2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydddın paristebirgece benim mide bulantılaım bıttı ya ıkı gunde bı 1 kılo sutu bıtırıyorum :) sende başlarsın artıkın bir ıkı hafta sonra:) ama nesguikle iç şimdi miden alıyosa çok güzel

günaydın kızlarrr

sütü tiksinmem geçene kadar nasıl içeceğimi buldum:28: Sevindirik oldum:66:
Nesquikli içicem. En azından bulantılarım geçene kadar bu şekil içeyim vicdanım çok rahatsız bebeğimi hiç ama hiç sağlıklı besleyemiyorum:14:artık benden beslenmeye başlayacak ne yersem oda aynısını yicek kendime bakmam lazım artık:14:

pariscim zorlama cnm kendini..bak 13. Haftam bitio benim bugün artık herşeyi rahat rahat yiyip içebiliuorum, bu hafta hep süt bile içtim o derece yani cnm..dr da dio zaten zorlama kendini ilk 3 ay die..

12. Haftaya kadar birşey olmazmış korkmaa.Zaten 12 den sonra bulantıların azalır. Ben de çay içiyorum ondan canım sıkılıyor. açık içiyoruum ama olsun. İşyerinde getiriyorlar ben de hayır diyemiyorum. Ama artık içmemeliyim. Sizler içiyormusunz. Onun haricinde süttü yoğurttu herşeyi rahat rahat yeyip içiyorum. Kilo almaya başladım bile benim pek bulantım olmadığı için.:66::66:
canım ben bi kaç hafta öncesine kadar çaydan bile tiksinmiştim ama artık sabahları 2 bardak falan içiyorum açık şekilde canım istiyor akşamlarıda evde içersem evde 1 bardak içiyorum ama çay bardağıyla bile değil büyük fincanla içiyorum:30:. sanki çay beni biraz rahatlatıyomuş gibi geliyor:44:
zaten açık içtiğimiz için çayın pek zararlı olacağını düşünmüyorum. ama yinede doktora danışmakta fayda var

günaydddın paristebirgece benim mide bulantılaım bıttı ya ıkı gunde bı 1 kılo sutu bıtırıyorum :) sende başlarsın artıkın bir ıkı hafta sonra:) ama nesguikle iç şimdi miden alıyosa çok güzel

pariscim zorlama cnm kendini..bak 13. Haftam bitio benim bugün artık herşeyi rahat rahat yiyip içebiliuorum, bu hafta hep süt bile içtim o derece yani cnm..dr da dio zaten zorlama kendini ilk 3 ay die..

:nazar: oy oy maşallah bacılaraa aman nazar değmesin:nazar:
sağlıkla besleneceğim günleri 4 gözle bekliyorum görürüm inşallah o günleri
annelik böle bişimiş zaar şimdiden vicdan yaptırıyo insana yaa:14:

:))) ya çaydan bende tiksinmiştim hiç içmiodum 1-2haftadır tırtıklamaya başladım, 2 çay bardağınıiçiyorum bide yemekden en az 1-2 saat sonra içmeye çalışıyorum, allahdan öncedende kahvaltıda çay içmiyodum ben..ama çalışırken gerçekten çaysız çok zor..

günaydıınn evett hamileyken çalışmak cidden ayrı bir zor gelior insana.. cidden biz çalışan gebişlere allah kolaylık versiinn:1:

hemen sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum kızlar annem aradı şimdi ben unuturm sen not et ni yere didi:1: tvde izlemiş esra erol demiş kendi bebeğinede yapıyomuş
bebeğin gazını kolay çıkarabilmesi için
-1 çay kaşığı kimyon
-1 fincan suda kaynatılacak ama saatlerce değil hafif fokurdamaya başladığında altı kapatılıp soğumaya bırakılacak
soğuduktan sonra 1 çay kaşığı bebeğe içirilecek
içirdikten hemen sonran pıt pıt gazı çıkarmaya başlıyomuş:60:
kalanıda isteğe göre anne içebilirmiş
eğer çok gaz sorunu olan bi bebekse bu uygulamayı sabah akşam yapabilirmişsiniz

bilginize kıslarr:28:

günaydıınn evett hamileyken çalışmak cidden ayrı bir zor gelior insana.. cidden biz çalışan gebişlere allah kolaylık versiinn:1:

Amin canım amin valla zor geliyor artık. Allah eksikliğini de vermesin ama.

hemen sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum kızlar annem aradı şimdi ben unuturm sen not et ni yere didi:1: tvde izlemiş esra erol demiş kendi bebeğinede yapıyomuş
-1 çay kaşığı kimyon
-1 fincan suda kaynatılacak ama saatlerce değil hafif fokurdamaya başladığında altı kapatılıp soğumaya bırakılacak

inşallah gazsız olurlarrr..bizde bugün sizin için objectiflere gülümsedik, birazdan diğer topice koycam göbemin resmini, resimleri yüklemeyi beklom..:26:

günaydınnn güzel anneler ve bebişleri................. evdeki ve çalışan annelere tabiki banada kolay gelsinnnnnnn.gerçekten hamileyken çalışmak ayrı bir zor:((

inşallah gazsız olurlarrr..bizde bugün sizin için objectiflere gülümsedik, birazdan diğer topice koycam göbemin resmini, resimleri yüklemeyi beklom..:26:

bekliyoruzzz:52:
dün kocikee çektireyim dedim göbüşümü beceremedi:63:
birazdan çekebilirsem kendi kendimi bende yüklerimmm:62:

-1 çay kaşığı kimyon

ben kimyonun gaz almada işe yaradığını biliyorum.. kuru fasulye haşlarken ya da mercimek çorbası yaparken 1 tatlı kaşığı atarım ben zaten.. tv de izlemiştim bende.. aklım yattı yane bu işe..

bekliyoruzzz:52:
dün kocikee çektireyim dedim göbüşümü beceremedi:63:
birazdan çekebilirsem kendi kendimi bende yüklerimmm:62:

mavilefcim koycam cnm, mailime atmıştım yüklenmesini beklom, aman ya benimkinede çek dedim allam bi insan bu kadar ölçüsüz mü çeker ..bi eve gider gitmez iş kostümümle bide pijama göyneğimle çektirdim ama becerdi sonunda::)

Günaydın güzel anneleeeeeeer :)
yine gıcık bir iş gününde foruma iş yerinden katılıyorum. size de oldu mu bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri işe konsantre olamıyorum, çok sıkıcı geçiyor zaman. doktora gideceğim günü sayıyorum resmen.
bu arada daha 9+5 olduk ama karnım belli olmaya başladı benim. sizde durum nedir?
bir de malesef kilo almaya da başladım ben :(

ben kimyonun gaz almada işe yaradığını biliyorum.. kuru fasulye haşlarken ya da mercimek çorbası yaparken 1 tatlı kaşığı atarım ben zaten.. tv de izlemiştim bende.. aklım yattı yane bu işe..
:13::13::13::13:
mavilefcim koycam cnm, mailime atmıştım yüklenmesini beklom, aman ya benimkinede çek dedim allam bi insan bu kadar ölçüsüz mü çeker ..bi eve gider gitmez iş kostümümle bide pijama göyneğimle çektirdim ama becerdi sonunda::)

:60: beceriksizler ya
ben pes ettim valla zaten karnım ağrıyodu uğraşamadım:63:

tatlım ben en o çok övdüğün pijamalı halini merak ediyorum.. bu arada fark ettim de çalışmaktan başka herşey yapıyoruz.. okulu kıran öğrenci gibi hissediyorum kendimi yaaa.. çok eğlenceli.. bi de bazen yazdıklarınıza yüksek sesle gülüp rezil etmesem kendimi tam olcek.. :54:
bebişe bu öpücük:54:

Back
X