2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim kızım var ama allah biliyor ya içimden geçeni yine çokkk kızım olsun istiyorum

kız Allah seni napmasın delüüü ne güldüm:60:
hayırlısı neyse o olsun kuzum inş. kızın olursa benimde oğlum olursa ben alırım kızını :64::64:

allah hepimizin içini biliyo cnm ya sağlıklı sıhhatli versin gönlümüze göre versin...ben napim ben napim..herkes dedi senin oğlun olcak senin oğlun olcak..bende o fikre alıştım..kızım olursa seni bırakmam zaten tuni sen süslersin ben hiç anlammmm:61:

allah hepimizin içini biliyo cnm ya sağlıklı sıhhatli versin gönlümüze göre versin...ben napim ben napim..herkes dedi senin oğlun olcak senin oğlun olcak..bende o fikre alıştım..kızım olursa seni bırakmam zaten tuni sen süslersin ben hiç anlammmm:61:

Aman Allahım çok büyük bir zevkle süslerim matmazelii hele sağlıklı sıhhatli bi doğsun ilk önce tuni teyzesi yer onu:21::21: büyüdüğündede oğluşumu alırım bırakmam bak iyi aileye gelin gidecek kızın haa ona göre :84::84:

mrb güzeller bi gıttım 10 sayfa ılerlemiş maşallah:))
kızım için güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
kız petunya o gamzeler genetik tabisi onu herkeşler bilirde bababne amcası gamzeli
amma velakın 6 aylık hamıleydım bana dedilerki hamıleyken yumurta haşlayıp yanagına dokundurursan bebeğin gamzeli olur deye ben ınanmadım ama sabah yumurta haşladıgımda yapıp sol yanagıma dokundurdum:D kızımında sol yanagı gamzeli ne bılım batıl matıl ama gıgır olsun dıye yapmıştım hatta unutmuştum kızım 5 aylık oldu anaaa ben böyle yapmıştım dediydim:XD:52::52::52:
denemesi bedaava nolcakkkk bundada yaptım ıkı yanaga:D:66::66:

Aman Allahım çok büyük bir zevkle süslerim matmazelii hele sağlıklı sıhhatli bi doğsun ilk önce tuni teyzesi yer onu:21::21: büyüdüğündede oğluşumu alırım bırakmam bak iyi aileye gelin gidecek kızın haa ona göre :84::84:

önce ben yicem yaa..o bacaklarını o kollarını totosunu..sonra artanını sana gelin olarak gönderrim:))
hehh heee sen bilsen nasııl bi aileden gelin alacağını, bi tane daha yap bi tane daha yap dersin..hıhhh:33::33:

kız petunya o gamzeler genetik tabisi onu herkeşler bilirde bababne amcası gamzeli
amma velakın 6 aylık hamıleydım bana dedilerki hamıleyken yumurta haşlayıp yanagına dokundurursan bebeğin gamzeli olur deye ben ınanmadım ama sabah yumurta haşladıgımda yapıp sol yanagıma dokundurdum:D kızımında sol yanagı gamzeli ne bılım batıl matıl ama gıgır olsun dıye yapmıştım hatta unutmuştum kızım 5 aylık oldu anaaa ben böyle yapmıştım dediydim:XD:52::52::52:

benimde kızımında gamzeleri var
bende yeni gelende olurmu diye merak ediyorum
acaba garantiye alıp yumurtayı yapsammı

:60: anaaaa bunu bendeee deniceemmm bizde gamzeli yokk bebekte olursaaa çokk şaşırırım :52:

guzel bılgılendırmen ıcın cok tesekkurler.sogan ve balı bu aksam yapıcam cunku cok oksurugum var.
ama bıldırcın yumurtası konuunda tereddutteyım.cunku cıg yunurta falan yemeyın dıyorlar ya bılmıyorum tabı.
tavk corbasını unutmustum bennnnn:3: ıyı aklıma getıdın.annemın hastalık corbası o:61:

Canım şifası bol olsun umarım Geçmişler olsun eee forumun en yaşlısı ben olunca anne tarifleri bilen ve uygulayanıyım.Bencede yumurtalıyı es geç ben sadece bilgi olsun diye onuda yazdım...nasıl olsa alternatif var soğanlı bal gerçekten muhteşem.Ben kuzenimin oğluna yaptım kadıncagız önce bebek<öksürükten uyuyamıyor diye ağlarken gece hiç öksürmedi diye sarılıp sarılıp boynumdan öptü ablacımmm öksürmedi rahat yattı diye sevinçten ağladı o zmanda..

heee bende denicem bak bunu duymuştum aklımda hep...ben totsounada istiom ama:1::1: ya bizde aslımzıda neslimizde gamze3li insan yok ama walla denicem, tutarsa ibret olsun die yazcam..yapim unutmim, sizde sorun sonucu 6 ay sonra taammı unutmayalım:1:

önce ben yicem yaa..o bacaklarını o kollarını totosunu..sonra artanını sana gelin olarak gönderrim:))
hehh heee sen bilsen nasııl bi aileden gelin alacağını, bi tane daha yap bi tane daha yap dersin..hıhhh:33::33:

:52::52::52: heheyyttt beee süperdi bak :84: zaten sende bizim aileyi görsen hep kız doğurasın gelir kız olsada gelin versem turhan ailesine diye :52::52:
bu arada benim oğlum olcek sanırım çok büyük hissiyatla bunu hissediyorum :36::36:

maşalah deyip duruyorum kızına baktıkça Allahım nazarlardan korusun inş. meleki ya :nazar::nazar:
bu yumurtayı yarın sabah hemen bende yapiciğimmm :62:

kızlar sağda olursa kız solda olursa erkek diyorlar ya
benim ki solda
ilkide soldaydı oğlan oldu

birde oğlanda güzelleşirmiş cilt bend egüzelleşme olmadıysa bozulmada oladı sivilceler falan çıktı ama
henüz lekeler yok
erken mi daha
sizde durum neeeee

:1: komşu topikten bi arkadaş

neyse kızları görücüye çıkarırız :29:

ahhhaa anaya bak topic topic gezio, bunun kızı gezenti olur, onunkini almayın benimkini alın kızlar:)):1:

e yap da madem ötekini ben alayım:34: erkek olursa yane
ya benim ilk içime 3 üz doğuyodu, kalp atışlarını dinlediğimizde dr a dedim kaç tane, dr dedi 1 tane sen kaç tane bekliodun, dedim ben 3 tane bekliodum söz vermiştim dağıtcaktım oysaki...:34:

:52::52::52: heheyyttt beee süperdi bak :84: zaten sende bizim aileyi görsen hep kız doğurasın gelir kız olsada gelin versem turhan ailesine diye :52::52:
bu arada benim oğlum olcek sanırım çok büyük hissiyatla bunu hissediyorum :36::36:

oldu cnm sen hisset erkek olsu, ben erkek hissediom dim hiç bi değeri olmasın hissimin..hıhh:63:

Back
X