2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bunu yaptım:)
domatesi rendeleyipte koyabilirisn..normal yemeklik gibide koyabilirisn cnm..hiç bişi olmadan duruo..
bide ben bunu öğrendiğimde çok sevinmiştim çok işime yaradı..bilmeyen varsa..
evde puaça yapıorum ya pişirince artan olursa poşete koyup buzluğa koyuyorum...
veya fazla yapıp koyuyorum..hazır pişmiş puaça..misafir falan çat die geldiğinde hazır oluo..
mikrodalga varsa hemen çıkarıp mikrodalgada ısıtabilirsiniz...benim yok normal fırında sıtıyorum..hiç buz vs. çözdürmeye gerek yok.
buzluktan al tepsiye koy ısıt,çıtır çıtır çok güzel oluo..

canım ben mantar kurabiye de yapıp koyuyorum, yani her türlü kurabiyede konuluyo, servisten bi yarım saat 1 saat önce çıkar çok güzel oluyor, öyle ısıtmayada gerek yok...

bir de size bir sorum olacak benim dr.um yarın kontrole gidicez ama detaylı ultrasonu gerek görmicek sanırım hiç bahsetmedi o istemese bile sizce girmelimiyim bazı arkadaşlarım kesin gir diyo

normalde dediğin gibi poça falan atardım buzluğa ama soğan hiiiiç aklıma gelmemişti:1:
sanki hazine bulmuş kadar sevindim ya akşamları yemek yapmak zaten zor geliyodu şimdi çıkarıp buzluktan atarım soğanları tomatolarıı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:118:
benim taze fasülye barbunya fasülye felan söylemsi ayıptır annem yapıp taaa mersinden gönderio..içinde domtesi soğanı oluo..ben çıkatıp yağın içine atıom o kaaa:)))

canım ben mantar kurabiye de yapıp koyuyorum, yani her türlü kurabiyede konuluyo, servisten bi yarım saat 1 saat önce çıkar çok güzel oluyor, öyle ısıtmayada gerek yok...

anoommm anommmm
ben de diom bu gocca buzluğa insanlar ne dolduryo..benimkinin bi çekmcesi hep boş:))
boşverin normal doğumu sezeryanı felan ya...başka başka neler var pratik:)):52::52:

bir de size bir sorum olacak benim dr.um yarın kontrole gidicez ama detaylı ultrasonu gerek görmicek sanırım hiç bahsetmedi o istemese bile sizce girmelimiyim bazı arkadaşlarım kesin gir diyo

imkanın varsa mutlaka gir.sonuçta bebişin tüm organları kan dolaşımı filan tektek inceleniyor.genel doktor muayenesinde bunlar yok
yani faydası var zararı yok

testleri genelde temiz çıktıysa dr ların bazıları gerek görmüyor. çünkü bişrazda masraflı bir işlem. ama bende kararsız kalıp sonra yaptırmaya karar verenlerdenim. bebeğimin doğumu için gerekli bilgilere sahip olmak istiyorum. nelere vermiyoruz ki o parayı.

petunyapet bi pratik öneride benden
bende mesela tavuk butu filan kaynatırım.
sularınıda plastik bardaklara koyup buzluğa atarım.acilen bir çorba,pilav.. yapmak gerektiğinde bunları kullanırım.
şimdiye kadar hiç hazır etsulardan almadım:34::34::34::34:

benim taze fasülye barbunya fasülye felan söylemsi ayıptır annem yapıp taaa mersinden gönderio..içinde domtesi soğanı oluo..ben çıkatıp yağın içine atıom o kaaa:)))

anoommm anommmm
ben de diom bu gocca buzluğa insanlar ne dolduryo..benimkinin bi çekmcesi hep boş:))
boşverin normal doğumu sezeryanı felan ya...başka başka neler var pratik:)):52::52:

evet evet hele ben hiç bilmiyodum bunları yaff inanmıyorum benim yemekler hazır geliyordu annem kayınvalidem den sağolsunlar anam ne kolaylıklar varmış özellikle şu poğaça olayına bayıldım :46::46: kızlar güzel tarif de yazın arada valla ben bilmiyomm :19:

testleri genelde temiz çıktıysa dr ların bazıları gerek görmüyor. çünkü bişrazda masraflı bir işlem. ama bende kararsız kalıp sonra yaptırmaya karar verenlerdenim. bebeğimin doğumu için gerekli bilgilere sahip olmak istiyorum. nelere vermiyoruz ki o parayı.

kızlar peki istanbulda yaşıyosanuız nerde yaptırdınız ve ne kadara ben hopitaliuma gidiyorum orda 2li yaptırdım 200 lira verdim bu herhalde daha masraflı

kızlar peki istanbulda yaşıyosanuız nerde yaptırdınız ve ne kadara ben hopitaliuma gidiyorum orda 2li yaptırdım 200 lira verdim bu herhalde daha masraflı

yenibosna nisa hastanesine 145 tl
yenibosna safa hastanesinde 100 tl
beylidüzü medilife de 250 tl
büyükçekmece kolan da 200 tl

anoommm anommmm

yawrum açmın sen bugün :7: doğum çantasına kurabiye koyup gidermişiz :1:

merhabalar bayanlar
nasılsınız
ben çok yogundum gelip gidemedim

ben buzluğa hiç sebze koymam biliyomusunuz
malesef yiyemiyorum
biber fasulye patlıcan koydum
ama o tadı bulamadım bir daha da koymadım
yapamadım mı desem bilemiyorum artık
ama pasta börek kek ne bulursam atarım misafir gelince hoppp hazır herşey

anoommm anommmm

benim kışlıklar bitti yafff:50:
o yüzden uğraşıyom akşamları yemek işiylee
yüklendim birden tükettim hepsini:53:
şimdide böle pratik şeyler arıyom:1:

petunyapet bi pratik öneride benden
bende mesela tavuk butu filan kaynatırım.
sularınıda plastik bardaklara koyup buzluğa atarım.acilen bir çorba,pilav.. yapmak gerektiğinde bunları kullanırım.
şimdiye kadar hiç hazır etsulardan almadım:34::34::34::34:
:53::53::53:
afferim sana..ben tavuk suyu fazla gelince hep cam kavonoza koyup atıom buzlğa
sonra kullanmak istediğimde erimeden çıkmıo kavonozdan..o eriyene kadarda benim imanım gevrio..
çok mantıklı, saol arkadaşım..
kadıköy şifada 280 liraydı
yawrum açmın sen bugün :7: doğum çantasına kurabiye koyup gidermişiz :1:

aç da sayılrım..burda yağmır yağıo..tetiklio beni sanırsam:)))

benim kışlıklar bitti yafff:50:
o yüzden uğraşıyom akşamları yemek işiylee
yüklendim birden tükettim hepsini:53:
şimdide böle pratik şeyler arıyom:1:

walla bende bu sene bezelyeyi bitirdim erkenden...
k. validem enginar gönderiodu oda az kaldı...
tam o bulantı döenmleri denk geldi ya şahsen bizzat bişi koymadım..aynen bende olanları tükettim sayılır..

Back
X