2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınnn herkese...

günaydııııııııııııııııııın gününüz çok güzel geçsin inşallah:9
mide bulantılarım bitti çok iyim elhd iştah açılmaya başladı korkuyorum :66:
aktardan bi ton yağ alıp karıştırıp süremyı düşünuyorum çatlıcak olsada en azından gergınlıgını kaşıntısını alır pahalı kremlere para dokmeye gerek yok kızlar, annemın zamanında kremmi vardı sıfır çatlak kız göbeği gibiydi :) biz yinede önlem alalım tabi ama abartmaya gerek yok güzel hatunlar göğüste başlıyo ilk çatlaklar orayada sürün alt kısımları iç bacaklar bel kısmı ve tabi alt göbek:) :64:

yaaa ne mutlu sana sonunda balayına çıktın demek...

Kızlar bu excell dosyasındaki bilgileri eşim pc ye eklemiş bana çok hoş geldi faydalanmak isteyen kullansın diye ekliyorum sayfamıza
http://www.mtuncel.com/excel/40haftav04kkkkkkkkkk
siz burdan indirirsiniz dosyayı:)

tatlım nedir bu açılmıyoki....

aktardan bi ton yağ alıp karıştırıp süremyı düşünuyorum çatlıcak olsada en azından gergınlıgını kaşıntısını alır pahalı kremlere para dokmeye gerek yok kızlar, annemın zamanında kremmi vardı sıfır çatlak kız göbeği gibiydi :) biz yinede önlem alalım tabi ama abartmaya gerek yok güzel hatunlar göğüste başlıyo ilk çatlaklar orayada sürün alt kısımları iç bacaklar bel kısmı ve tabi alt göbek:) :64:

günaydınlarrrrrrrrrr

sevda darısı bize demekki petunyadada olduğu gibi 13. haftada geçiyo 2 haftam kaldıı:66:

ya ben heralde enfeksiyon kapmışımmm:84:
kaşınma ve yanma var:84:

randevum bi sonraki hafta cmtesi günü acaba bu haftamı gitsem
ilaç kullanmadan geçmez dimi enfeksiyon
bebeğe zararlımıdır:26:

kızlar burda hiç 35aylin nickli bi arkadaş gördukmu facede gruba katıldı ben burda bi paylaşıp yaptıgını hiç görmedım
belkı gözumden kaçmıştır kkdan olmayan arkadaşları almak istemıyorum gruba :59: haksızmıyım

ya ben heralde enfeksiyon kapmışımmm:84:
kaşınma ve yanma var:84:

randevum bi sonraki hafta cmtesi günü acaba bu haftamı gitsem
ilaç kullanmadan geçmez dimi enfeksiyon
bebeğe zararlımıdır:26:

canım ilerlemeden git önemli idrar enfeksıyonu bekleme geçmiş olsun ya fenadır oo:59:

günaydınlarrrrrr yafru ceylanlar...
ay benim göbem çıktı heralde artık, dün akşam evimizin ordaki manhattın gibi caddeden karşı karşıya geçmeye çalışırken elimiz göbemin sütüne koydum, birden trafik durdu yol verdiler bana:)) sbh da otobüsde ortalardaydım arkadan bi yefru hbr göndermiş abla gelsin otursun die..utandım walla :)):37:

Bugün kafama esti randevusuz dr gittim.Bayıldım benim bu yeni dr a... Çok ilgili şen şakrakdı dr muz.Kocalarımızı bile çekiştirdik .Bebeğe baktı çok sağlıklı haftasının önünde gidiyor dedi.Bu arada oğlan sanırım bu pek keyfine düşkün uyanmıyor bak dedi bende yaaa deyinceee niye sen kızmı istiyordun keyifsiz dedin dedi...
Bende dr hanım ben nedense kız taşıyorum hissindeydim oğlan duyunca şaşırdım birde bizde 2 erkek var zaten gönlümüz kızdaydı dedim..Bu seferde ya senin ilk anneliğinse nasıl 2 oğlun var beni şaşırttın nasıl yani dedi:) bende Dr hanım , eşimin ilk evlilikten olma 2 oğlu var bizimlel yaşıyorlar annelerimnde kalmıyorlar ,onlarda kıza heveslenmişlerdi dedim.Haaaaaaa o zman durum başka tabi sende, sen dediğimi unut ssadece tahmindi bu pipi değil kordon olabilir dedi...
bende Hocam sanırım kıvırıyorsunuz dediğimde evet napim durumu kurtarmak için kıvırdım olayı dedi bizde bir kahkaha sormayın gitsin.

Yani tahmini erkek geliyor bana ..ama arkadaşlarım diyorki 7 aya dek erkek denilip kız doğan bebeklerde olmuş bakkalım sağlık sıhhati şifaları bol doğsunlar nasipse...
hihoo ne güzel..benimki kız olur seninki erkek olursa değiştirriz cnm bebeleri no panic:))):27:

nisan 2012 anneleri yağlanıo...bende bi ürü yağ karışımı yaptım emme daha 2 kere uygulayabildim, üşenmek böyle bişi..:18:

günaydınlarrrrrrrrrr

sevda darısı bize demekki petunyadada olduğu gibi 13. haftada geçiyo 2 haftam kaldıı:66:

evet cnm darısı başınıza inş. ben her sbh öğüryom ama hep o diş macunundan, eşim bu sbh kahvaltıdan sonra dişlerini fırçalasan didi, çok parlak fikir yani, aç karnına o macun öğürtür yani dimi..he hee...ama çok şükür bin şükür yemek yapabilyom walla kocacım gözümün önünde 3 kilo verdi, çok üzülyodum, yemeğe doyurcam onu...

kızlar burda hiç 35aylin nickli bi arkadaş gördukmu facede gruba katıldı ben burda bi paylaşıp yaptıgını hiç görmedım
belkı gözumden kaçmıştır kkdan olmayan arkadaşları almak istemıyorum gruba :59: haksızmıyım

haklısın cnm...ama gördüm ben 1-2 gündür geliyor topicimize, sen yoktun ya 2 gündür görmemiş olman normal cnm

ben hiç görmedim sanki:26:
canım ilerlemeden git önemli idrar enfeksıyonu bekleme geçmiş olsun ya fenadır oo:59:
bu hafta gideyim o zaman cmtesiye kadar geçmezse:26:
günaydınlarrrrrr yafru ceylanlar...
ay benim göbem çıktı heralde artık, dün akşam evimizin ordaki manhattın gibi caddeden karşı karşıya geçmeye çalışırken elimiz göbemin sütüne koydum, birden trafik durdu yol verdiler bana:)) sbh da otobüsde ortalardaydım arkadan bi yefru hbr göndermiş abla gelsin otursun die..utandım walla :)):37:

hihoo ne güzel..benimki kız olur seninki erkek olursa değiştirriz cnm bebeleri no panic:))):27:

nisan 2012 anneleri yağlanıo...bende bi ürü yağ karışımı yaptım emme daha 2 kere uygulayabildim, üşenmek böyle bişi..:18:

evet cnm darısı başınıza inş. ben her sbh öğüryom ama hep o diş macunundan, eşim bu sbh kahvaltıdan sonra dişlerini fırçalasan didi, çok parlak fikir yani, aç karnına o macun öğürtür yani dimi..he hee...ama çok şükür bin şükür yemek yapabilyom walla kocacım gözümün önünde 3 kilo verdi, çok üzülyodum, yemeğe doyurcam onu...

hihi bende göbeğimi salıyom ama kimse anlamıyo daha bebekmi göbekmi diye kimse yer vermiyo henüz:27:

ay o diş fırçalama faslı bizdede bi heyecan öğürecemmi öğürmeyecemmi diye korka korka gidiyorum banyoya:86:

benim herifte diyoki geçen ay kıyamam yaaa:59: sen diyo bebek doğunca izinde olacan ya evde olacan ya bana güzel yemekler yaparsın demi diyo bi üzüldüm bi üzüldüm:59:

Son düzenleme:
günaydınnnnn miniminnakların annişleriii:52::52:
bu sabah kötüyüm bulanmıyo bulanmıyo dediydim al sana dedi mide ne yediysem çıkarttım sanırım bende biraz geç etkisini gösteriyo :1:
haydeeee göbüşlerr foraaa şişşin artıkk :1::1: petuşum siftahı sen yaptın sıra bizde :60::60:

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama sizlere yabancı değilim..uzun zamandır takipteydim..
dün 2li testimin sonucunu aldım ve malesef 1:162 risk çıktı.. dr um 3lü test sonrası amniyosentez istersem yaptırableceğimi söyledi :5::5:
ona daha 1 ay var, üstelik sonuçları da yaklaşık 1ay kadar sürüyomuşş :5:
ben nasıl beklerim, altüst oldummm..
:5: hepinize sağlıklı bebişler diliyorummmm

Hoşgeldin canım. İçini ferah tut sen rahat ol ki bebiş de iyi olsun. Senin için çok zor beklemek ama bebeğin içn moralini bozmamaya çalış. Allah'ım yardım eder. İnşallah herşey iyi olur.

ben hiç görmedim sanki:26:

bu hafta gideyim o zaman cmtesiye kadar geçmezse:26:

hihi bende göbeğimi salıyom ama kimse anlamıyo daha bebekmi göbekmi diye kimse yer vermiyo henüz:27:

ay o diş fırçalama faslı bizdede bi heyecan öğürecemmi öğürmeyecemmi diye korka korka gidiyorum banyoya:86:

benim herifte diyoki geçen ay kıyamam yaaa:59: sen diyo bebek doğunca izinde olacan ya evde olacan ya bana güzel yemekler yaparsın demi diyo bi üzüldüm bi üzüldüm:59:

ben normalde işten eve gittiğimde yemek yapmam hep hazır olur yemek, yemeğimizi yeriz sonra biraz dinlenir ertesi gün için yemek yaparım, tabi 2 aydan fazla oldu yapamıom, eşimde akşam gelince ne bulursa onu hazırlıo, adamcık bulaşıktı çamaşırdı eridi walla gözümün önünde..bi kaç günüdr iim ya diom sanma sen o işleri yaparken ben ohh herşeyi yapıo dio yazıodum, çok ızdıraplanıodum diorum, ama gerçekten kocama bakmayı özlemişim ya, bide kana kana su içmeyi çok şükür...bide sigara içsem, sosisli yesem..ohhh:52:

ben normalde işten eve gittiğimde yemek yapmam hep hazır olur yemek, yemeğimizi yeriz sonra biraz dinlenir ertesi gün için yemek yaparım, tabi 2 aydan fazla oldu yapamıom, eşimde akşam gelince ne bulursa onu hazırlıo, adamcık bulaşıktı çamaşırdı eridi walla gözümün önünde..bi kaç günüdr iim ya diom sanma sen o işleri yaparken ben ohh herşeyi yapıo dio yazıodum, çok ızdıraplanıodum diorum, ama gerçekten kocama bakmayı özlemişim ya, bide kana kana su içmeyi çok şükür...bide sigara içsem, sosisli yesem..ohhh:52:

bundan sonra rahat rahat yaparız artıkın inşallah canım gönüllerini alırız:48:

sigaramııı:20:
sosis falan bende bıraktım yemiyorum doğumdan sonra artık gömülürüm:56:

günaydınnnnn miniminnakların annişleriii:52::52:
bu sabah kötüyüm bulanmıyo bulanmıyo dediydim al sana dedi mide ne yediysem çıkarttım sanırım bende biraz geç etkisini gösteriyo :1:
haydeeee göbüşlerr foraaa şişşin artıkk :1::1: petuşum siftahı sen yaptın sıra bizde :60::60:

günaydın yefrum...he hee daha 3 gün önce diodum mart anneleri için abartı göbekler die...ya ben normalde göbeğimi hep içine çekyodum çekemez olunca kendi göbeğim fırladı, oda 6 aylık gibi duryomuş meğer:)) az kaldı kuzi bulantılara inş. 8-9-10 da zirve yapıo ama ii bilyom..

günaydın kızlarrrr,
benm iş ortağım 4 aylık hamile bugun dr randevusu var ve cinsiyeti belli olacak inşallah. eşi yurtdışında o yuzden yanına ben refakat edicem çok heyecanlıyım acaba kendimde nasıl oluccam kimbilir şuan midemde kelebekler uçuşuyor :))

bundan sonra rahat rahat yaparız artıkın inşallah canım gönüllerini alırız:48:

sigaramııı:20:
sosis falan bende bıraktım yemiyorum doğumdan sonra artık gömülürüm:56:

ayy dün eve gidiyorum, yolda ilk çiğköfteden başladım, sonra büfelerdeki sosisli, sonra mısırcıdaki mısır, pastenedeki browni..ama elimdede bademle ceviz var onu yiyom..allam ne görürsem cnm çekio, en son eve giderken profiterol aldım, tabi kocam elimde uzun süredir ilk defa limon dışında bişi görünce helede bu tatlı olunca pek bi keyiflendi..ama ben fena iştaha geldim..:26:

Back
X