2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu kadar faydalı bisey nie zararlı olsun die de aklımda bnde seker için baktım kont var yüksek cıkmasın yine die ole aklıma gelmez bnmde

mavilim yazdı canım sagolsun evet buydu maybelline turbo boost waterproof .. anladım cnm bundan da alıver ya bi istisna zaten gene lazım olur cıkmasını istemedigin zamanlarda :48:

yok yaa,almam ondan az önce bu sitede baktımda zor çıkıyomuş kirpiklere zarar veriyomuş zamanla ben normal rimelimden az sürerim maybilennin bütün rimelleri iyi zaten öle hemen akmaz dökülmez:29:

Çok sağol canım benim amin..ya senin 2. tabi son zamanlarda çok daha sıkıcı oluyordur eminim, ben bile uzanmaktan sıkıldım, sancıyla falan öyle kalmak benim de haz etmeyeceğim bir şey olur sanırım, zira pek yerimde duramam ben :)

aynen bende öyle olduğumdan aramız bozuk o cihazla:1:

bizimde 200 tl yi buluyor her ay faturamız ama çok şükür ısınıyoruz.bizimde 110 m2 ve en üst 5.kat ve her cephesi açık, mantolaması var sadece arka iki odama pek güneş vurmadığı için serin oluyor diğer odalara göre.. ön taraftan güneşi tüm gün almasının faydaları.... ama bebek gelince artar tabi faturalar..

amanın onlar hasta olmasında yeterki 400-500 gelsin fatura hiç önemli değil...benimde mutfak ve yatak odası güneşi çok görüyor bebişte yatak odasında olcak sıcak olur orası inş:ssz:

bu kadar faydalı bisey nie zararlı olsun die de aklımda bnde seker için baktım kont var yüksek cıkmasın yine die ole aklıma gelmez bnmde

nar içinde öle yazıyordu nette
şimdi eşim yedirtmiyo bazen canım
çok istiyo arada kaçamak yapıyorum napiim

Biz de kontrolden geldik şimdi.28+6 dayız 1750 gr olmuşuz.Çok sevindik ama iyice yorulmaya başladık:)
maşallah bebikine :nazar::nazar::nazar:

ayy cnm kusura bakma öle gitmiş aklımdan, ama o kadar işime yaradı ki aldıklarım. pocahontas gibiydim önceden :30:

kızlar esim giribm die birinden duymus ananas cok faydalı die almıs gelmiş bnde yemeden bi bakayım seker oranı ne kadar malum yarın kont var sekerime bakılcak :) neyse nette bakarken birinde hamileler yememelidir diyordu bole bişi duydunuzmu nedeninide bilmiyorum acep seker oranı yüksek die mi dedim ama diyet listelerinde kullanılıyo vucuttakş yagı ve ödemi atıyomus tansiyonu dengliyomus daha neler nler yapıyomus giribe sinizite flnda iyimişdeo yazıda aklıma takıldı yesemmi yemesemmi
cnm bence dr'una yarın sor ona göre yersin ama ben normal 1 porsiyonun problem olacağını düşünmüyorum. belki de hurma gibi fazlası zararlıdır???

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar şurda süper keçe bebek şekeri ve kapı süsleri var, teyze pahalıya satıyo gibi geldi 2 uğraşırsam kendim yapabilirim.
yakın arkadaşlarıma vermek için 10-15 tane yapsam yeter :28:

kızlar şurda süper keçe bebek şekeri ve kapı süsleri var, teyze pahalıya satıyo gibi geldi 2 uğraşırsam kendim yapabilirim.
yakın arkadaşlarıma vermek için 10-15 tane yapsam yeter :28:

nerde canım link yok
bide keçeden olan herşeyi biraz
pahalı satıyorlar lohusa tacıda 24tl
yazıyordu halbuki kolay bi malzeme

bunlarda ev için aldığım terlikler
eşim diyor heryer birden pembe oldu

$DSC01828.webp

annecikler,
patron amcamız bizi bugün 4 te bıraktı :)
evimize geldik. sıcacık çok şükür.
iyi tatiller yarın evdeyim bol bol yazışırız artık :)

:nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54::54::56::56::56::56:

kızlar esim giribm die birinden duymus ananas cok faydalı die almıs gelmiş bnde yemeden bi bakayım seker oranı ne kadar malum yarın kont var sekerime bakılcak :) neyse nette bakarken birinde hamileler yememelidir diyordu bole bişi duydunuzmu nedeninide bilmiyorum acep seker oranı yüksek die mi dedim ama diyet listelerinde kullanılıyo vucuttakş yagı ve ödemi atıyomus tansiyonu dengliyomus daha neler nler yapıyomus giribe sinizite flnda iyimişdeo yazıda aklıma takıldı yesemmi yemesemmi

ben yedim bikaç kez hiç de bişiy olmadı ye gitsin şöyle tombul ve yumuşaklardan alacaksın vee afiyetlen yiyeceksin

ohhh
o zaman içim rahatladı
yok bi de başka yan etki yapar
vicdan azabından ölürüm :50::50:
canım benim ben seni zor durumda bırakırmıyım :48: kıyamam :54:
yok yaa,almam ondan az önce bu sitede baktımda zor çıkıyomuş kirpiklere zarar veriyomuş zamanla ben normal rimelimden az sürerim maybilennin bütün rimelleri iyi zaten öle hemen akmaz dökülmez:29:

aynen bende öyle olduğumdan aramız bozuk o cihazla:1:

amanın onlar hasta olmasında yeterki 400-500 gelsin fatura hiç önemli değil...benimde mutfak ve yatak odası güneşi çok görüyor bebişte yatak odasında olcak sıcak olur orası inş:ssz:

piki canım :49::54:

ben yedim bikaç kez hiç de bişiy olmadı ye gitsin şöyle tombul ve yumuşaklardan alacaksın vee afiyetlen yiyeceksin

kumsal ya senden ders almam lazım benim bu gebelik psikolojisini atmak için cidden.Ne kadar pozitif birisin maşallah Allah esirgesin :)) imreniyorum yeminle.
Ben de ota boka üzülüp ağlıyorum.Acaba bi şey mi olacak bebeğime kaybedicek miyim bi şeyler ters mi gidecek diye :36:

canım tam 6 haftadıi r yaptığım ve yararını gördüğüm şeyleri paylaşıyım
öncelikle gerçekten travma yaşadık ailecek.çünkü dr.lar haftası küçük olduğu için can sıktılar çünkü ben şu an 28im o zaman 22ydim ve her gün 3. 3.5 lt su istirahat sürekli düzenli ve dengeli beslenme ben su yüzünden 5 gün hastanede yattım her gece acillik olmak cabası.allahım bi daha göstermesin.ben 30ları bile gördüm canım su konusunda bu sınırın bile çok çok altı demk ama allahım yardım etti 30dan 70 sonra 95 en son 105 oldu.o yüzden canını sıkma çünkü 29 hafta kötü bi hafta değil dediğim şekilde yap bak inin an haftalar geçecek benim 6 haftam geçti düşün ve dr.şimdi 35lerden bahsediyo o zaman 28 hafta ol da diyodu.allahım taşın altındaki yavruyu koruyo emin ol bebeğin çok güçlü ve hep annesiyle olacak dua et.dr.bana riskli gebeliksin dedi ben de senin gibi sık gidiyom kontrole 3 haftada diyosa 2 haftada.zaten riskli gebelik uzmanına gidiyorum ünlü hastalarım bile oldu su yüzünden dedi.ve ben çok stres yaptım bana hep stres yok dedi.biliyo musun annenin hislerini duyar ve bunları karındaki bebek beynine kodlar dedi.hiçbir hamilede risk yok diyemem bebek 4 kilo doğar başka bi komplikasyon gelişir dedi.sen ninni söyle bebeğine konuş bak nasıl mutlu olcak

canım benim dr suyun az dahada aza düşme bunun dışında da bol su iç dedi risk falan demedi ama ben araştırdıgım kadarıyla su azlıgı riskliymiş yani bilmiyorum haftaya cumaya gittigimde daha ayrıntılı sorucam inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eder canım..............

kızlar bebek arabalarına bakıyordum da şunu gördüm hem fiyat olarak uygun hemde şık ama çift yonlu kullanılıyormu bi turlu anlayamadım

$B9941ff5.webp

Firstwheels City Elite Bebek Arabası Otokoltuğu Adaptörü Hediyeli
Firstwheels bebek arabası iki büyük arka ve iki küçük ön tekerleği ile 3 tekerlekli arabanın yüksek manevra kabiliyeti ve üstün konforunu sağlarken 4 tekerlekli arabanın hafifliği ile kullanımı kolay kılar.
Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir.
Maxi Cosi, Peg Prego ve Britax Römer taşıma/araba koltukları ile kullanılabilir.
Çıkarılabilen iki büyük arka tekerlek
3 değişik yatma/oturma pozisyonu
Entegre sürme ve katlama kilidi
Kilitlenebilir ön tekerlekler
Taşıma kilidi
Ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri ve koruma petleri
Süspansiyonlu kolay sökülüp takılan ön ve arka tekerleler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Duruş esnasında az yer kaplaması için puset kolu içe katlanır.
Tek bir ayak butonu ile kilitleme ve açma
Kolay sökülür ve temizlenir kumaş kılıf

Kızlar, ben daha önce ablamın dışında hiç bebek mevlüdüne katılmadım yarın bir komşum beni bebeğinin mevlüdüne davet etti, giderken birşey götürmek gerekir mi? Bebeği için kıyafet hediye almıştım ama onu eşimle bir akşam oturmaya gidip vermeyi düşünüyorum

Kızlar, ben daha önce ablamın dışında hiç bebek mevlüdüne katılmadım yarın bir komşum beni bebeğinin mevlüdüne davet etti, giderken birşey götürmek gerekir mi? Bebeği için kıyafet hediye almıştım ama onu eşimle bir akşam oturmaya gidip vermeyi düşünüyorum

canım normalde hediye goturulur diye biliyorum ama zaten sen verecekmişin o zaman goturmene gerek yok ıkı kere hediye almanın anlamı yok canım

kızlar bebek arabalarına bakıyordum da şunu gördüm hem fiyat olarak uygun hemde şık ama çift yonlu kullanılıyormu bi turlu anlayamadım

Eki Görüntüle 334757

Firstwheels City Elite Bebek Arabası Otokoltuğu Adaptörü Hediyeli
Firstwheels bebek arabası iki büyük arka ve iki küçük ön tekerleği ile 3 tekerlekli arabanın yüksek manevra kabiliyeti ve üstün konforunu sağlarken 4 tekerlekli arabanın hafifliği ile kullanımı kolay kılar.
Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir.
Maxi Cosi, Peg Prego ve Britax Römer taşıma/araba koltukları ile kullanılabilir.
Çıkarılabilen iki büyük arka tekerlek
3 değişik yatma/oturma pozisyonu
Entegre sürme ve katlama kilidi
Kilitlenebilir ön tekerlekler
Taşıma kilidi
Ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri ve koruma petleri
Süspansiyonlu kolay sökülüp takılan ön ve arka tekerleler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Duruş esnasında az yer kaplaması için puset kolu içe katlanır.
Tek bir ayak butonu ile kilitleme ve açma
Kolay sökülür ve temizlenir kumaş kılıf

canım araba güzel bişeye benzıyo, çok amaçlı kullanımı, ama çift yonlu değil
sadece puset takıldıgında istediğin yone takabılıyomuşsun, çift yonlu araba almanızı tavsıye ederım bebeği görmeden rahat edememıyo ınsan

bu arada kilo demeyin bana 12 kilo aldım rekorda mıyım ne:52::52::52:
47 ile başladım 59 kiloyum tosun gibi oldum :31::31:

Kızlaaaaaar biz geldiiiik :42:

kızım tam 1225 gr olmuş çok mutlu oldum
hala kafası aşağıda dr dikkat et dedi. çok ayakta kalma dedi.
ilk defa idrarda enfeksiyon çıkmadı ama akıntı için yine fitil verdi:19:

bu arada ben cinsiyetni 4. ayda öğrendm ya br daha hç sormadm.
bugün da yine aklıma gelmedi. ultrasondan çıkınca sordum kesin kız değil mi diye
adam güldü baya keşke bakaarkan sorsaydn hç bakmadm dedi.
ayyy kızlar ya kötü br sürprz olmaz değil mi her şeyimiz pembe bizim:36:

canım araba güzel bişeye benzıyo, çok amaçlı kullanımı, ama çift yonlu değil
sadece puset takıldıgında istediğin yone takabılıyomuşsun, çift yonlu araba almanızı tavsıye ederım bebeği görmeden rahat edememıyo ınsan

Anladim cnm tuh yaa araba hosuma gitmisti ama cift yonlu olmamasi cok kotu

lolllypop burda mısın huuuuuuuu huuuuu :8::8::8:

Back
X