2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım bebek arabası Chicco Trio Living'e karar verdik. Kullanan 2 arkadaşımın kesinlikle tavsiye etmesiyle ve internette de kullanan herkesin memnun kalmasıyla buna karar verdik ama Chicco yeni bir ürün çıkardı I-Move diye ben onu da çok beğendim belki onu da alabilirim. Bak videosu var burada;

Chicco I-Move - YouTube

valla benim de aklımdakilerden biri bu canım, gittim mağazada da baktım hatta biraz indirim var ama, beni biraz ağırlığı düşündürüyor 10 küsür kilo bu, peg perego aria diye bi araba var forumlarda çok öneriliyor, hem de çok hafif 6 kilo ama o da baston kapanmıyor sandalye gibi bi türlü karar veremedim valla

kızlar bana yardım eder misiniz
ne zamandır uyku seti istiyodum ama yeni eve erteliyodum
şimdi almaya karar verdim 15 tatilde evimde yaklaşık 20 kişilik misafirim olacak 5 tane görümcem çocukları
kızkardeşim annem falan olacak
görümcemler 2 hafta kalacak
kız kardeşim malesef 1-2 gün anca kalır
yorganlarım haliyle yetmeyecek
bu hafta alayım diyorum uyku setimi mecburiyetten

ama hangi marka alacağım karar veremiyorum
bana yardımcı olurmusunuz

ikeada hazır yorganlar vardı
kullanan var mı
ondan alıp birde nevresim takımı alsam mı dedim
yoksa zaten vaktim olmayacak uyku setimi alayım

canım bendede kaşıntı başladı doktorum dün travazol verdi bilgin olsun

canım valla 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum gece uyuyamaz duruma gelince idrar tahlilini tekrarladı doktorum ve idrar yolu enf.çıktı dikkat et tahlil yaptır ben 500 mglık antibiyotik alıyorum şuan

evet canım bende doğru hatırlamışım kremin ismini evdede var ama kullanmadan önce yarın doktora bi sorayım diyodum..çok zor durumda kalırsam dayanamazsam kullanayım bari saol canım..

evet kesinliklee bende ona diyorum şimdiden pabucun dama atılcak diye:1:

evettttt birer maşallah heriflere:nazar:
kızlarıyla büsbüyük bi aşk yaşasınlarrr. hatta bazen diyo kızımla şöyle yaparız böyle yaparız alışveriş merkezine gideriz seni götürmeyiz diyo bende saf saf gülüyom o bile hoşuma gidiyo:27:

aynen ya...o alışveriş merkezine gidicekmiş kızıyla ben evde ütü yapcakmışım..
minyatür saha var orda top oynucaklarmış, balık tutcaklarmış ben evde temizlik yapcakmışım:31::31::31::31:

çok fenalar çokkkk :1: benimkide oğlumla maça gitcez maç yapcaz oğlumu futbolcu yapacam sonra beraber çapkınlık yapcaz diyo ölürmüsün öldürürmüsün :52::52:

cnm buna bende çok baktım...bi kere karar verdiğin modeli mutlaka git yerinde bi gör incele, bi tut aç kapat...sonra karar ver..
ben de uzun araştırmalar sonucu bebeconfort un loola puseti+creatis oto koltuğuna karar verdim..birbiriyle uyumlu..
önce bütçeni belirle...
sonra nasıl bir model istediğine karar ver(travel set die düşündüm ben yani oto koltuğu pusete monte edilebilir olmalı die)
o bütçedeki o modellere baktım..
ağırlığı, tek elle açılır kapanır olması, kapandığında çok yer kaplamaması,kılıfının çıkarılıp yıkanabilir olması, bebeğin güvenliği, çift yönlü kullanılır olması, 3-4 farklı yatış pozisyonu vs. vs.. bütün bu özellikleri karşılaştırarak bu modele karar verdik biz...

canım aklımda 3 model var zaten ama aralarında seçemiyorum..yazdım diğer mesajda..sen loola ya forumlarda baktın mı bi kaç yerde çok ağır diye okudum ama...tabi tercih meselesi ağırlarda da bebek daha rahat edebiliyomuş

kızlar bebeişlerinizin hareketlerini sayıyo musunuz şuanda da önemli mi, başladı mı doktorunuz bişey söyledi mi?
cnm ben 24+2 de gittim dr uma...dr bu hafta itibariye hareketlerini say dedi...günde en az 5 kere hissetmem gerekiomuş.
ama ben saymıyorum..çünkü benimki 5 le 10 la kalmıo...
şimdi almaya karar verdim 15 tatilde evimde yaklaşık 20 kişilik misafirim olacak 5 tane görümcem çocukları

kullanan var mı

cnm ya dün eve giderken dia ya uğradım..uyku seti değilde sadece yorgan vardı..yanlış olmasın 26 liramı 36 liramı neydi..
pembeli piti kareli..çok hoşuma gitti...
öyle çok kalın felan değil ama çok incede değil..
hoşuma gitti ama kocam almadı bana:14::14::14:

evet canım bende doğru hatırlamışım kremin ismini evdede var ama kullanmadan önce yarın doktora bi sorayım diyodum..çok zor durumda kalırsam dayanamazsam kullanayım bari saol canım..

çok fenalar çokkkk :1: benimkide oğlumla maça gitcez maç yapcaz oğlumu futbolcu yapacam sonra beraber çapkınlık yapcaz diyo ölürmüsün öldürürmüsün :52::52:

:52::52::52::52: amanınnnnnnnn nihan bacım Allah sabır versinn:1:

biz gidelimde aşımızı yaptıralım baş başş:3:

çalışan anneciklere tunaydın digerlerine gariii gunaydınnn :))
yeni uyandım oglum gece içimde sabaha kadar jumping yaptıı
canımı da yaktıı yaramaz olcak kesin yandımmmm :))

kullanan var mı

aslında geçici bir süre için miş ödünç isteyebileceğin arkadaşın akraban yok mu, bi de sonra evde ekstra kalabalık etmesin bi sürü yer kaplıyo onlar. Ama ille alayım bulunsun diyosan bence al geç ikeadan boşuna masraf etme

kullanan var mı

ikeanın yorganını idare eder ama
yastıklarını kesinlikle alma
kayınvalidem bu sene yazlığına aldı ikeadan
hiç yatılmıyorr
giderken herkes kendi yastığını götürüyor valla....

bende henüz bebek arabasına ve bebek odasına karar veremedim.mağazada görünce karar vercem artıkın.15 tatilde izmire gittiğimde gezcem mağazaları. izmirde olanlar bikaç mağaza ismi verinn baaa :27:

valla benim de aklımdakilerden biri bu canım, gittim mağazada da baktım hatta biraz indirim var ama, beni biraz ağırlığı düşündürüyor 10 küsür kilo bu, peg perego aria diye bi araba var forumlarda çok öneriliyor, hem de çok hafif 6 kilo ama o da baston kapanmıyor sandalye gibi bi türlü karar veremedim valla

Ben de başta ağırlığa takılmıştım ama sonra dedimki zaten arabadan indirip açıcam kapatıp arabaya koyucam. Yani çok fazla taşıma yerim olmayacak. En çok zamanı kullanmak alacağı için özellikler daha önemli diye düşündüm. Arabada az yer kaplaması da çok çok önemli. Bu I move'a bayıldım ben ama sadece önü çok açık gibi geldi yani diğer arabaların ön koruması biraz daha fazla gibi sanki bunun yanları daha açık duruyor. Onu da gidip iyice inceleyip karar vericem. Daha yeni olduğu için internette yorum da bulamıyorum.

canım aklımda 3 model var zaten ama aralarında seçemiyorum..yazdım diğer mesajda..sen loola ya forumlarda baktın mı bi kaç yerde çok ağır diye okudum ama...tabi tercih meselesi ağırlarda da bebek daha rahat edebiliyomuş
loola 10 kilo..evet baktım kullanan bi arkadaşımdanda tavsiye aldım...
biz çok gezenti bi aile değiliz cnm..ağırlığından ziyade rahatlığı önemli bi kriter olarak belirledik...tek elle çok rahat kullanılıo, açılıo kapanıo..bide yer kaplamaması önemliydi..
yerinde mutlaka test et sende

püslüklerrrr..
seninki oğluyla çapkınlık yapcak benimki kızıyla yapcakmış..:53::53::53:
benden küçük ya herifim(1 yaş yani oda altı üstü) o yaşlanmıcakmış..
kız 15 ine geldiğinde kendi 40 ında bi delikanlı olcakmış...küpeside var kulağında ona çok güvenio..
yağmurun arkadaşları ne zmn bi yere gitse babanda gelsin yağmur dicekmiş..
veya yağmur sırf babasının yakışıklılığını göstermek için sürekli arkadaşlarını eve çağırcakmış
veli toplantılarına babam gelsin diyecekmiş..
hesaplara bak hesaplara...hurşikkkk:24::24:

cnm ben 24+2 de gittim dr uma...dr bu hafta itibariye hareketlerini say dedi...günde en az 5 kere hissetmem gerekiomuş.
ama ben saymıyorum..çünkü benimki 5 le 10 la kalmıo...

cnm ya dün eve giderken dia ya uğradım..uyku seti değilde sadece yorgan vardı..yanlış olmasın 26 liramı 36 liramı neydi..
pembeli piti kareli..çok hoşuma gitti...
öyle çok kalın felan değil ama çok incede değil..
hoşuma gitti ama kocam almadı bana:14::14::14:

Günde en az 5 kere hissetmek derken gün içinde aralıklarla mı yani gün içinde 5 farklı saatte mi yoksa tekme sayısı olarak mı bu?
Çünkü benimki tekmelemeye başladımı 20 defa falan sürekli vuruyor.

Ben de başta ağırlığa takılmıştım ama sonra dedimki zaten arabadan indirip açıcam kapatıp arabaya koyucam. Yani çok fazla taşıma yerim olmayacak. En çok zamanı kullanmak alacağı için özellikler daha önemli diye düşündüm. Arabada az yer kaplaması da çok çok önemli. Bu I move'a bayıldım ben ama sadece önü çok açık gibi geldi yani diğer arabaların ön koruması biraz daha fazla gibi sanki bunun yanları daha açık duruyor. Onu da gidip iyice inceleyip karar vericem. Daha yeni olduğu için internette yorum da bulamıyorum.

canım o eski chicco trio for me nin aynısıymış o yüzden o yorumlara bakabilirsin forumlardan. Ben de sana katılıyorum aslında özellikle iskeleti ayrılıyor ya ana kucağı çıkınca..bi de gördün mü aksesuarları falan çok hoş bebek bakım çantası ayak örtüsü falan dahil herşey

gunaydin kizlar..dun kabus k gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane parol aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.

benimde başım ağrıdı dün çok. ama ilaç içmedim. uyuyunca geçti. bide burnum tıkanıyor ya kanadığı için. dedim heralde yeterli oksijen alamadım. parol yada minoset içebilirsiniz kızlar hamilelikte bilginiz olsun. tüp bebek yaptırdığımda verdiler çünkü bana.

Back
X