• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yea elchin teyzesi herkesler almış guzusuna donda benimki donsuz kalmış.
anası sanıo don giydirilmez 1 yaşına kaa felan..kimsede demio aman listeye don da ekleyin die..:19::19::19:

benim paşamında donu yok zaten çıtlı giydircez bezin üstüne diye gerek duymadım ben açıkcası :57: dur kendime vrayım:57:

yardım kızlaarr
uyandığımdan beri kendimi kötü hissediyorum.başım dönüyo oturduğum yerde gözlerim fıldır fıldır yerinden çıkacak gibi.kızımda içimde fıldır fıldır..biraz panikledim aslında ama dün biraz fazla kaçırdğım aşuredn olmuş olabilirmi?yoksa sağlık ocağına falanmı gitsem:18::26:

nbr elçin nasıl gidiyor paşan nasıl... biz geçen haftalarda çok zor günler yaşadık dr 3lü testte 266 çıkınca dawn senderomu riski yüksek dedi amiyosenteze gönderdi karnıma iğnenin girmesinden değilde düşük yaşama ve kaybetme ihtimalinden korktum ankaraya gittim ama ayrıntılı ultrason yaptırdım dr normal görünüyor dedi ben buna inanarak geldim inş sağlıklıdır bebişimiz... Allah hepimizin bebişini sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etti, bizim kızz çok zorlu çıktı, hele bi doğsun azcık etlensin ıssıracam onu :27:

sislim hoşgeldin yaaa allahım korusun bence riskiniz çokta yüksek değilmiş aslında risk sınırı 125 biliyorum ben bişey yoktur sıkma sakın canını yaaa
aollahım büyüktür hepimiznkini sağlıcakla kucaklamak nasip olur inşallahhh ısır kız annesi dötünden dötünden

yardım kızlaarr
uyandığımdan beri kendimi kötü hissediyorum.başım dönüyo oturduğum yerde gözlerim fıldır fıldır yerinden çıkacak gibi.kızımda içimde fıldır fıldır..biraz panikledim aslında ama dün biraz fazla kaçırdğım aşuredn olmuş olabilirmi?yoksa sağlık ocağına falanmı gitsem:18::26:

geçmiş olsun canm tansiyon aletin varmı evde bir ölçsene ama tek başınada dışarı çıkma düşersin falan

bence 110 tl pahalı ben idil baby den aldım 10 lu hastane çıkışı 90 tl di hangi markanın canm bu

caramell diye bi marka canım hepsiburdadan bende dedim eşime pahalı diye ama eşim al nolcak dedi bakalım belki indirime filan girer idilede bakayım bi:31:

Eki Görüntüle 306841

bu nasıl sizce kızlar has. çıkışı için çok beğendim netten 110tl alıyımmı
renkleri çok güzel cnm...ama 110 pahalımı sanki hı? gerçi ben hiç bakmadım hastane çıkışlarına..nedir kaç paradır çokda fikrim yok..annem ben aldım dedi iimiş dedim..
bi tane yetermi onuda bilmom:26::26:
benim paşamında donu yok zaten çıtlı giydircez bezin üstüne diye gerek duymadım ben açıkcası :57: dur kendime vrayım:57:

bende öyle düşünüyodum ...emme burdaki hurşiklerin hepsi almış...:19::19:

ELCHIN bana da pahalı geldi ya 110 ya.. ben 40 TL ye bi tane aldım yeri iyi geldi ama o nu ölesine ucuz görünce aldım ama bi tane de iyisinden marka alım diyorum bi site var süper bebek kıyafetler hep %100 pamuk 90 en pahalısı... site ismi vemek yasak sanırım ama şu kadarını söyliyim ç.market die bi yer süper şeyler var...:3:

yardım kızlaarr

geçmiş olsun. sağlık ocağına git. ya şekerin yada tansiyonun yükselmiştir.
aynısını ben geçen hafta yaşadım. 3 saatte geçti. ve gece olmuştum. saat 3 te acile gittim.

bravo saglıklı beslendigin için.
nerde ysak var canım onu istiyo
salam, çay, kahve, çikolata..
bi nevi diyet yapıyosun yani ne guzel işte
dr bana da diyet verdi listeye baktım guldum ve çöpe attım :D:D:D

yooo cnm ben 3-5 kere yazdım aslıt yok aalı yok diede sayfalar çok sen okumamışsın demekki:21::21::21:

yaaa benim damarıma bastırıp saçmalatma işteee:19::19:
ya bence alalımda verelim ama yani sonra...vermezsem nede olsa üzülcem o nedenle şimdi alırken üzülmeyelim bence ya...
verriz hemen bi topic açar verriz...

ayyy guzum benim..
beni nasıl bi garı olarak hayal ettiysen artık
temiz titiz düzenli..hamarat marifet taşıo felan:)) cabbar cevval bi anadolu gadını...
ahhh ahh gönül neler ister işte..ama walla severim dekoru düzeni felan kuzum...
sen mobilylara gelince el et bana..yardıma gelmeyen ne olsun:54::54::54::54:

ben ilk 3.5 ayda 5 kilo aldım doktor şoke oldu ne bu böyle çok almışsın dedi 58 kiloda hamile kalmıştım tutamıyordum kendimi hamur işi, çikolata, makarna, pilav, salam, sosis doktor şarküteri ürünlerinin hepsini yasakladı çok canın çekerse de pişmiş yersin zararlı bebeğe dedi. Makarna ve pilavı aynı zamanda hamurişini azalttım şimdi çok nadir yiyorum o da 2 yemek kaşığı falan inanılmaz farketti arkadaşlar şimdi 25 inci haftaya doğru gidiyoruz kilom değişmedi geçen gittiğimde doktor da şaşırdı tebrik etti falan. Canım çektiğinde de yiyorum ama çok fazla değil mesela dün akşam çayın yanında 3-4 bisküvi yiyince bir sonraki gün yemiyorum :) Fazla da alsam vereceğim hepsini hatta fazlasını vereceğiz göreceksiniz akşamları yemekte dikkat ettik mi tamamdır. Vitamin olarak da eleviti kullanıyorum kimi arkadaş kilo yapıyor diyor kimisi yapmıyor diyor ama çok faydalı bir vitamin içeriğine baktım 12 vitamin var ve bebeğe yarıyor...

OYY kuzum petuşum benim bilmem mii seni ben :16: :16: birlikte doğurucaz öyle sözleşmiştik demi :9: :9:

renkleri çok güzel cnm...ama 110 pahalımı sanki hı? gerçi ben hiç bakmadım hastane çıkışlarına..nedir kaç paradır çokda fikrim yok..annem ben aldım dedi iimiş dedim..

bende öyle düşünüyodum ...emme burdaki hurşiklerin hepsi almış...:19::19:

iyi nan almayım bende başka sitelerede bakarım biraz 2 takım alacam ben petuşum olura hastanede yatarsak 1-2 gün değiştirirm guzumun cicilerini kan olur leke olur

yani diyonki burdaki hurş,klere uydum bendem, alsam acep:26:

selamlar annecikler

sabah aile sağlığı merkezine gittik
aşımızı olduk
tansiyonumuzu ölçürdük
tartıldık
kalp atışlarımızı dinledik
vee geldikkkkk

:54::54:

hastaneden 2 tane istiyorlarmış. mağazadaki kıza bir müşteri öyle demiş. o kişi 3 tane almış. bebeği sünnet olcak diye.

ben cıkıyorum.. biraz evde işlerim var onları halledip dısarı cıkıcam hava cok guzel gezip tozup, kocişime gecerim.. aksamda yemege cıkaciz sanırım :))
dukkana gecince girerim belki..
gerci varlıgımı grksiz goren sahıslar için önemli değil ama neyse..
sizi seviyorum mcx mcx..

kızlar ne sıklıkla ew temizliği yapıyorsunuz? bana 15güne bi yardıma 2 tane bayan geliyor ama yetmiyor başka çocukta yok, bu sabah ewi süpürdüm bide vilada geçtim görünen yerlerin tozunu aldım ama hafif belimle karnım ağrıdı bi tane koltuğu çektim aylardan sonra ilk defa ondan mı acaba ? çok pişmanım bişi olurmu acaba :43:

kızlar ben kaçar ş,imdilkk günüm var gezmeye gidicem anca hazırlanırım öptüm hepoinizi byeeeeeeeeeeeee:33::33:

kızlar don alıyosunuzda bence gerek yok dona falan ilk zamanlar içine zıbın ve altına ayaklı altlardan yada tulum giydirilcek zaten bezi var onun üstüne badisidir tulumudur falan kat kat giyicek bebişler birde don giydirip o narin bellerini niye sıkalım dimi popoları hepten sıkılmasın yefruların

Back
X