2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlarrr:3:KAR yağıyoooo gene burayaaa.yarın izmir'e alışverişe gitcektik,böyle yağarsa gidemeyizzzzz:5::5::5:ağlamak istiyorummm yaa:14::14::14:

ay sorma
bizde alışverişe gideriz dedik ama
hava mualefeti mahvetti bizi
markete bile gitmiyorum ben :(((

bir ara nakit paramız yoktu vaktimiz vardı
şimdi nakiti hazırladık şartar mahal vermiyor :50::50:

yaaa meyvem bitmiş evde yaa :43::43:
pazar kuruldu ama eve çok uzak dışarsı kar kış kocam evden çıkartmıyo buralarda yakında manav yokk ühühühühü
meyve istiyorummmmm ben yaaaa:43:
eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..

bebek gibi sevilesi oluyolar bazen dimi :1::1:

he sinirlendirmedikleri zaman:1:bebek gibi oluyollarrrr:9:

bugün herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş kocasına:16:maşallah Allah sevgimizi azaltmasın, benimkide bebek şekerine ne gerek var diye sölenip duruyo sabah beni getirirken, sölensin dursun ben nasıl olsa alacağım için :49:

eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..

he sinirlendirmedikleri zaman:1:bebek gibi oluyollarrrr:9:

ya ıspartaya gitti sabah bide yollar kar diye otobüsle gitti erken dönebileceğini sanmıyorum çünkü gene otobüsle dönecek..erken ararsa hemen yapışacam telefonda zaten meyve meyve diye :1::1: limon yiyem bari şimdilik :1:

öz eleştiri demeyelimde malını oda bilio:))))

:50::50::50::50:

hayırrrrrrrrrrrrrrrr
yok bugün onları sevmezkk...sürünsünlerr:19::19::19:

:52::52: seninki tek kornişi kabul edene kadar sevilmicek..
benimki dün akşamdan beri pek bi tatlı tam bi sevilesi :1:

bugün herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş kocasına:16:maşallah Allah sevgimizi azaltmasın, benimkide bebek şekerine ne gerek var diye sölenip duruyo sabah beni getirirken, sölensin dursun ben nasıl olsa alacağım için :49:

günaydın canım şaka bi yana Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi şekere gelince ben dedimki eşime mevlüttü şeker dağıtıcam neden dedi e öyle istiyorum herkese bizden bi hatıra kalır dedim iyi ozaman yaappp dedi :))

ay sorma

geçen cmt kar kış kıyametti..
sbh dr a gittik ordan minübüsle teee ümraniye ikeya gittik..
eşim gitmeyelim die yalvardı dedim yoqqqqq bugün gidilecek:)))
ama o günden buyana onu yapamam bunu yapamam die nazlanamıom hiç...
o günkü o enerjimi görünce yimio artık hiççbi numaramı:1::1::1:

ya ıspartaya gitti sabah bide yollar kar diye otobüsle gitti erken dönebileceğini sanmıyorum çünkü gene otobüsle dönecek..erken ararsa hemen yapışacam telefonda zaten meyve meyve diye :1::1: limon yiyem bari şimdilik :1:

:52::52: seninki tek kornişi kabul edene kadar sevilmicek..
benimki dün akşamdan beri pek bi tatlı tam bi sevilesi :1:

pardon 3 kornişi diceydimmm:52::52:

bırrrrrrraaaaavoooooo:46::46::46:
sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar:34::34:

ay sorma

aynennn paramızı hazırladık ama kar yol vermiyorrrr :14::14:ya bu ara tedirginim sanki heran doğuruvercekmişim gibiyim ,erken doğum korkusu başladı gene bende:25::25:

günaydın canım şaka bi yana Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi şekere gelince ben dedimki eşime mevlüttü şeker dağıtıcam neden dedi e öyle istiyorum herkese bizden bi hatıra kalır dedim iyi ozaman yaappp dedi :))

o zaten herşeye ne gerek var diyo, bende ama benim ilk çocuğum hevesim var diyince zaten hiç bişeye sesini çıkarmıyo,öle olunca bende onun olumsuz cevaplarını umursamıyom, nasıl olsa alcam:52:

anamm bu ne herkes kocasına karşı sevgi kelebe olmuşşş :38: petuşşş şunlara bi ayar çekkk:4::4:benim kocam nöbetçi bugün,yarın sabaha kadar yok.ama kar kış demeden amblansla insanlara yardım ediyo:38: bunu düşününce kıyamıyommm,

1 kalemlik iş yapmadım henüz...gün öğlen oldu....işler yetişmicek stresi var ama yapmayada hiç niyetim yok:ssz::ssz::ssz:

bırrrrrrraaaaavoooooo:46::46::46:
sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar:34::34:

yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir:50:

anamm bu ne herkes kocasına karşı sevgi kelebe olmuşşş :38: petuşşş şunlara bi ayar çekkk:4::4:benim kocam nöbetçi bugün,yarın sabaha kadar yok.ama kar kış demeden amblansla insanlara yardım ediyo:38: bunu düşününce kıyamıyommm,

al işte bi tanede burda....:53::53::53:
ayar sanada lazım ipem :1::1::1:
bugün benimkinin bende hiç gideri yok walla, siz ne derseniz deyin:ssz::ssz::ssz:

yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir:50:

benim eşimde oğlak kızımda ya koç olcak ya boğa bende ikizler şenlik olcak evde bizimde
kullan tatlım hamileliği bidaha bakalım görecez mi bu günleri :52::52::52:

al işte bi tanede burda....:53::53::53:
ayar sanada lazım ipem :1::1::1:
bugün benimkinin bende hiç gideri yok walla, siz ne derseniz deyin:ssz::ssz::ssz:

o 3 delik açılıp 3 kanca takılmadan seninkinin hiç gideri yokkk:57: benimki buara pek anlayışlı, ama dün dedi ki bana : ŞU ÇOCUK ÇIKSA Bİ SENİN İÇİNDEN RAHATLICAM ,sonra da güldü.çok kızdımmm NEDEN dedimm hemen!!!! seni acık stres yapıyo ondan dedi.kıvırdı korkudan ama olsun:27::27:

biz oğluşumla accık uyucaz sabah babmızı göndermek için 7de kalktık akşamda geç yattıydık...
öpüyoruz sizi:49::49:

günaydın tatlım valla sanah kar görünce bende sapıttım en son 10 sene önce yağmıştı izmire dün ben de çok yoruldum yatana kadar hissetmedim hatta yatarken süt içtim ona bile tepki vermedi gece tuvalete kalktım o zaman kızım kıpırdandı biraz oluyor öyle canım içini ferah tut bu arada benimde bugün 28+0 :46::46::46:

görmedik izmirliler olrak bizde sabahtan beri foto çektiriyoruz canımm şaşşkın şaşkın ama akşam eve gidememe gibi bişi olur mu acaba izin falan mı alsam diyorum ama akşam yağmur yağcakmış sıcaklık yükselicekmiş güya...bakalımm
ya benimde dün akşam çok hareket etmedi ama ara ara kayar gibi gaz kabarcığı gibi hareketler yapıyprdu..bugünn soğuktan büzüldü uyudu galiba...neyse bakalım yemekten sonra napcak..
yakınmışız canım...2 hafta var aramızda gerçi dr. kızın bi hafta gelir bence diyo..bakalım hayırlsı....aaa ben bunları yaarken kızım başladı hafif hafifkıpırdanmaya ayy şükürler olsunn sağlıklı olsun inşallah

Back
X