2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Sağol petuşum.

Bu arada kayısı mıdır biber turşusu mu inanılmaz işe yaradı. Bu kadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim... Teşekkürler bunun için de ayrıca bitanesin :16:

işe yaradığına çok sevindim canım ya....ben kaysı hiç yapmadım ama biberi 4 aydır falan düzenli her akşam 2 tane atıom:))
insanın bağırsakları çalışınca kilo almasıda azalyo sanki....:54::54::54:

günaydın herkese...

bugün kendimi çok keyfsiz çok ağlamaklı hissediyorum nedense.........................

Hayır olsun canını bir şeye mi sıktın?

günaydın kızlar...
biz bugün pek iyi değiliz.sanırım grip olucam...hapşırık falan çok fenayım...

Geçmiş olsun dikkat et kendine havalar iyice tuhaflaştı bir sıcak bir soğuk bol bol meyve yemeye çalış canım...

işe yaradığına çok sevindim canım ya....ben kaysı hiç yapmadım ama biberi 4 aydır falan düzenli her akşam 2 tane atıom:))
insanın bağırsakları çalışınca kilo almasıda azalyo sanki....:54::54::54:

Hazımsızlık olunca kalıyor her şey mide daha zor çalışıyor, bünye doğru düzgün yakamıyor gelsin kilolar gelsin kilolar oluyor :) işe yarıyor cidden ben abarttım mı acaba çok da severim 6-7 tane yiyorum bugün evden çıkamıyordum nerdeyse otobüsü kaçıracaktım :9: :9:

Arkadaşlar topiği biraz hareketlendirelim mi dağılsın tüm sıkıntılar :21:

Hamile olduğunuzu nasıl farkettiniz ve neler hissettiniz? Geçmişi biraz yad edelim :10:

günaydınlarrrrrrrr:49::49:
dün akşam kınaya gittik nazar değdirdiler oğluşumla bana o yüzden bu sabah başım ağrıyo..
kahvaltımızı edip hemen geliyoruz teyzişlerr:125::125::125:

günaydın herkese...

bugün kendimi çok keyfsiz çok ağlamaklı hissediyorum nedense.........................

ben de öyle hissediyorum ama nedeni var... iki gündür tutuyordum kendimi sabah patladım... ağlaya ağlaya geldim. kendimi b.k gibi hissediyorum. ve gün nasıl biter bilmiyorum. ha bu arada tek sebebi kocam. boğmak istiyorum kendisini. :113:

evet canım kız hafif seğirme şeklinde hissediyorum ama oğlanı bariiz hareket şeklinde hissediyordum bugün 3.gün hareketleri biraz hafifledi endişelendim geçen doktorum bu haftalarda bigün çok hissedebelirsin bazı günlerde hiç hissetmeyebilrisn dedi ama içim yine rahatlamıyo ondan sordum canım

cnm kendini çok yorunca daha az hareket edermiş bebekler. Benim doktorum öle dedi

Hazımsızlık olunca kalıyor her şey mide daha zor çalışıyor, bünye doğru düzgün yakamıyor gelsin kilolar gelsin kilolar oluyor :) işe yarıyor cidden ben abarttım mı acaba çok da severim 6-7 tane yiyorum bugün evden çıkamıyordum nerdeyse otobüsü kaçıracaktım :9: :9:

ben acı biber turşusu da yiyorum her sabah kayısı kurusu üstüne ılık su da içiyorum tık yok :((((çok rahatsız edici bi durum yaaaa.........

ben de öyle hissediyorum ama nedeni var... iki gündür tutuyordum kendimi sabah patladım... ağlaya ağlaya geldim. kendimi b.k gibi hissediyorum. ve gün nasıl biter bilmiyorum. ha bu arada tek sebebi kocam. boğmak istiyorum kendisini. :113:

boğma boğma :) aslında bende biraz ona sıkılıyorum ama onun bana yaptığı bişey yok, ben bugünlerde hırçınlaştım biraz eşimde bana küstü hamile kadına küsülürmü hiç çekcen azcık nazını, kaprisini, hırçınlığını di mi.............

taam hadi taam bana 2 laf sok açılırsın:)))

Evet petuştan ataklar gosenay savunması bugün yaşadığı teknik durumlar sebebiyle zayıf mı kalacak sayın 2012 Nisan Anneleri. gelişmeleri bizzat bendeniz Aslıte canlı canlı sunuyor olacağım :9: :9:

Selam arkadaşlar; muhabbetten biraz ayrı konu ama bebişim için fisher price banyo küveti arıyorum. Bileniniz varsa Allah aşkına söylesin :27: kafaya taktım bulursam alıcam.. :52: Ama bulamıyorum. İstanbul avrupa yakasında nerede satılır?? bileniniz varmıı??? :43::43:
:49::49:

Evet petuştan ataklar gosenay savunması bugün yaşadığı teknik durumlar sebebiyle zayıf mı kalacak sayın 2012 Nisan Anneleri. gelişmeleri bizzat bendeniz Aslıte canlı canlı sunuyor olacağım :9: :9:

ama gerçekten çok kötüyüm...:84: sinirimden tepinmek istiyorum...

Ahh benim güzelim o kadar mı üzdün kendini :( anlatmak istersen anlat hemen seni rahatlatmaya çalışalım içine atma nolur :( insan anlatınca ve fikir alınca inanılmaz rahatlıyor...

boğma boğma :) aslında bende biraz ona sıkılıyorum ama onun bana yaptığı bişey yok, ben bugünlerde hırçınlaştım biraz eşimde bana küstü hamile kadına küsülürmü hiç çekcen azcık nazını, kaprisini, hırçınlığını di mi.............

Akşam sarılırsınız kuzu kuzu hiçbir şey kalmaz. Yazık ademceğizlere çok üstlerine de gitmeyelim. Dün ben de çok komiktim ya akşam eve gidince direkt uyuyasım geliyor çıldırıcam ev aldı başını gidiyor zaten direk uzanıyorum geldi hemen telaşlı dedim hiçbir şey yapamadım zaten son 1 haftadır çok bir şey yapmışım gibi :9: gitti hemen yaptı bir şeyler. Geldi o mantıklı ben birden böyle yaptım benden nefret ediyorsun dimi eşim çok şaşırdı olur mu öyle şey o nasıl laf tövbe tövbe dedim hiçbir şey yapamıyorum. Daha ne yapacaksın sen benim tavşanımsın ( ilk denemede hamile kaldım diye sürekli takılır :9: )bebeğimize iyi bak yeter dedi sonra dedim ki napıyorum ben yaa askerlikte de mantık olmazmış ben buna hamileliği de ekliyorum müsadenizle kendime güldüm sonra. Hırçınlaşmak, kızgın olmak normal tabi çok kırmadan bugün bir öpücük kondurursun yanağına bir şeyciği kalmaz.

Back
X