Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 lü 4 lü detaylı gibi rutin bişi bu seker yüklemeside gizli seker fln olabilir die 24 ike 26 hafta arasında yapılıyorums sabah bi kan alınıyor 50lik sekerli su içirildikten 1 saat sonras tekrar bakılıyormus bi dweger vr ondsan yüksekse süpeli oluoy o zmnda 100 lük olanı yapılıyo ondada 4 kere kan alnıyomus ondadas cıkarsa tweshiş koyuluyo seker bebege zararlıymıs buda önmli bişi yaptrmak lazım
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle ama ben inanıyorum ki önemli bir şeyi yoktur bebeğinin.merak ettim böbreklerle ilgili sorun devam ediyor demişsin ya?nasıl bir sorun?
yenibosna nisa hastanesine 145 tl
yenibosna safa hastanesinde 100 tl
beylidüzü medilife de 250 tl
büyükçekmece kolan da 200 tl
canım aynen bendede oluyor o şikayetler vede ellerim içi boyle terliyor ayaklarımın altı falan bide geceleri ara sıra ateş basması oluyor canım ihmal etme yaptır ne kadaar erken teşhis okadar iyi
Canım, teşekkür ederim cevabın için, şeker yüklemesini biliyorum rutin bi kontrol hatta pazartesi yaptırıcam onu ben sağlık ocağında aşı ile birlikte. Ben Fetal Eko yu merak etmiştim, doktorum kalbiyle ilgiyli bi sorundan bahsetmedi ayrıntılıda da iyiydi bunu neden istedi bu düşündürdü beni, burda da kimsenin yazdığını görmedim. Ayrıntılı ultrasonu çektirdiğim radyoloji merkezinde çektiricem onu da.
çok teşekkür ederim arkadaşım, böbreklerde önceki haftalarda açıklık olduğunu söylemişti kendi doktorum, sonra ayrıntılıda da radyolog her iki böbreğin normalden iri ve renginin normalden açık olduğunu söyledi, bu bir böbrek rahatsızlığının işaretiymiş, şimdilik böbrekler çalışıyor dediler yani amniyo sıvısı falan normal mesanesi doluyor ama bu ilerki haftalarda ya da muhtemelen doğduktan sonra böbrek hastası olabileceğinin bir göstergesiymiş. Yani kesin olarak bi sorunun göstergesiymiş ama bu illaki en kötüsü olacağı anlamına gelmiyor dedi doktor. Taş kum da olabiliyormuş o minicik böbrekler de.. böyle işte canım.
petuş hoş geldin
yagmurun kalbini öperim :)) o kadar sevindim ki anlatamam canım
bu arada Allah duanı kabul etcek galiba erken dogum degil ama bu plesantayla sonun sezeryana benzioo
ben cok korktum yaa bugun konusulanlardan
ya benimde sekerim varsa
bizde ırsii
ananem (rahmetli) seker hastasıydı
teyzemde de var, annemde yok ama onun içinde tehlike canları calıyo
bende bi cayı 3-4 sekerle içen bi kişiliğim
cok tırsıyoruummmm![]()
umarım herşey yolunda gider canım allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..
bide bu cetveli nasıl koyuyoz cnm?
bn kolayı 1.5 yıldır içmiyorum bi video izlemiştim tiksindim ama hamilelikten beride kola fanta kahve hiç içmedim cayıda malesef günde 2 bardaga düsürdüm onuda kesemiyorum kahvaltıyı hayatta caysız yapamm
merhaba arkadaşlar bende allah kısmet ederse nisanda bebeğimi kucağıma alıcam ikinci gebeliğim ilki ikizdi ama erken doğum yaptım malesef yaşamadılarallahım bu sefer bebeğimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ve hepimizin tabiki:))
ne güsel, maşallah.. 2 bardak çayı veriolar zaten en güselini yapmışsın ... bebeğin çok şanslı anne karnında bu tadlarla tanışmamış olacak.. benim canım ne zararlıysa istio, kola fanta , türk kahvesi, şokella, bi sürü katkı maddeli gofret, çukulata, abur cubur, herşeyi![]()
ay inşallah hem senin hem benim iyi çıkar sonuçlar.dua edelim birbirimize...Allah yardımcımız olsun
petuş hoş geldin
yagmurun kalbini öperim :)) o kadar sevindim ki anlatamam canım
bu arada Allah duanı kabul etcek galiba erken dogum degil ama bu plesantayla sonun sezeryana benzioo
ben cok korktum yaa bugun konusulanlardan
ya benimde sekerim varsa
bizde ırsii
ananem (rahmetli) seker hastasıydı
teyzemde de var, annemde yok ama onun içinde tehlike canları calıyo
bende bi cayı 3-4 sekerle içen bi kişiliğim
cok tırsıyoruummmm![]()