2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmm:50::50::50::50: sizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm:50::50::50:

cnm sen internetteki yorumlara takılma..bazı yorumlar abartı geliyor bana..hiç sıkma canını.belki sen memnun kalacaksın kim bilebilir demi? iyi günlerde kullanın....

offff ya çok uyku bastı bana nerdeyse oturduğum yerde uyuycam, geceleride uyuyamıyorum zaten, daha izne ayrılmama 2 ay var evde olsak en azından gün içinde yarım saat 1 saat uyuruz yaaaaaaaaaa...................

kızlar mantar olduğumuzu nasıl anlarız yani akıntı koyu ve kokulu olur diye biliyorum kaşıntı yapar mı benim dr.a 3 hafta sonra gidicem ben pimpiriklinin önde gideniyim de öğreniyim istedim neden olur bir de ayak üşütmekten mi wcden mi gerçi hamileleikte rahim daha hassas ama

arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıy:15:osunuz geceleri ?

arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıy:15:osunuz geceleri ?

cnm bence bu konu abartılmamalı diye düşünüyorum bende dikkat ediyorum ama o kadar da bütün gece yatılmaz yani ben iki tarafıma da yatıyorum çünkü doktorum özellikle öyle yapıcaksın diye bişey demedi....
yoksa dediğin gibi bacak ağrısı kramplar falan başlıyor bi süre sonra Rabbim bebeklerimizi korusun inş.Allaha emanetler :emir_bebek:

kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba ömerhabalyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmm:50::50::50::50: sizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm:50::50::50:

merhabalar benim arkadaşımda aynı arabayı kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söylüyor konforlu bir araba. Hatta araba koltuğunu bize vereceği için biz de onu düşünüyorduk ama bagajımız çok küçük olduğu için vazgeçtik . Eğer sizin öyle bir sorununuz yoksa gayet güzel bir araba...

bende hep soluma yatıyordum önceden de genelde sol yanda uyuduğum için sıkıntı çekmedim. çok problem olursa arada dönüyordum. şimciiikk bizim bebişimiz ters olduğu için dönmesinde ona yardımcı olmak adına geceleri artık sağ tarafında uyu dedi doktor, bebekler başları ile ilerleyip dönerlermiş. sağa nasıl alışıcam bilmiyorum çok zorlanıyorum sanki nefes alamıyorum sıkışıyorum yatak dar geliyoo :) bide kociş sağımda yatıyoo bana çarpacak die tırsıyorum...:26::25:

cnm bence bu konu abartılmamalı diye düşünüyorum bende dikkat ediyorum ama o kadar da bütün gece yatılmaz yani ben iki tarafıma da yatıyorum çünkü doktorum özellikle öyle yapıcaksın diye bişey demedi....
yoksa dediğin gibi bacak ağrısı kramplar falan başlıyor bi süre sonra Rabbim bebeklerimizi korusun inş.Allaha emanetler :emir_bebek:

cnm benim için sorun değil ama sanırım kızım sola yatmam gerektiğini biliyor.ne zaman sağa yatsam tekmesinden duramıyorum :1: mecbur yön değiştiriyorum.sırt üstü yatıncada bunalıyorum valla mecbur hep solda yatıyorum.yüzüstü yattığım günleri çok özledim :1:

amin cnm benim dr umda günde iki saat soluna yatsan yeter dedi ama kordon dolanması olurmuş sağa yatınca falan dediler çok korktum Allah korusun ama böylede hep tek yönlü yatamıyorum ya :52::52::52:

bende hep soluma yatıyordum önceden de genelde sol yanda uyuduğum için sıkıntı çekmedim. çok problem olursa arada dönüyordum. şimciiikk bizim bebişimiz ters olduğu için dönmesinde ona yardımcı olmak adına geceleri artık sağ tarafında uyu dedi doktor, bebekler başları ile ilerleyip dönerlermiş. sağa nasıl alışıcam bilmiyorum çok zorlanıyorum sanki nefes alamıyorum sıkışıyorum yatak dar geliyoo :) bide kociş sağımda yatıyoo bana çarpacak die tırsıyorum...:26::25:

ben kocamla yatmıyorum artık :)) karyola dar geliyo bana.Safiyeme karyola dar gelir şarkısı tam benlik sanırım :33: benim bebeğmde ters. bazen başı aşağı iniyo ama genelde ayakları aşağıda. öyle olsun ama daha iyi çünkü hareketlerini daha sık hissediyorum o zaman. ayaklarını yukarı getirdiğinde yani makat pozisyonunda çok hareket etmiyo yüreğim ağzıma geliyo benim :36:

kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmm:50::50::50::50: sizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm:50::50::50:
cnm o yorumlara bakma....çünkü ben çok araştırdım kötüyorum yapılmayan bir tane bebek arabası yok:(((
offff ya çok uyku bastı bana nerdeyse oturduğum yerde uyuycam, geceleride uyuyamıyorum zaten, daha izne ayrılmama 2 ay var evde olsak en azından gün içinde yarım saat 1 saat uyuruz yaaaaaaaaaa...................
işte çalışmamayı en çok bu yüzden isterdim..uyku en büyük sıkıntı malesef....
kızlar mantar olduğumuzu nasıl anlarız yani akıntı koyu ve kokulu olur diye biliyorum kaşıntı yapar mı benim dr.a 3 hafta sonra gidicem ben pimpiriklinin önde gideniyim de öğreniyim istedim neden olur bir de ayak üşütmekten mi wcden mi gerçi hamileleikte rahim daha hassas ama
cnm benim hafta sonu kontrolde dr um mantar olmuşsun dediki..
şöyleki..
hani daha önce burda konuşmuştuk tonlarımız hep ıslak vs. die...benimkide öyle oluo, akşamları eve zor atıom kendimi.
dr a sordum acaba bebeğin suyumu kaçıo die..dr dediki bebeğin suyu çok normal ama yinede bi bakalım dedi...dedi mantarda ıslaklık yapar..koku akıntı vs. şikayetin varmı dedi..dedim yok...bi bakalım dedi...bi alet böyle maksa gibi onunla bakmasıyla çekmesi bir oldu..mantar olmuşsun dedi...2 kullanımlık bir fitil verdi...ben de akıntı, koku, kaşıntı yoktu..bi tek rahatsız edici bi ıslaklık vardı...

ben sol sağ karışık yatıom yaf..
sola dönüp yatınca yağmur çok hareketlenio..sağda daha rahatım açıkcası:))
bizde eşimle yatakları ayırmadık ama yorganları ayırdık..
onun ayrı benim ayrı yorganım..çünkü yorganı 2 yanıma iice sıkıştıryom daha rahat ediom :26:

cnm benim için sorun değil ama sanırım kızım sola yatmam gerektiğini biliyor.ne zaman sağa yatsam tekmesinden duramıyorum :1: mecbur yön değiştiriyorum.sırt üstü yatıncada bunalıyorum valla mecbur hep solda yatıyorum.yüzüstü yattığım günleri çok özledim :1:

ah ah sorma bende yüzüstü yatmaya bayılıyordum çok seviyorum şimdi eşimde sanki inadına yatar gibi öle yatıyor ona kızıyorum bende :14: inat mı yapıyorsun diyorum :27:

arkadaslar çok teşekür ederim yorumlarınız için.aslında bende baktım en çok hoşuma gidsen tarafı bebek arabasının port bebe olarak kullanılmasıydı ki ben onu bir yaşına kadar çok rahat kullanıcam üstünün örtüsü falanda var gayet güzel pusette güzel sorun yok ama ayaklanıpta oturmak isteyince gerçektende oturma yeri rahatsız görünüyodu ama denemedim.şimdi bi arkadasımın bebeği var onu çağırdım denicem bi bakalım kayıyor mu çocuk yoksa rahat mı.onun dışında sürümü çok rahat.görünümü çok şık ama işte birden kafam karıştıııııı.birde ben oraya ucuz diye gittim bir mağazada görmüştüm 1000 lira üzerindeydi şimdi internettren baktım 750 falanmış neyse. bu kadar para ayırmış olanlara tavsiyem mothercare daha mantıklı bence oda bu fiyat civarı 700-800 falan onu alın derim.mothercare my3 ve my4 eskiye oranla baya ucuz daha önce 1000 lira üzerindeydi.en son indirimli 700 dediler..

kıslar bebik bezi aldınız mı eşim carrefour da indirim var diye almış prima nın 2 numarasını içinde 86 adet var 21,50 tl iyi mi sizce ?
2 paket almış bide :1:

günaydın kıslar ben de bugü rüyamda yaşlı bi doktora gittim adam hemen gel bakalım dedi bi girdik içeriye yatak odası gibi bişey öyle korktum öyle korktum ki başıma iş gelecek die nassı bi korkuysa kalbim yerinden çıkacak gibiydi uyandım hemen derinden bi oh çektim

kıslar bebik bezi aldınız mı eşim carrefour da indirim var diye almış prima nın 2 numarasını içinde 86 adet var 21,50 tl iyi mi sizce ?
2 paket almış bide :1:

canım biz premium care aldık 64 tane var sanırım
oda 21tlydi ben hiç bir yerde çok daha ucuzuna rastlamadım
açıkcası bizde alışverişi carrefourdan yaparız bazen büyük
karton kutularda oluyor ama onlardada aktif bebek
yazıyor daha kullanmamıza var diye hiç bakmıyorum
yenidoğanların fiyatı 21-22 arası hep

kızlar peki bakım için hangi markayı aldınız yada alacaksınız.ben içerisinde paraben olmayan ürünlere baktım birtek paraben yoktur notu sebamed ve niveada var..kararsız kaldım ne yapsam diye.

Back
X