yağmur yağıyooooo
seller akıyoo
arap kızı camdan bakıyorrr
![]()
yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzum benim....anasının kara biber tanesi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmur yağıyooooo
seller akıyoo
arap kızı camdan bakıyorrr
![]()
aah ahh
ben 85 ile hamıle kaldım ki yani aslında 87 ıle kaldımda ıkı kılo verdım ılk 3 ay :)
sonra şuan tam 94 kıloyum yanı 9 kılo almış bulunuyorum maleseffff
sen nekadar aldın bakim![]()
Bebek ilk dogdugunda agzına 2 nar tanesi damlatrsanız anne sütünden once hiç gaz sorunu yasamıyormussunuz kk da okudum cogu kadın denemiş memnunmus unutmazsam kesn yapıcm bnde hem bebegi hmde anneyi yoran bişi gaz
merhaba,
iki gün önce şeker testi yaptırdım ama doktorum rahatsız olduğu için gösteremedim kendisine. internetten araştırdım biraz benim değerlerim 108-162 çıkmıştı. sanırım 140 ve üzerinde çıkarsa gebelik şekeri var deniyormuş. endişelendim iyice. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi hiç?(
kızlarrr,
Şimdi çok yakın bir arkadaşımla konuştum.
Dün doğum yaptı 5'te.
Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde devlette.
Oğluşuda kendide ii, çok dikişi varmış biraz onlar canımı yakıyor ama oğlum kucağımda emiyor dünya umrumda değil dedi :)
2800 bebek :) Adı Çınar.
Biraz koşulları kötüymüş devletin, ben yine özele dönmeye başlıyorum sanıtım.
15 saat sancı çekmiş kimse ile görüştürmemişler.
Çok sinir bozucu. Sancı çektikleri oda çok kalabalıkmış ve mahrem diye bişi yok diyo, herkesin herşeyi ortada....
Böyle işte, İstanbul'da devlette düşünen var mıydı?
![]()
o forumları ben de okudum,hatta buzluğa 1 tane bütün nar bir de 8-10 tane nar attım,malum nisanda nar bulunmayabilir,ben de unutmazsam denicem,sıkı takip ediyorum o forumları,%95 işe yarıyor,işe yaramadı diyen çok az,hatta hastaneden geldikten sonra aklına gelip nar damlatan var,onlar bile işe yaradı yazmış,bebek hasta olunca bir yığın ilaç,antibiyotik vermekten çekinmiyoruz da 2 damla nar suyundan mı çekinicez,ben denemeyi düşünüyorum
hani sezeryan olunca diolar ya yani amliyatlı oluon sonuçta, bıçak değiyo falan die..
yani normal doğumun bi amliyattan ne farkı var???
ondada bıçak değmio ama yırtılıo...
yırtılan yerler dikilmiomu dikilio..
niye sezeryana öyle diolar???
biz 6 aydır uzağız ya birbirimizden nasıl cesaet ediyosunuz
yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrr
NARI BUZLUĞA NASIL ATTIN CNM...taneleyip poşete koyupmu attın..bütün olarakmı öylece attın..varmı bi püf noktası, benimde evde yenilmeyen narlar var bende atim bari buzluğa yazık olmasın
hani sezeryan olunca diolar ya yani amliyatlı oluon sonuçta, bıçak değiyo falan die..
yani normal doğumun bi amliyattan ne farkı var???
ondada bıçak değmio ama yırtılıo...
yırtılan yerler dikilmiomu dikilio..
niye sezeryana öyle diolar???
kızlarrr,
Şimdi çok yakın bir arkadaşımla konuştum.
Dün doğum yaptı 5'te.
Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde devlette.
Oğluşuda kendide ii, çok dikişi varmış biraz onlar canımı yakıyor ama oğlum kucağımda emiyor dünya umrumda değil dedi :)
2800 bebek :) Adı Çınar.
Biraz koşulları kötüymüş devletin, ben yine özele dönmeye başlıyorum sanıtım.
15 saat sancı çekmiş kimse ile görüştürmemişler.
Çok sinir bozucu. Sancı çektikleri oda çok kalabalıkmış ve mahrem diye bişi yok diyo, herkesin herşeyi ortada....
Böyle işte, İstanbul'da devlette düşünen var mıydı?
![]()
anladımmmm yefrum saol..Sezeryanda kesilen yer 7 Kat :) ve İç organlarının yakınlarından geçiyorlar
Normal doğumda derinin bir kısmı kesiliyor ve uzman hatası yok ise çabuk iyileşen bi yer.
![]()
cnm ben o ilk 3 ay bulantılar döneminde tiksindim gerçekten..kızlar bazıları eşlerinin kokusundan falan tiksinirlermiş hiç böle oldu mu? ben aksine sürekli kokusunu çekmek istiyorum çok seviyoruuum kocişimiAllah hep böyle daim etsin inş. benimde hormonlara bişeyler oluyor :26:
canım ablamda benim normal doğum yaptı.valla canım benim ablam normal doğum yaptı bebek 4 kg doğduğu için yırtılma çok fazla oldu 20 tane dikişi vardı 1 hafta oturamadı ne anlamı kaldı şimdi normal doğumun![]()
valla 2 türlü de attım,hem 8-10 tane "tane" nar attım,hem de çözülünce tek tek tane olanlar belki kötü olur diye bir tane de bütün narı attım,tabi o mevsimde gerçeğini bulsan daha iyi de nar kalmıyomuş nisana,2-3 damla su için de çözülmüş nar olur heralde.diğer forumlarda buzluğa attım diyenleri okuyunca ben de atayım dedim,ben de deneyip görcem bakalım
valla 2 türlü de attım,hem 8-10 tane "tane" nar attım,hem de çözülünce tek tek tane olanlar belki kötü olur diye bir tane de bütün narı attım,tabi o mevsimde gerçeğini bulsan daha iyi de nar kalmıyomuş nisana,2-3 damla su için de çözülmüş nar olur heralde.diğer forumlarda buzluğa attım diyenleri okuyunca ben de atayım dedim,ben de deneyip görcem bakalım
o forumları ben de okudum,hatta buzluğa 1 tane bütün nar bir de 8-10 tane nar attım,malum nisanda nar bulunmayabilir,ben de unutmazsam denicem,sıkı takip ediyorum o forumları,%95 işe yarıyor,işe yaramadı diyen çok az,hatta hastaneden geldikten sonra aklına gelip nar damlatan var,onlar bile işe yaradı yazmış,bebek hasta olunca bir yığın ilaç,antibiyotik vermekten çekinmiyoruz da 2 damla nar suyundan mı çekinicez,ben denemeyi düşünüyorum
canım evimin dibinde o hastane ve şu kadarını söyleyeyim allah düşürmesin... yatıp kalkıp dua ediyorum acil bir durumum olmaz da o hastaneye mecbur kalmam diye.. hatta bi doktorla tartıştım kendisini şikayet etmediğim bakanlık müdürlük kalmadı..
hastane ortadoğunun en büyük hastanesi olarak gösteriliyor.. doğrudur eni çapı geniş.. ama pislik akıyor her yerinden.. bi komşumu kocası ameliyathaneden çıkardı.. o kadar yani..
doktorları falan başından atıyor resmen.. muane odasına kimin girip çıktığı belli değil.. diğer hastaneleri bilemem ama kanuniyi kesinlikle tavsiye etmem.. hem aciline gittim hem de muane olmak için gittim.. ikisinde de doktorlarla papaz olup muane felan olmadan çıktım gittim
yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrr