Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantıklı çünkü haftasonları daha iyi hissediyorum :)))cnm kendini çok yorunca daha az hareket edermiş bebekler. Benim doktorum öle dedi
canım bende şuan 24+2 haftadayım cumaya kontrolüm var bakalım benimki nekadar olmuş yazarım inşallah 20 haftalık iken 393 gr dı şimdi nekadar bilmiyorum
canım gögüs pompası 195 liraydı..oda dahil toplamda 500-600 gibi bi para ödedim sanırım..Petuş son aldıklarına ortalama ne kadar ödemiştin canım?
Eksiğin kaldı mı bu arada?
Beşik araba puset falan ne durumdaydı?
Bende gidicem de tahmini bişi olsun aklımda...
Kizlar bende cok kotuyum ne yemek, ne uyku uyuyorum sebebi tabii ki kocam 15 gundur konusmuyoruz cok kirginimnasil duzelicek onu da bilmiyorum
(
ben de öyle hissediyorum ama nedeni var... iki gündür tutuyordum kendimi sabah patladım... ağlaya ağlaya geldim. kendimi b.k gibi hissediyorum. ve gün nasıl biter bilmiyorum. ha bu arada tek sebebi kocam. boğmak istiyorum kendisini. :113:
boğma boğma :) aslında bende biraz ona sıkılıyorum ama onun bana yaptığı bişey yok, ben bugünlerde hırçınlaştım biraz eşimde bana küstü hamile kadına küsülürmü hiç çekcen azcık nazını, kaprisini, hırçınlığını di mi.............
Kizlar bende cok kotuyum ne yemek, ne uyku uyuyorum sebebi tabii ki kocam 15 gundur konusmuyoruz cok kirginimnasil duzelicek onu da bilmiyorum
(
baharcım benim 25+1 de 720 gr çıktı seninki çok iyi maşallah yani
(
İgnesiz dolgubuyuk cesaret.. tebrik ediyorum seni kadiscigim
![]()
günaydın kızlar.benimde dün akşam moralim çok bozuktu.durup durup ağlayasım geliyordu.çünkü eşim bugün ülke dışına gitti ve yılbaşında gelip gelmeyeceği malum(((bende bir önceki gece kendisine çok kızmıştım ama şimdi arıyorum kendisi.bu gece zor geçecek benim için yanlız
(((dün akşam moralim bozuk olunca oğluşumda hiç hareket etmedi onada çok üzüldüm ,endişe ettim.sonrada oğlum için moral bozmamaya,üzülmemeye karar verdim.mutlu bir şekilde yatağa girdim...oğluşum bir oynadı,bir hareketlendii...diyeceğim şu ki,moralinizi bozmayın bebişlerimiz için.onları düşünün ve kendinizi mutlu edin.ben çok endişelendim hissetmeyince3-4 saat boyunca...
canım gögüs pompası 195 liraydı..oda dahil toplamda 500-600 gibi bi para ödedim sanırım..
çünkü gün param 500 liraydı..kocama tembih ettim 500 olunca durdur beni die:))
orda yok resmi ama şeker siparişimde ok benim...oda dahil..
var canım eksiğim ama alınanalar daha fazla eksikten..
beşik ve yatak odama sığacak kadar minnak bi dolap alcam şifonyer niyetine
onları beğendik ama şubatta alcaz..
pusetide kayınpedrim alcak...modelini beğendik o kendini hazır hissedince alcak:))
canım 15 günmü...çok uzun olmuş...kimse ilk adımı atmıomu...atıoda bi taraf diğeri affetmiomu..
canım ya 15 gün biraz çok olmuş, şu dönemde doğru değil, yemek yok uyku yok olurmu bebeğin için kendini bu kadar huzursuz etmemelisin, her karı koca arasında olur böyle şeyler, sende biraz alttan al olurmu, bebek için :)))
kızlar günaydın
siteye giriş yapmıştım ki tam milupadan paket geldi,içinde;
8 ad. huggıes saf ve doğal organik pamuklu bebek bezi
1 ad. emziren anneler için bitki çayı
8 ad. nivea ve huggıes indirim kuponu %25 ve %30
5 ad. nıvea baby ıslak mendil
nıveanın birer tane şampuan ve pişik kremi numunesi
niveanın bilgilendirici kitapçığı ve cd
![]()
Canim bende atmiyorum o da atmiyor. Amniyosentez oldugum zaman annem bana bakmaya gelmisti kayinvalidem laf cikartti annem gelme bikac gun demis diye. Bana soyledi oyle bisey olmaz annem sana nasil oyle soylwsin yanlis anlamissin falan dedim 3 defa acti bu konuyu 3. De agzina ne geldiyse saydi yetmedi aradan 1 ay gecti kocama soyledi kovdular beni diye kavga ettik kocamla bi daha taparsam bosarmis beni aileme gitmek yokmus artik falan filanben onunla ne zorlukla evlendim aileme karsi ciktim 2 sene sonunda ikna ettim ama bosunaymis hersey
![]()
Canim bende atmiyorum o da atmiyor. Amniyosentez oldugum zaman annem bana bakmaya gelmisti kayinvalidem laf cikartti annem gelme bikac gun demis diye. Bana soyledi oyle bisey olmaz annem sana nasil oyle soylwsin yanlis anlamissin falan dedim 3 defa acti bu konuyu 3. De agzina ne geldiyse saydi yetmedi aradan 1 ay gecti kocama soyledi kovdular beni diye kavga ettik kocamla bi daha taparsam bosarmis beni aileme gitmek yokmus artik falan filanben onunla ne zorlukla evlendim aileme karsi ciktim 2 sene sonunda ikna ettim ama bosunaymis hersey
![]()
eşin gelince güzel bir masa hazırlarsın güzelce de giyinir geçersin karşısına o zaman unutur herşeyi bi de öpücük kondurursun olur biter hiç takma bu kadar sakın yani değmezz
Arkadaşlar korkulacak bir şey araştırdığım kadarıyla diyete gönderdiğine göre beslenme konusunda dikkat etmeniz gerekecektir. Bu arada hızlı kilo alışı vs. sorması ayıp kaç kilo aldığınız ki? Konuştuklarımızdan hareketle çok aldığınızı sanmıyorum :44: