akşama görüşürüz kızlar ben çıktım güne gidiyorum![]()
ohhhh altın düştü günler başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok çok geçmiş olsun doğal şeylerden yemeye içmeye dikkat et ıhlamur çayı kaynat içine bal koy iç öksürüğe iyi gelir![]()
bide öksürük zarar vermez bence bebeğe sonuçta içi çıkacakcasına kusanlar var sitemizde dr lar bişey olmaz merak etmeyin diyor![]()
aaa olur mu öyle şey arada kaynıyor bazen.. öyle olmuştur.. aslında dün de yazışmıştık grip için.. geçmişe de bakabliirsin... özetlemek gerekirse ben kuşburnu marmelatını önermiştim.. grip olmadan önce koruyor.. olunca da iyi geliyor.. keçiboynuzu pekmezi önerisi gelmişti..
öksürük için ballı süt içebilirsen eğer yumuşatır boğazını rahatlarsın biraz diye düşünüyorum..
ay ya ben grip olanları karıştırdım.. yeni olunca arkadaşlar böyle oldu.. bi de geçmişi okuyodum.. hepten karıştı artık.. ülen anlamıyorum valla bi yemek yemeğe gittim sayfalar dolusu kaynatmışsınız gene..
artık griple ilgili yazdıklarımı üstüne alan alsın.... lafım ortaya(bahardan dı yanlış hatırlamıyorsam) 35 aylin de hoşgelmişler..
kimse alınganlık yapmasın kızlar yaa.. cidden bazen arada kaynıyor yazılanlar..hatta belki şu yazdıklarım bile kaynayacak arada.. kasıt yok.. sakin olun.. gerilmeden tatlı tatlı görüşelim..
petuşumu da üzmeyin..
aynen öyle oldu tanıştığımıza sevindim![]()
canım ben de memnunn oldum..http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linkten yardım alabilirsin.. google a yazınca hamilelik çizelgesi diye kadınlar kulübü çıkıyor zaten.. yönlendiriyor seni..![]()
herkesın alıngalıkla ılgılı fecı takıntısı olusmus.hasta degılız kızlar sadece hamıleyız alıngalık fılan deyıp abartmayın bence.hadı gecelım bu konuyu.
ben 66 kılo ıle hamıle kaldım ve 10. haftada 3 kılo alarak 69 oldum.mıde bulantısı kusma falan yasamadıgım ıcın ılk haftalardacok cok cok yedım.ozellıkle ekmek yedım.ama bır ıkı haftadır kendıme geldım.ekmeyı azalttım daha mantıklı yemeye calısıyorum.doktorum bundan sonra 10 kılo hakkın var dedı.cok korkuyorum.ozellıkle 30 kılo falan alanları okuyunca daha cok korkmaya basladım.![]()
herkesın alıngalıkla ılgılı fecı takıntısı olusmus.hasta degılız kızlar sadece hamıleyız alıngalık fılan deyıp abartmayın bence.hadı gecelım bu konuyu.
ben 66 kılo ıle hamıle kaldım ve 10. haftada 3 kılo alarak 69 oldum.mıde bulantısı kusma falan yasamadıgım ıcın ılk haftalardacok cok cok yedım.ozellıkle ekmek yedım.ama bır ıkı haftadır kendıme geldım.ekmeyı azalttım daha mantıklı yemeye calısıyorum.doktorum bundan sonra 10 kılo hakkın var dedı.cok korkuyorum.ozellıkle 30 kılo falan alanları okuyunca daha cok korkmaya basladım.![]()
teşekkür ederimmm![]()
Hayatım eşim bunu pc masaüstüne eklemiş ben excell olarak size yollamaya çalıştım ama forumda bu özelliği bulamadım.Yolladığım linki tıklayıpsen indirirsen çok faydalı takip çizelgesi var.
eger açılmıyorsa linki google da tarat yine olmazsa facedekinden bak:) yine olmaz ise ben sana maille yeniden yollarım...
oh valla mis gibi.. bissürü pasta börek de vardır şimdi
bye bye![]()
sevgılı arkadasım,
ben zaten ılk basta uzun zamandır gıremedıgımı yazmıstım herkese saglık dıleyerek.bu kadar cok sey yazıp parmaklarını yoracagına ve yazdıklarınla bırazda kaba olacagına arkadasım bır gun oncekılerı oku ve gecmıs olsun demek yeterlıydı.
ama yınede sagol
nisan annişlerii merhaba bende katıldım aranızaa... hepiniz inşallah çok güzel geçirirsiniz hamileliklerinizi, en sorunsuz şekilde..![]()
aynen canım ya bende deli gibi ekmek yiyordumkuru kuru ekmek herşeyden tatlı geliyordu ama bende bi dur dedim bu gidişe..ama yine bazen bakkala çakkala ekmek almaya gittiğimde eve gelene kadar yarısı hooop midemde
![]()
oyle yapalım bari :)
benim ilk bebegım ve 10. haftadayız.cok fena grıp oldum yatıyoruz.arkadaslarada tavsıyelerı olabılırı dıye srdum ama herkes kılo olayına takmıs kafayı.
neyse senın bebısın kac haftalık