ay kıyamam yaa..
bak bugün pek bi kanım kaynadı heeee
olsada 2 sevsem![]()
bebek gibi sevilesi oluyolar bazen dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kıyamam yaa..
bak bugün pek bi kanım kaynadı heeee
olsada 2 sevsem![]()
günaydın kızlarrrKAR yağıyoooo gene burayaaa.yarın izmir'e alışverişe gitcektik,böyle yağarsa gidemeyizzzzz
ağlamak istiyorummm yaa
![]()
eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..yaaa meyvem bitmiş evde yaa
pazar kuruldu ama eve çok uzak dışarsı kar kış kocam evden çıkartmıyo buralarda yakında manav yokk ühühühühü
meyve istiyorummmmm ben yaaaa![]()
bebek gibi sevilesi oluyolar bazen dimi![]()
öz eleştiri demeyelimde malını oda bilio:))))
kaynanan öz eleştiriyi seviyo demek ki![]()
günaydın kızlarrrKAR yağıyoooo gene burayaaa.yarın izmir'e alışverişe gitcektik,böyle yağarsa gidemeyizzzzz
ağlamak istiyorummm yaa
![]()
bebek gibi sevilesi oluyolar bazen dimi![]()
eşin geçmi gelecek o alsın barii.. gitsen bile poşetleri getirmesi var karda kışta düşersin tatlım Allah korusun..
he sinirlendirmedikleri zamanbebek gibi oluyollarrrr
![]()
öz eleştiri demeyelimde malını oda bilio:))))
hayırrrrrrrrrrrrrrrr
yok bugün onları sevmezkk...sürünsünlerr![]()
bugün herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş kocasınamaşallah Allah sevgimizi azaltmasın, benimkide bebek şekerine ne gerek var diye sölenip duruyo sabah beni getirirken, sölensin dursun ben nasıl olsa alacağım için
![]()
ay sorma
bizde alışverişe gideriz dedik ama
hava mualefeti mahvetti bizi
markete bile gitmiyorum ben((
bir ara nakit paramız yoktu vaktimiz vardı
şimdi nakiti hazırladık şartar mahal vermiyor![]()
ya ıspartaya gitti sabah bide yollar kar diye otobüsle gitti erken dönebileceğini sanmıyorum çünkü gene otobüsle dönecek..erken ararsa hemen yapışacam telefonda zaten meyve meyve diyelimon yiyem bari şimdilik
seninki tek kornişi kabul edene kadar sevilmicek..
benimki dün akşamdan beri pek bi tatlı tam bi sevilesi![]()
bugün herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş kocasınamaşallah Allah sevgimizi azaltmasın, benimkide bebek şekerine ne gerek var diye sölenip duruyo sabah beni getirirken, sölensin dursun ben nasıl olsa alacağım için
![]()
ay sorma
bizde alışverişe gideriz dedik ama
hava mualefeti mahvetti bizi
markete bile gitmiyorum ben((
bir ara nakit paramız yoktu vaktimiz vardı
şimdi nakiti hazırladık şartar mahal vermiyor![]()
günaydın canım şaka bi yana Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi şekere gelince ben dedimki eşime mevlüttü şeker dağıtıcam neden dedi e öyle istiyorum herkese bizden bi hatıra kalır dedim iyi ozaman yaappp dedi :))
bırrrrrrraaaaavoooooo
sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar![]()
anamm bu ne herkes kocasına karşı sevgi kelebe olmuşşşpetuşşş şunlara bi ayar çekkk
benim kocam nöbetçi bugün,yarın sabaha kadar yok.ama kar kış demeden amblansla insanlara yardım ediyo
bunu düşününce kıyamıyommm,
yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir![]()
al işte bi tanede burda....
ayar sanada lazım ipem
bugün benimkinin bende hiç gideri yok walla, siz ne derseniz deyin![]()
günaydın tatlım valla sanah kar görünce bende sapıttım en son 10 sene önce yağmıştı izmire dün ben de çok yoruldum yatana kadar hissetmedim hatta yatarken süt içtim ona bile tepki vermedi gece tuvalete kalktım o zaman kızım kıpırdandı biraz oluyor öyle canım içini ferah tut bu arada benimde bugün 28+0![]()