Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23+2 de 620 gr dı bizimki yanlış hatırlamıyorsam...ona göre kur kafanda:))Günaydın herkese yarın doktora gitcem bakalım bebeğim 1 ayda ne kadar kilo aldı nasıl gidiyormuş şeker yüklemem var bide inş.tadı iyidir ya aç karnına da nasıl içcem onu bilmiyorum benim midem fenadır kusarsam :18:
amannn bu çay ne kadar güzel bişimiş yaaaa.her yudumda ohh çekesim varrr :)))) yasaklar hep tatlı geliyo insana nedense![]()
gunaydin kizlar..dun kabus k gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane parol aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.
geçmiş olsun canım yaaa aynı baş ağrısını bende 2 gün önce yaşadım ama çok direndim ilaç almamak için sabaha karşı uyumuşumda geçmiş gerçekten çok kötü bi durummmgunaydin kizlar..dun kabus kabus gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane panado aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.
dimi dimi dimi amaaaaaa yaaaaa neyse o günlerede az kaldı gibi görünüyo bakalımmmmyaaa ne işimiz var işte
yürüyün gidip yatalamı ya
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
gözler yarı kapalı yarı açık
ha uyudukk ha uyuyacağız
ohhh misss evde
![]()
amannn bu çay ne kadar güzel bişimiş yaaaa.her yudumda ohh çekesim varrr :)))) yasaklar hep tatlı geliyo insana nedense![]()
geçmiş olsun datlımgunaydin kizlar..dun kabus k gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane parol aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.
yaaa ne işimiz var işte
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
ha uyudukk ha uyuyacağız
ohhh misss evde
![]()
yaaa ne işimiz var işte
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
ha uyudukk ha uyuyacağız
ohhh misss evde
![]()
off aynen ya bende önceden içmezdim bu kadar şimdi demlik bitiresim var23+2 de 620 gr dı bizimki yanlış hatırlamıyorsam...ona göre kur kafanda:))
ayy evet ya...resmen inadına içiyorum bende..
önceden bu kadar çay hayatta içmezdim..
şimdi böyle bi hırs gelio bana..
hiç bişi yapamıom al işte içiom çayı içiom çayı oluom kendi kendime resmen:))![]()
off off offfffffffff sabahları alarmı 5er dk aralıklarla kaç kere kuruyom varya.hiç ama hiç bırakasım gelmio sıcacık yatağıyaaa ne işimiz var işte
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
ha uyudukk ha uyuyacağız
ohhh misss evde
![]()
aynen pariscm ya bende hamilelikten sonra ne bicim iciyorum cayi bi gorsen.bi arada nescafe iciyodm.sukur onu kestim.
geçmiş olsun canım yaaa aynı baş ağrısını bende 2 gün önce yaşadım ama çok direndim ilaç almamak için sabaha karşı uyumuşumda geçmiş gerçekten çok kötü bi durummm![]()
kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??
ya bizim işyerinde filtre kahve yapıyolar. hamilelikten önce hiç içmezdim acı gelirdi. ama şimdi kokusu bir güzel geliyokii misss gibii.hatta şuan yine yaptılar.. içmemek için zor tutuyorum kendimi![]()