2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın annecikler,
Soğuk bir İstanbul sabahından.

Evdeyim ben bugün gitmedim. Yıllık iznimden düşürücem.
Acayip lapa lapa beylikdüzü tipiyede çeviriyor ara ara. Gitmedim walla napiyim.,
Evim yakın ama korkuyorum yine de.

Eee nasılsınız bakalım? Biz dün nişandaydık Zeynepmeynep'le :)
Ben accık oynadım....
Keyifli ama soğuktu :(

Bugün de kocacım gececi şu anda evde o yüzden şimdilik keyifli... :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın herkeseeee....

bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....

haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee:nazar::nazar::emir_bebek: 1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi:(( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....

hakikaten çok zor canım insan psikolojik olarakta kendini bi baskı altında hissediyo zaten, dikkat etmem lazım ,düşmemem lazım,ben 5 dak. karda yürüyüm 5 saat yürümüş gibi heryerim ağrıyo kendimi sıkmaktan,benim kuzenimde hamile yazık 2 hafta önce karda kaymış düşmüş bebek ters dönmüş eşi aşağıya inmiş, kanaması olmuş, 1 hafta yattı onuda duyunca daha çok etkilendim..........
ayy canım ya geçmiş olsun...
bende aynen stres oluom herşeyden çok..nasıl yürücem die...

canımm rapor için konuştunuz mu?
haftaya gitmem gerekir mi diye?

günaydınlar herkeslereeeee
:54::54::54:

konuştum zeynebim..
31+ larda herhangi bir gün sgk anlaşmalı bi hastaneye gitmem yeterliymiş.
benim hastanede sgk olmadığı için vermiolar..
bu muayenedeki ultrason sonuçlarınıda al yanına belki hiç muayene etmeden buna göre yazar raporu dedi..
o hani ben 1 hafta falan ilerde yazsın istiodum ya erken izne çıkıim die dr çok zor yapmıolar artık dedi, önceden yapıyorduk ama artık yapılmıo dedi...ama yinede bi sor dedi...
bu hafta cuma günü 31+1 olucam..iş yerine yakın bir sgk anlaşmalı poliklinik var gidicem bakalım oraya..

günaydın..
ağlaya ağlaya geldim işe yaa.. bu ne biçim hava yaaa..
gözlerimin içine bile kar doldu.. hava buz gibi.. uff yaa...
evde ollmak istiyorum artık.. ben de şöööyle geç saatte kalkıp keyifli uzun uzuuun kahvaltı yapmak istiyorum.. offf..

Günaydın herkeseeee....

bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....

haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee:nazar::nazar::emir_bebek: 1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi:(( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....

canım maşallah bebişe:nazar: bu arda o dr. una söyle erkek bebeklerde akıllı olur tamammı :49: canım sıkma canını inşallah kötü bişey yoktur, güzel düşün güzel olsun:emir_bebek:

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada

ben de bir tane okudum canım

yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktu :53: bişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular :ssz:
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek :5:
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı :30:
neden olduğunu anlamadım bende

Günaydın annecikler,

Acayip lapa lapa beylikdüzü tipiyede çeviriyor ara ara. Gitmedim walla napiyim.,

Ben accık oynadım....

en iisini etmişsin cnm..
bende gelmezdim walla bu havada herşeyi göze alırdım ama yöneticim bu hafta izinde:(( tekim, mecbur gelcem...miss gibi tadını çıkar..
bide zeyneplemi nişandaydınız..nasıl yani yaaaaa
Günaydın herkeseeee....

canım gözün aydın...bebeişin kilosu vs. ne güzel normal..
umarım bahsettiğinde mühim bişi değildir...allah korusun miniklerimizi...
günaydın kıslaaarrr...:68:

nerdeydin bakim sen...günlerdik yok yazılyon yoklamada:ssz::ssz:

ZEYNEPAZRA canım ayetel kürsi istemişsin okurua tabi ama biraz daha detaylı yazarsan sevinirim, çünkü hergün 1 kişi okuyacak yazmışsın galiba sen bize detaylı yaz biz ona göre okuyalım,ben şimdi yinede 1 tane okudum, Allah gönlüne göre versin canım..

ZEYNEPAZRA canım ayetel kürsi istemişsin okurua tabi ama biraz daha detaylı yazarsan sevinirim, çünkü hergün 1 kişi okuyacak yazmışsın galiba sen bize detaylı yaz biz ona göre okuyalım,ben şimdi yinede 1 tane okudum, Allah gönlüne göre versin canım..

evet bende kafa karışıklığı içindeyim...ama yinede okdum sbh msjı görünce...

yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktu :53: bişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular :ssz:
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek :5:
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı :30:

sende 2-3 gündür mü var canım bende 6 haftalıkken başladı hala var ve artık totomdada fındık büyüklüğünde bi basur var:43:

psikolojimiz iyice değişti. bende hamile olmaktan sıkıldım sanırım. :14: bir an önce doğsun kucağıma alayım istiyorum.eskisi gibi dar kotlarımı topuklu ayakkabilarımı giyeyim istiyorum.:17:

yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktu :53: Bişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular :ssz:
Sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek :5:
Neden olduğunu anlamadım bende

bende dün ağladım..ama neden bilyomusnuz...
Banyo yaparken çok zoruma gitti o aynayla aramdaki ilişki..
öyle çevir böyle koy..bi türlü göremedim görmem gereken yerleri..
Bodoslama daldım...ama ağlaya ağlaya olmuo olmuo die...:14::14::14::14:

Günaydın annecikler,

Ben accık oynadım....

ben sana kesin nazar dediydim ama...
o kadar göbek atmaya :1::1::1:

maşallahhhh

psikolojimiz iyice değişti. bende hamile olmaktan sıkıldım sanırım. :14: bir an önce doğsun kucağıma alayım istiyorum.eskisi gibi dar kotlarımı topuklu ayakkabilarımı giyeyim istiyorum.:17:

Bütün direnişlerime rağmen dün gardrop temizliği yaptım. Kot pantolonlar, etekler, daracık badilerim. :5: Hepsi bazanın altında artık, eski yerlerini uzun, bol kıyafetlere ve eşortmanlara bırakmış durumdalar :14: :14: :14:

ayy canım ya geçmiş olsun...
bende aynen stres oluom herşeyden çok..nasıl yürücem die...

konuştum zeynebim..
31+ larda herhangi bir gün sgk anlaşmalı bi hastaneye gitmem yeterliymiş.
benim hastanede sgk olmadığı için vermiolar..
bu muayenedeki ultrason sonuçlarınıda al yanına belki hiç muayene etmeden buna göre yazar raporu dedi..
o hani ben 1 hafta falan ilerde yazsın istiodum ya erken izne çıkıim die dr çok zor yapmıolar artık dedi, önceden yapıyorduk ama artık yapılmıo dedi...ama yinede bi sor dedi...
bu hafta cuma günü 31+1 olucam..iş yerine yakın bir sgk anlaşmalı poliklinik var gidicem bakalım oraya..

o zaman bende şubatın üçüncü haftası gidicem
yani ben bu şubatı full çalışırım
anlaşıldı....

rapıor işlemlerinide bize söylersin
ön tecrübe ederiz :))

Kızlar Kanal D Doktorum'da sağlık hakları konuşuluyor şuanda. Ben çalışmıyorum ama çalışan anneler iş yerindeki 1 buçuk saatlik emzirme iznini istediği gibi istediği saatte kullanabilir, isterseniz işe 45 dk geç gidip 45 dk erken çıkabilirsiniz diyorlar. Bilgilerinize :3:

Back
X