2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba arkadaşlar.bebişime lohusa şerbeti bardakları için süsler hazırladık.tamamlanınca fotolarını ekliycem buraya .çok şeker oldular.kapı ve hastane süslemesi için tül aldık.hastaede bebeği yatırdıkları plastik beşiğin boyutlarını bilen var mı aczba?ona göre dikelim diyoruz tülü...:3:

:9:oyyyy o görüntüyü tahmin edebiliyorummm
ne biçim bi huzursuzluktur şimdi onlarla aynı anda eve girecek olmak:ssz:
ben çıkcam ya...patrona diim karanlık çökmeden bastığım yeri görürken ben çıkıom die..
yoksa ben panik olurum şimdi bide hızlı gidcem die...
allam ya hamile kadın diye düşünmüyo mu bunlar:19:boşver canım madem çat kapı geliyolar kusur aramasınlar rahatını arayan evinde oturrsun:19:
yok cnm ya...çok yakın en yakın arkadaşım ve eşi...öyle laf etmezlerde ben işte panik oldum şimdi...
eyvaahhhhhhhh yak sen yakk bitanee :ssz::1:

hep bırakmayayım diom ama herakşamdan sabaha kalan dağınıklıklar oluyorr işte.. ödüm kopuyor benden önce bi misafir gelecek die... bi kere kayınvalidemler gelmişti benden erken gelmek istemişler ÖZELLİKLEEEE ama yolu şaşırıp kaybolmuşlar ehueheuhue bin kere geldikleri yolu hemdee:1::1:

evet ya bende hep diom düzenli bırakim şu evi..ama sbh gözümün çabanı zor temizliom...

ben çıkcam ya...patrona diim karanlık çökmeden bastığım yeri görürken ben çıkıom die..

yok cnm ya...çok yakın en yakın arkadaşım ve eşi...öyle laf etmezlerde ben işte panik oldum şimdi...

evet ya bende hep diom düzenli bırakim şu evi..ama sbh gözümün çabanı zor temizliom...

dikkat et canım telaş yapıp hemen gideyim diye kayma yavaş yavaş git

aman dikkat et bacımm..
söyle o zaman çıkda normal git acele etme..
hadi kolay gele petuşum....

ya bende üşürüm kısa kolluyla diye düşünüyorum nisan ortası gibi çok sıcak olacağını sanmıyorum. martta almak da geç olmaz mı ya?

sizinki nisan ortası birazda aceleci felan olursa uzun kolluda olabilir tabi ama zaten sabahlık alacaksan o uzun kollu bide tabi yapı meselesi ben şimdi bile uzun kol giyemiyorum kapri kol felan anca giyiyorum beni rahatsız ediyo uzun kol ama genede bi tanesinin uzun kollu olması iyi olabilir hiçte doğurmadım ki bilemiyorum basarmı afaganlar yoksa üşürmüyüm:52:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım??
bugün ilçedeki hastaneye gidip 10 günlük raporumu aldm gelecek hafta için.
32. haftaya kadar böyle idare edeceğim artk..
ayy doktor pek bi değişik geldi kendi doktorumu öpesim geldi valla:1:
adama anlattım anlattm o bana hçbr şey demedi tam gaz sancm var diyordum bana raporu uzatp tamamdr dedi:53:
hamilelikte her yerin ağrır dedi bir de..
ama kızım da 1 haftada tam 200 gram almış ve 1427 gr olmuş :46:

adama anlattım anlattm o bana hçbr şey demedi tam gaz sancm var diyordum bana raporu uzatp tamamdr dedi:53:

maşallah canım büyüsünlerde kucaklarımızı doldursunlar artık

oyy maşallahh sizeee
:nazar::nazar::nazar:

bu haftalarda normal. doktorlar genelde 30 dan sonra düzenli hareket ederler diyor. benim o haftalarda 2-3 gün oynamadığı bile oluyordu. yani hissedilmeyebiliyor.

30. haftayı geçmeyi iple çekiyorum sanki ondan sonra doğsada çok sıkıntı olmazmış gibi geliyor inşallah vakitli doğar tabi ama sanki içim daha rahat eder gibi geliyor bende mi var bi gariplik bende anlamadım:1:

arkadaşlar aranızda grip olan yada geçirmiş olan var mı? sanırım ben olucam çünkü bu gün bi komşumuzu öptüm kadının grip olduğunu farketmeden bide yaptığı kısı yedim :15:
grip sorun değilde ateşim çıkarsa diye çok korkuyorummmm:31::31::31:

Geçmiş olsun umarım olmazsın. ben 2 kere geçirdim biri hafif biri biraz ağırdı sana tavsiyem olacakmış gibi boğazın acıyorsa hemen su kaynat biraz ılıyınca 1çay bardağının içine tuz at az olmasın o suyla boğazını gargara yap ağzını gargara yap bunu gece yatmadan ve sabah kalkınca olmak üzere günde 2-3 kere yap mikroplar boğazdan girdiği için orda engel olabiliyorsun ben 2. yi bu sayede hafif atlattım. birde 1 kaşıga bal koy üzerine karabiber dök karıştır ve bağazında hissederek yut. ben bitki çayı içmedim korkumdan bazıları zarar verebiliyor diye ama sıcak suya bal koydum içinede birkaç damla limon sık sık sıcak onu içtim. bide gece yatmadan odaya sıcak buhar yaptım bol su içtim.

bizde kızımla çıkcaz birazdan iiii akşamlar herkeseeeeee başş başşş :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yapılabilecek en büyük salaklıgı yaptım balık yapmıstık kokusu gitsin dei bn akılllı camasır suyu ve porcözü karıstırınca fena bi koku cıktı bn onu soludum kokusu mutfagı sardı bebişime doknurmu bi kere kactı sonra cıktım cam fln actm ama of ya ne salagımmmm:43:

kızlar yapılabilecek en büyük salaklıgı yaptım balık yapmıstık kokusu gitsin dei bn akılllı camasır suyu ve porcözü karıstırınca fena bi koku cıktı bn onu soludum kokusu mutfagı sardı bebişime doknurmu bi kere kactı sonra cıktım cam fln actm ama of ya ne salagımmmm:43:

naptın bacım o ikisin karışımı deli eder kokusu uffffff burnuma geldi valla
geçtiyse bişey olmaz inş :34::34:

saol cnm içimi rahatlattn valla bi dahada tövbe yaparmıyım... bogazım yanıyo ama :)

Back
X