kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
![]()
cnm sen internetteki yorumlara takılma..bazı yorumlar abartı geliyor bana..hiç sıkma canını.belki sen memnun kalacaksın kim bilebilir demi? iyi günlerde kullanın....