedim ve uykum var.. :43: ne yemek ne içmek tek istediğim uyumak:43::43:(bazen iş yerinde uyuyorum valla yarım saat kadar:37:)

yahu ben akşamları 6 aylık gibi olyom zaten...uyurken hava yastığında gibiyim..karnım o derece şişio ya..eşimin eşofmanlarıda çekiom lastiği yumuşak die asteriks gibi olyom ya(2012 hamiş modasına başladım ben evde)..normalde bende göbek hep vardı ama içime çekyodum göbeğimi yani ben kendimi bildim bileli böyleyim, şimdi çekemiom ya bi normal göbek fırlıo bide gaz dolyo bide akşam dahada şişyo..fena:26:

merak etme canım benimde aynı. gören şaşırıyo 11. haftamdayım deyince. rahat 5 6 aylık var :34:

benimde öle genel ya ortalık toplancak yatak duruyor hala bide yemek yapıcam ne yapsam yaaa hergün ne yapcam diye düşünmekten bıktım:1::1:

ben topladım yatağımı filan dün yemek yapmadım kociş dışardan getirdi bugünde kayınvalideme giderim ohhh mis hehehehe o iştende yırttım iştee :66:

ben topladım yatağımı filan dün yemek yapmadım kociş dışardan getirdi bugünde kayınvalideme giderim ohhh mis hehehehe o iştende yırttım iştee :66:

ühühühühü ne güzel yaaa benimde anamda yanımda değil kayınvaldemde :59::59: bugün yemek yapasım yok bendemi sölesem dışardanmı getirse acep :1::1: herşeye çok üşenir oldum yaa

yok tatlım dün doğum tarihlerine göre sıraladım sadece varmışsındır :27: neyse sonuçta şimdi varsın hemde 3. sıradan milletvekili adayı olarak :60::60::60:

ayyy maşallah bana :) 3. sıradayım

kızlar bu arada bende kaç gündür yemek yapmıyorum bugünde yapmam sanırım dün cnm çok fena bir yemek çekti sağol kocam almış :) bugünde annemleyim :49::49::49:

:56:bu ara çok canım dışarıdan yemek istiyor

kızlar merhaba
oo siz daha kahvaltı yapmıssınız ben şimdi öğlen yemeğimi söylüycemm

cinsiyetler kacıncı haftada belli oluyor
doktorum beni geçenki gittiğim randevudan 1 ay sonrasına cagırdı yani
8 ekimde gitcem
8 inde gittiğimde 10+6 olcam
bnde diyomki 1 inde gidim 9+6 yken
bidakine zaten 1 ay sonrasına cagırcak
29 ekim oluyo oda o zamanda 13+6 olcak
herhalde o zaman öğrenmiş olurum

kızlar bu arada şerbetin üstüne hafif kavrulmuş çam fısıtğı atarsanız 3-5 tane daha lezzetli oluyor

aa supermış aklımda bulunsun

cnm plastik bardak satan siteler var fakat öyle süslü püslü yok hiç

evet ya baktım bende ama yok süslüsünden :(( kendim yapsam hiç beceremem öle elişi işlerini.... istanublda satılıyormuş ama en azından telefonu olsa öyle sipariş ederdim ama bulamadım...

elçin hoşgeldin cnm

bu arada sana sitemim neden listeye eklemedin beni :32::27:

kızlar ben bayılırım şerbete annem harika yapar ev mevlüdümüzde belki 1 litreden fazla içmiştim inşallah bebektede annem yapıcak valla canım istedi şimdi :69::69::69:

ben de bi kere içmiştim çok lezzetli gerçektan bide kıpkırmızı olsada içsek yaw... illa lohusa şerbeti şekeri ile mi oluyormuş normal şekerle olmuyor muymuş....

oooh sefanız olsun valla.. ben hafta içi her sabah 6:30 da uyanıyorum:84: kiminiz kahvaltısını yeni yapmış ben öğle yemeğimi yeni yedim:43: ama yemeği hiç beğenmedim ve uykum var.. :43: ne yemek ne içmek tek istediğim uyumak:43::43:(bazen iş yerinde uyuyorum valla yarım saat kadar:37:)
iş yerinde nerede uyuyorsun yahuuu

merak etme canım benimde aynı. gören şaşırıyo 11. haftamdayım deyince. rahat 5 6 aylık var :34:

aynen benimde baya bi var yani hamiş kıyafetleri ile geziyorum... bu sabah aynada kendi kendime dedim sen baya baya kadın oldun şu kıyafetlere bak.. hep bol bol bekarken para verseler giymezdin ama baaak şimdi nasıl giyiyorsun diye :1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
kızlar merhaba
oo siz daha kahvaltı yapmıssınız ben şimdi öğlen yemeğimi söylüycemm

cinsiyetler kacıncı haftada belli oluyor
doktorum beni geçenki gittiğim randevudan 1 ay sonrasına cagırdı yani
8 ekimde gitcem
8 inde gittiğimde 10+6 olcam
bnde diyomki 1 inde gidim 9+6 yken
bidakine zaten 1 ay sonrasına cagırcak
29 ekim oluyo oda o zamanda 13+6 olcak
herhalde o zaman öğrenmiş olurum

tatlım bildiğim kadarıyla 20. hafta ve sonrası daha kesin oluyormuş..
ama 29 ekimde gittiğin zaman tahmini bişey söyler doktorun sanıyorum..
topikte bazı annelerin tahmini belli oldu bile.. :66:

tatlım bildiğim kadarıyla 20. hafta ve sonrası daha kesin oluyormuş..
ama 29 ekimde gittiğin zaman tahmini bişey söyler doktorun sanıyorum..
topikte bazı annelerin tahmini belli oldu bile.. :66:

evet bazı belli olanlar varmıs
ama 13 haftadan sonra belli olur diye nette yazıyor

aynen benimde baya bi var yani hamiş kıyafetleri ile geziyorum... bu sabah aynada kendi kendime sen baya baya kadın oldun şu kıyafetlere bak.. hep bol bol bekarken para verseler giymezdin ama baaak şimdi nasıl giyiyorsun diye :1::1::1::1::1::1:

aslında o kocaman göbüşleri bebek şişirmiyor tamamen gaz sağolsun. bebişlerimiz daha 4-5 cm anca. ama şiş görünce mutlu oluyoruz :86: insanoğlu ne acayip dimi. hamiş değilken azıcık göbek çıksa saklamak için uğraşıp dururuz. ama hamiş olunca daha en başında bile belli olması hoşumuza gidiyor. göbüşleri gere gere geziyoruz :66:

evet ya baktım bende ama yok süslüsünden :(( kendim yapsam hiç beceremem öle elişi işlerini.... istanublda satılıyormuş ama en azından telefonu olsa öyle sipariş ederdim ama bulamadım...

ben de bi kere içmiştim çok lezzetli gerçektan bide kıpkırmızı olsada içsek yaw... illa lohusa şerbeti şekeri ile mi oluyormuş normal şekerle olmuyor muymuş....

aynen benimde baya bi var yani hamiş kıyafetleri ile geziyorum... bu sabah aynada kendi kendime dedim sen baya baya kadın oldun şu kıyafetlere bak.. hep bol bol bekarken para verseler giymezdin ama baaak şimdi nasıl giyiyorsun diye :1::1::1::1::1::1:

cnm bence kendin yapabilirsin ben öyle yapmayı düşündüm lazım olan cinsiyetine göre kurdele
birde benim düşündüğüm bebek kurabiyesi birde çikolatası yaptrmak istiyorum hep özenmişimdir :))

cnm şerbet için aktardan şerbet yapıcam dediğinde sana herşeyini veriyor boyasını şekerini sonrası kolay

bende geçen gün eşime dedim ilk evlenince kadın oldun diyince insanın kulağına hoşgelmiyordu ama artık anne olucaz kabullendim kadın olmayı :34:

aslında o kocaman göbüşleri bebek şişirmiyor tamamen gaz sağolsun. bebişlerimiz daha 4-5 cm anca. ama şiş görünce mutlu oluyoruz :86: insanoğlu ne acayip dimi. hamiş değilken azıcık göbek çıksa saklamak için uğraşıp dururuz. ama hamiş olunca daha en başında bile belli olması hoşumuza gidiyor. göbüşleri gere gere geziyoruz :66:

evettttttttt nasılda içime çekip geziyodum puhahahah şimdide nerdeyse şişirip gezecem :92::92:

Back
X