2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
[SUB][/SUB]
cigara içmeyen biri olaraktann benim bile canımı çektirdiniz :1::1:
nasıl keyifle anlatıyolar:9:

ya gerisi değil..hafta sonu misafirim var...
gelenlerden biri m. ali..en sevdiğim ünv. arkadaşım...
şimdik biz sigaraya bununla birbirimiz alıştırdık..
alır gelirdik bi paket bitene kadar içerdik, yok biz tiryaki değiliz öylesine falan derken ikimizde olduk birer tiryaki:1::1:
bu alanyaya yerleşti okul bitince...
en sevdiğimiz şey birere türk kahvesi yapıp webcam leri açıp karşılıklı cigara içmekti..
şimdi hafta sonu o gelio, nasıl zaptedcem kendimi...karşılıklı ciraga içmekten en keyif aldığım en kadim dostumdur kendisi:52::52::52:

merhabalar ne güzel siz şafak sayabiliyorsunuz benimde yarın öğleden sonra randevum biz daha doğumla ilgili hiç bişey konuşmadık gerçi benim daha minnak sizinkilerden ama ben daha şafak falan sayamıyorum :emir_bebek:

benimde dogum tarihim belli değilki yafrum
hani 9 ay 10 gune gore 78 gün :)
bu arada beni cok fena dogum korkusu sardı yaa
narkoz yiyip sezeryan olacagımı dusunsemde acayip tırsıyrum
kalbim gum gum atmaya baslıyo

:25::25:

selamlarrr canım
zaten kıyafet uydur şunu yap bunu yap
zor oluyor vesselam hamilelikte

bizde de bütün düğün ve nişanlar
şubat ve temmuz arası
offff
:31::31:

sorma zeynebim,bugün bikaçsiteye baktım ebrumeternety fln,öylee içime sinen bi elbise bulamadım..ufff hamile olmasam bi dolap elbisem var yaaa amaaan yaaaa:ssz::ssz:

inşallah canım vaktinde zamanında gelir bebişlerimiz

inşallah bebeim,aminnn

Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım
biz kızımla cok iyiyizz
erken doguma inat dogurmuyorumm :21:
yarın saat 13:30da dr randevumuz varr
ayrıca bugun 78 karabükteyizz..
h.g canım...bizde topik olarak bi tavan arası bulup sigara içcesss gizli gizli sonunda herhal..herkesin canı sigara çekio baksana:27::ssz::ssz::ssz::1:

Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım
biz kızımla cok iyiyizz
erken doguma inat dogurmuyorumm :21:
yarın saat 13:30da dr randevumuz varr
ayrıca bugun 78 karabükteyizz..

hoşgeldin canımm

amann hep iyi olun kızınla inşallahh:nazar:

[SUB][/SUB]

alır gelirdik bi paket bitene kadar içerdik, yok biz tiryaki değiliz öylesine falan derken ikimizde olduk birer tiryaki:1::1:
en sevdiğimiz şey birere türk kahvesi yapıp webcam leri açıp karşılıklı cigara içmekti..
şimdi hafta sonu o gelio, nasıl zaptedcem kendimi...karşılıklı ciraga içmekten en keyif aldığım en kadim dostumdur kendisi:52::52::52:

dur şimdi o zaman sigara içilen yere kuzunun ultrason fotosunu koy bakınca kıyamazsın zaten uyma şeytana

benimde dogum tarihim belli değilki yafrum
hani 9 ay 10 gune gore 78 gün :)
bu arada beni cok fena dogum korkusu sardı yaa
narkoz yiyip sezeryan olacagımı dusunsemde acayip tırsıyrum
kalbim gum gum atmaya baslıyo

:25::25:

ben hala onları düşünmüyorum ki benim korkum belden vurulan iğne umarım sezeryan olmam da normal doğumda da o iğneden vurulmam :49::49::49:

[SUB][/SUB]

sakınnnn nefsine yeniliyim demeeee:52:

sevimsiz babayı bugün işe yollamadık, onun işe gitmesini bekleyip çıktık yataktan, kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk, yeni hamile arkadaşla telde yarım saat konuşup dertleştik geldik. herkeslere merhaba :16:

o zmn ben renklendireyim topimizi... dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık :46::46: sebebimizde şu.... yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim... neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla... :53::53::53: tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına... neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18: hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:))) :31::31::31: ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:)))) :19: bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim.. oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana :27::27::27:
ben de dün eşime çok sinirlendim, daha doğrusu önce cumartesi nişanı olan arkadaşımın nişanında giymek için eski kıyafetlerimden derman aradım, bu kadar şiştiğimi daha önce farketmemiştim. çok içime oturdu. tam o sırada elektrik kesildi üşümekten korktuğum için eşimi aradım elektrik idaresinin sitesine bakıp kaç saat sonra geleceğini öğrenmesi için. telefonu mırın kırın açtı,
_(ilk lafı) önemli bişey yoksa ben seni sonra ararım,
_var, elektrik kesildi, kombi kapandı.. (burda lafımı kesip mükemmel bi çözüm üretiyo)
_gir battaniyenin altına, yat!

çok dokundu benle böyle dokunması bağırdım suratına kapattım. 10 dk sonra geri aradı meğer yemek yediği için konuşamamış. ben de öle mır mır yapınca toplantıda olduğu için konuşamıyo sanmıştım meğer yemek keyfini bozmuşum, bi de yemeği bitene kadar geri aramadı. mırmır yapacağına elimde yemek var telefonu tutmakta zorlanıyorum ben seni 10 dk sonra ararım desen, azıcık bilgilendirici konuşsan... şeklinde çıkıştım. kötü bi senaristin elinden çıkmış dram tadındaydı herşey. bu olaydan sonra bu sefer hastane çantamı hazırlıyayım dedim. çantamı boşaltırken çekmecemin dibinde eski mektuplarımızı buldum, o zamanlar bana nasıl güzel sözler söylediğini hatırladım daha bi içime oturdu. sonra bacaklarımın çatladığını farkettim, vücudum bana ihanet ediyomuş gibi hissettim. kocam değişti, vücudum değişti. annem de 5 gündür onların tarafa çok kar yağdığı için evden çıkıp yanıma gelemiyo. o da beni bırakmış gibi geldi, günlerdir evdeyim. bütün gün evde tekim akşamları da ya pc başında ya da tv başında full konsantre oturan kocamın ya ensesini ya profilini görüyorum. başladım ağlamaya, sonra sakinledim. 1-2 saat sonra eşim aradı elektrik geldi mi diye. konuşamadım ağzımı açtıkça ağlayasım geliyodu, o ne olduğunu öğrenmek için üstüme geldikçe ben daha kötü oldum kapattım telefonu konuşamadım, akşama kadar her arayıışnda böyle oldu.
o duygusuz odun eve bi sevgi dolu geldi, aman aman canımlar cicimler derdimi anlatmam çin saatlerce dil döktü ben her ağzımı açışımda ağladım salya sümük. sonra girdim banyo yaptım rahatlamak için. pek işe yaramadı, çünkü banyo çıkışı yepyeni çatlaklarımı farkettim, başladım tekrar ağlamaya. şişkoyum çirkinim, sen bana bavul muamelesi yapıyosun. çocuğunu taşıyan bavulum ben, bebek doğduktan sonra beni zerre sevmiycen. eskiden zaten sevmiyodun bundan sonra şişko çirkin çatlaklı selülitli oldum diye hiç beğenmicen...
ayy bi nazladı beni bi nazladı, sabah da kalkar kalkmaz sarıldı halimi hatrımı sordu.
işe gider gitmez arayınca çok sinirlendim, sen kötü koca, kötü insansın başka zaman olsa benim karım hamile, bütün gün evde yalnız canı sıkılıyo aralarda arayıp konuşayım demezsin demek ki düşünemediğinden değil uğraşmadığından aramıyormuşsun beni saatlerce...

ayy güzin abla mektubu gibi oldu.

niye inat etmişki herifin tek kanca olacak diyee:19: 3 kanca yapsa noluyomuş:19: bizde tartışınca falan soruyo napıyo kızım diye.. bende diyom hiç hareket etmedi bugün.. oysa benim kızda kımıl kımıl oluyo:9:
aynen ben de akşam sorduğunda kıpırdamıyo dedim, kızım da babası elini koyduğunda tepki vermedi trip yaptı ona :21:

günaydın kızlar bugün İzmir için çooook güzel birgün sabah bi kalktım ki hertaraf bembeyaz 10 sene sonra tekrar karı görme mutluluğu içimdeyim :))) :46::46::46::46::46::46:
ben 97 şubat tatilinde kar görmüştüm orada yanlış hatırlamıyosam 15 yıl olmuş :46:

heheheheh :1::1::1: ayyşş güzel tartışmalar canım bizde doğumda gelenlere ne ikram edilcek tartışması yapıldı, ben dolma sardırıcam diyorum eşim ne gerek var diyo :1::1::1: tabi tartışma esnası böyle gülmedim tabe
Rabbim tartışmanın nedenleri ne kadar tatlı ve güzel yaaa :40::40:
dolmanın yanına börek de açtır inadına :47: ben kaynanama baklava ve börek yaptırtacağım :21:

ay hemide nasıl yaa:49::49: benim herifimin dün akşam doğumgünüydü güzel yemekler yaptım pasta yaptım..masayı bi güzel hazırladım..sonracığıma beratımın ağzından bi mektup yazdım emme gözleri sulandı okurken yaa...normalde odundur öle çok süprizdi romantiklikti falan bilmez benim kociş..benide 9 yıl böle olunca kendine benzetti genede ufaktan kalmış içimde sanırım şaşırdı herifim :1::1: bide üstünde sıcak su koynca resmimiz çıkan kupa yaptırmıştım yemekten sonrada çayını onla götürdüm..ya sen bunları ne ara yaptın diyo:1::1: ayarlı elleme dedim :52::52:
çok güzel omuş tebrikler tekrar :46::46::46:

yok bugün onları sevmezkk...sürünsünlerr:19::19::19:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar yanımda minnak bi yegenim var takip edemiyorum
onunla netten oyun oynuyoum surekli
oyun kusacam artık level atlama uzmanı oldum
o yuzden katılamıyorum sohbete ondan fırsat buldukca okuyorum sadece :37::37::37:

kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.
$DB8J5CACG38CLCAQI6ZR3CA8LUM3TCAA4O00WCAOWAEQYCAA91JSACA9U75PCCA59BFAICA4VDOG3CA1PUOCJCANGDWC...webp
ben bunun dümdüz pembesini almıştım...hani hem ilerde gezmelerde yağmurun cicişlerini koyarım biberonunu falan die düşündüm..
ama buna ikimizide hastane eşyası sığmaz...ya bunu yağmurun hastane çantası yapcam kendime minnak bi valiz alcam...yada sırt çantam var onu kendime bunu yağmura hsatne çantası olarak hazırlıycam...daha neleri koycamı belirlemediğim için alır almaz bilmom..

selam canlarım bi kaç gundur giremiyordum kk ya misafirlerim oldugum icin ..geçmişi okuyamadım almış başını gitmiş sayfalar hepinizi cok ozledim umarım herkes iyidir :48::48::48::48::48::48:

hoşgeldin şekerim,benim durumum iç güveysinden hallice işte...yatamıyom,temizlik ve yemek yapasım gelmiyo..bide üstüne başıma kız isteme nişan çıkardılar yaaa...offfffffffffff:ssz::ssz::ssz:

YA ARKADAŞ ÇANTAYI TEAAA 3 AYLIKKEN ALDIM...O ZMNDAN BUYANA HALA İÇİNİ DOLDURCAM HALA İÇİNİ DOLDURCAM..
BU HAFTA SONU BAŞLİM DİODUM..YİNE MİSAFİR GELİO..YİNE KALDI BENİM ÇANTA HAFTAYA..32. HAFTAYA GİRYOM... :53::53::53:

anladım tatlım da,hazırlamak lazım artık tabee:31:
bebişin kıyafetleri 1 kere de elde yıkama ayarında makinede yıkandı,2 kere durulattırttım makineye ohhh mis oldu miss...bi de ütülendi mi tamamdır iişte...kendi çamaşırlarımıda onlarla yıkadım,pijama,atlet vs:31:

kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.

$14048.webp
ben nike'ın spor çentalarından alıcaktım da , bu çantaya 7,5 tl dediler dayanamadım çokk ucuzdu aldım..tatil çantası sanırım kocaman bişi:29:

ben hala onları düşünmüyorum ki benim korkum belden vurulan iğne umarım sezeryan olmam da normal doğumda da o iğneden vurulmam :49::49::49:

aksine,bende normal de o iğneden (epidural normal) doğum yapmak istiyorum yaaa...kafam hala karışık ama insan tecrübe etmeden bilemiyor kii:26:

Son düzenleme:
sevimsiz babayı bugün işe yollamadık, onun işe gitmesini bekleyip çıktık yataktan, kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk, yeni hamile arkadaşla telde yarım saat konuşup dertleştik geldik. herkeslere merhaba :16:

ben de dün eşime çok sinirlendim, daha doğrusu önce cumartesi nişanı olan arkadaşımın nişanında giymek için eski kıyafetlerimden derman aradım, bu kadar şiştiğimi daha önce farketmemiştim. çok içime oturdu. tam o sırada elektrik kesildi üşümekten korktuğum için eşimi aradım elektrik idaresinin sitesine bakıp kaç saat sonra geleceğini öğrenmesi için. telefonu mırın kırın açtı,
_(ilk lafı) önemli bişey yoksa ben seni sonra ararım,
_var, elektrik kesildi, kombi kapandı.. (burda lafımı kesip mükemmel bi çözüm üretiyo)
_gir battaniyenin altına, yat!

çok dokundu benle böyle dokunması bağırdım suratına kapattım. 10 dk sonra geri aradı meğer yemek yediği için konuşamamış. ben de öle mır mır yapınca toplantıda olduğu için konuşamıyo sanmıştım meğer yemek keyfini bozmuşum, bi de yemeği bitene kadar geri aramadı. mırmır yapacağına elimde yemek var telefonu tutmakta zorlanıyorum ben seni 10 dk sonra ararım desen, azıcık bilgilendirici konuşsan... şeklinde çıkıştım. kötü bi senaristin elinden çıkmış dram tadındaydı herşey. bu olaydan sonra bu sefer hastane çantamı hazırlıyayım dedim. çantamı boşaltırken çekmecemin dibinde eski mektuplarımızı buldum, o zamanlar bana nasıl güzel sözler söylediğini hatırladım daha bi içime oturdu. sonra bacaklarımın çatladığını farkettim, vücudum bana ihanet ediyomuş gibi hissettim. kocam değişti, vücudum değişti. annem de 5 gündür onların tarafa çok kar yağdığı için evden çıkıp yanıma gelemiyo. o da beni bırakmış gibi geldi, günlerdir evdeyim. bütün gün evde tekim akşamları da ya pc başında ya da tv başında full konsantre oturan kocamın ya ensesini ya profilini görüyorum. başladım ağlamaya, sonra sakinledim. 1-2 saat sonra eşim aradı elektrik geldi mi diye. konuşamadım ağzımı açtıkça ağlayasım geliyodu, o ne olduğunu öğrenmek için üstüme geldikçe ben daha kötü oldum kapattım telefonu konuşamadım, akşama kadar her arayıışnda böyle oldu.
o duygusuz odun eve bi sevgi dolu geldi, aman aman canımlar cicimler derdimi anlatmam çin saatlerce dil döktü ben her ağzımı açışımda ağladım salya sümük. sonra girdim banyo yaptım rahatlamak için. pek işe yaramadı, çünkü banyo çıkışı yepyeni çatlaklarımı farkettim, başladım tekrar ağlamaya. şişkoyum çirkinim, sen bana bavul muamelesi yapıyosun. çocuğunu taşıyan bavulum ben, bebek doğduktan sonra beni zerre sevmiycen. eskiden zaten sevmiyodun bundan sonra şişko çirkin çatlaklı selülitli oldum diye hiç beğenmicen...
ayy bi nazladı beni bi nazladı, sabah da kalkar kalkmaz sarıldı halimi hatrımı sordu.
işe gider gitmez arayınca çok sinirlendim, sen kötü koca, kötü insansın başka zaman olsa benim karım hamile, bütün gün evde yalnız canı sıkılıyo aralarda arayıp konuşayım demezsin demek ki düşünemediğinden değil uğraşmadığından aramıyormuşsun beni saatlerce...

ayy güzin abla mektubu gibi oldu.

aynen ben de akşam sorduğunda kıpırdamıyo dedim, kızım da babası elini koyduğunda tepki vermedi trip yaptı ona :21:

ben 97 şubat tatilinde kar görmüştüm orada yanlış hatırlamıyosam 15 yıl olmuş :46:

dolmanın yanına börek de açtır inadına :47: ben kaynanama baklava ve börek yaptırtacağım :21:

çok güzel omuş tebrikler tekrar :46::46::46:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kıyamam ben sana sen ne kadar dolmuşsun böyle canım benim ama kocana çok kızdım burnundan getir canım ya bizim yüzümüzden oluyor adam gibi bi naz yapmayı bile bilmiyoruz sonra böyle birikim çıkıyor işde

hoşgeldin şekerim,benim durumum iç güveysinden hallice işte...yatamıyom,temizlik ve yemek yapasım gelmiyo..bide üstüne başıma kız isteme nişan çıkardılar yaaa...offfffffffffff:ssz::ssz::ssz:

bebişin kıyafetleri 1 kere de elde yıkama ayarında makinede yıkandı,2 kere durulattırttım makineye ohhh mis oldu miss...bi de ütülendi mi tamamdır iişte...kendi çamaşırlarımıda onlarla yıkadım,pijama,atlet vs:31:

aksine,bende normal de o iğneden (epidural normal) doğum yapmak istiyorum yaaa...kafam hala karışık ama insan tecrübe etmeden bilemiyor kii:26:

canım ne kız istemesi ne nısanı yaw kımın ?

cnm ben daha öncesndede apandist ame yasamıstım oda patlamıstı ondan dolayı dıs gebelk yasadım 11 haftada anlasıldı tüpüm patladı iç kanama gecrdim dr içeride cok yapısıklık oldugu için doktorum sezeryan bizi zorlar normal dogum olsun diyo bakalım bnde alıstrdım kendimi normal doguma derken dr um gidiyo bnde kararsızım

canımm çok geçmiş olsun birden yazdıklarını ben yazdım zannettim çünkü bende yıllar önce ama çoook oldu 2003te apandisit ameliyatı oldum,patlamak üzereyken aldık dediler, 2008de de dış gebelik. alakası varmıymış acaba apandisitle dış gebeliğin..ya ben bi ilaç kullanmıştım benimki ondan oldu diye tahmin ediyorum...o günden beri içim içimi yiyo o ilacı kullandığım için kendimi affetmiyordum..hele birde bebek olmıcak deselerdi kahrolurdum...çook şükür bebeğim iyi inşallah hiç bir proble yaşamayız..ben 2 ameliyat geçirdiğim için ameliyattan çok korkuyorum inşallah kolayca normal doğum yaparız bir avazda kurtuluruz alırız sağlıcakla kucağımıza..

selam canlarım bi kaç gundur giremiyordum kk ya misafirlerim oldugum icin ..geçmişi okuyamadım almış başını gitmiş sayfalar hepinizi cok ozledim umarım herkes iyidir :48::48::48::48::48::48:

YA ARKADAŞ ÇANTAYI TEAAA 3 AYLIKKEN ALDIM...O ZMNDAN BUYANA HALA İÇİNİ DOLDURCAM HALA İÇİNİ DOLDURCAM..
BU HAFTA SONU BAŞLİM DİODUM..YİNE MİSAFİR GELİO..YİNE KALDI BENİM ÇANTA HAFTAYA..32. HAFTAYA GİRYOM... :53::53::53:

Eki Görüntüle 338253
ben nike'ın spor çentalarından alıcaktım da , bu çantaya 7,5 tl dediler dayanamadım çokk ucuzdu aldım..tatil çantası sanırım kocaman bişi:29:

canım ne kız istemesi ne nısanı yaw kımın ?

amaaaannn,biricik kaynımınn:25:
eşimin tek kardeşi,gitmesem etmesem ayıp olur...gerek duymadığım için öyle elbise flnda almadım ama şimdi 2 tkm elbise şart..
daha aileyle fln tanışma merasimleri olmadı düşün 25.inde istemeye gidilcek..yani bu ay bi hafta biz onlarda 1 hafta onlar bizde sanırım:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Back
X