2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nette öylesine gezinirken isme özel ninniler buldum kızlar, dinliyorum öyle açıp açıp çok hoşuma gitti şimdiden öğreneyim bari :1: :1:

primanında var ama ninniler hep aynı işim degişiyo sadece :1: ama ezberleyin diywebileceg
im ikisarkı var biri nilüferin eee bebegm biride kayahanın ninnisi gercekten iyi uyutuyo biz komsunun oglunu hep onla uyutuyoduk

Ya kizlar bende cok acikiyorm.hele oglenleri disardan gelrsem ne bicm saldiriyorm yemeklere.bebislerimiz buyuyo ondan heralde bu aclik ataklari:56:

Herkese günaydın

hafta sonu kimse uğramaz pek herkese hayırlı günler
bu sabah felaket aç uyandım evi toparlayıp hemen kahvaltı edicem
bu açlık iyice çığrından çıktı:52::52::52::52::52:

Sana katılıyorum bende dün gece rüyamda çeşit çeşit pasta böreğin tatlının olduğu bi yerde gördüm kendimi tabağımı öyle bi dolduruyodumki bi yandanda yiyordum homur homur:9::9::9: Karnım zil çalarak uyandım resmen.millet doğum rüyaları görmeye başladı ben yemek:9::9::9:aldığım kilolar azmış gibi:52::52::52:

bn zatwen iki ögün yiyorum bi kahvaltı bide saat 5 de yemek arada meyve eger onları iyi yersem aralardfa bişi yemiyorum cok ama ole gecistrdiysem allhhhhh gelsin abur cuburlarr :1:

bn zatwen iki ögün yiyorum bi kahvaltı bide saat 5 de yemek arada meyve eger onları iyi yersem aralardfa bişi yemiyorum cok ama ole gecistrdiysem allhhhhh gelsin abur cuburlarr :1:

sen 2 öğün beslenmeyle mi bebişine 800 gr aldırdın ne güzelmiş :)

valla ole zaten kahvaltı yapıp okula gidiyorum aksamda 5 de geliyoruz yemek yiyiyorum onun dısındada yatana kadar meyve kuruyemiş okuldada cubuk kraker fln ama bn yemeklerime dikkat ediyorum kahvaltıda peynir süy yumurta aksam yemeklerndede salata o yoksa yogurt kesin bir sebze yemegi meyveyi hiç eksik etmiyorum haftada bir kesin balık yiyiyorum ... bebise kilo aldıracak seyler yiyiyorum yani :) arastrdıgım kadarıyla ole yazıyo hep sebze meyve kalsiyum ve yumurta bebişe kilo aldırıyomus

selam
ben 3 öğün mutlaka yiyorum.ama öğlen öğünü ya 1 kase çorba,ya 1 kase yoğurt oluyor yani tek çeşit.
aralarda 1 kez meyve yiyorum.acıkırsam çok 2 tane kepekli grisini

benim hiç belli olmuyo canım bazen gece yemeğiyle 4 öğün oluyo şu anda sömestr tatilinde olduğumuz için rahatım ama pazartesiden itibaren ben de senin gibi 2 öğün yemek yapabilicem. ben de haftada 1 balık yemeye dikkat ediyorum hem de fırında yapıyorum kilo olmasın diye sadece salata çok tüketmiyoruz o eksik bizde. ama artık her öğün salatayı artırsam iyi olucak hem kendim hem bebişim için

siz kac ögün yiyiyonuzz bakem bak simdi aklıma takıldı

ana öğün genelde bende de 2 oluyo,kahvaltımı düzenli yapıyorum mmutlaka yumurtapeynir oluyor ve süt içiyorum genelde, bazen de açık 1 bardak çay içiyorum ,özellikle haftasonu eşimle kahvaltı yapıcaksak,ara öğünlerde genelde küçük fincan süt içiyorum ya da 1 tane muz,elma falan yiyiorum,akşam yemek saatimiz genelde 5-6 arası oluyo bizde,o nedenle öğle yemeği olarak ana öğün yapmıyorum ben,akşam yemeğinde de mutlaka salata oluyor,et,balık ve tavuk mutlaka haftada 1 kere tüketiyorum,yoğurt ya da ayran da bulnuuyor sofrada genelde,turşu falan özellikle yemiyorum bu kış,tuzlu olduğundan.Yemekten 1.5-2 saat sonra da meyve fasllı başlıyor genelde,ortaya meyve tabağı koyup akşam 9.30-10 a kadar ara ara meyve yiyoruz eşimle,eğer yatmaya yakın (malum uyku gelmiyor artık hemen) bir bardak süt içiyorum genelde bazen yanında da 1-2 tane evde kendi yaptığım kurabiyelerden oluyor.böyle yani...Süt midemi yatıştırıyor benim,yanmayı kesiyor o nedenle süt içmeyi seviyorum,sütü de sevdiğimden sorun olmuyor allahtan, Arada çikolata kaçamaklarım oluyo tabi ama çok değil,bisküvi,gofret falan hiç yemiyorum,işlenmiş gıda diye,onun yerine kendi kurabiyemi yapıp buzluğa atıyorum,birer ikişer çıkarıp yiyorum,7.5-8 kilo civarı aldım şu ana kadar:49:

bn ekmege dayanamayanlardanm günde 2 ekmek yiym en az ama ekmek yemede hayatta doymm bn uykuya düskünm 11 de kahvaltı yapınca 4 5 den once acıkmıyom cünkü su cok içiyom tıkıyo sanırım meyvede yedysem iyice sisiriyo yogurt ole tek yiyemm yemekte olmadıktan sonra... bn kahvaltıyı az yaptıysam nesfit yiyom ama içine bal kuru üzüm koyarak yem tahılda yemiş olayım die

ben tam abur cuburcuyum cikolata yiyiyorum ama bitter onun dısında midemi bastrsın die tuzlu seyler

günaydın bayanlar:3::3:
11 gibi uyandık 12 gibi kahvaltımızı yaptık
akşam yemeğimizi ocaga koyduk veee geldikkk

siz kac ögün yiyiyonuzz bakem bak simdi aklıma takıldı

bende gizli şeker çıktı. doktorum dahiliyeye o da diyetisyene yönlendirdi. mecburi 6 öğün yiyorum. her öğünde mutlaka süt ya da yoğurt var birer çay bardağı. ara öğünlerimde de 2şer pors,yon meyve var. kuru yemişler tatlılar hamur işleri aburcuburlar kesinlikle yasak. pirinç makarna patates yasak :25: esmer ekmek dışında hamur işi yiyemiyorum :25: herşey oğluşum için 9 hafta daha sabredip sonra deli gibi yiyeceğim gerçi bu kez de form tutma telaşı başlar fazla kiloları atmak için uğraşır yine yiyemem. hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza alalım da icabına bakıcaz artık :1:

ben geç kalktıgım için 12 gibi kahvaltı yapıorum
kahvaltımda süt ve yumurta mutlaka oluyor
akşam yemeğimi 6buçuk gibi yiyorum
sebzeler don oldugu için
et ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum
bol su içiyorum
şeker çıkmadı canım da tatlı çekmiyo zaten
kek ve börek istiyo canım
63 le başladım 75 olmuşum 31. haftada 12 kilo
doktor çok dedi hamur işi yeme dedi:50:

kelebek384
bende gizli şeker çıktı. doktorum dahiliyeye o da diyetisyene yönlendirdi. mecburi 6 öğün yiyorum. her öğünde mutlaka süt ya da yoğurt var birer çay bardağı. ara öğünlerimde de 2şer pors,yon meyve var. kuru yemişler tatlılar hamur işleri aburcuburlar kesinlikle yasak. pirinç makarna patates yasak esmer ekmek dışında hamur işi yiyemiyorum herşey oğluşum için 9 hafta daha sabredip sonra deli gibi yiyeceğim gerçi bu kez de form tutma telaşı başlar fazla kiloları atmak için uğraşır yine yiyemem. hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza alalım da icabına bakıcaz artık

canım bende de gizli şeker çıktı ve ben yaklaşık 5 haftadır sıkı bir rejim uyguluyorum aynı senin gibi...
şekerim ne güzel düşmüştü ancak 3 gündür -ben evde günaşırı ölçüyorum- yüksek çıktı aslında yüksek değil de sınırın biraz altı..
(sınır 150 benim 117 çıktı )....ilk 5 ay aşırı bulantılarım olmuştu 5 kilo vermiştim , tam yemeğe başlamıştım ki şeker çıktı, tabi rejim dolayısıyla hiç kilo almıyorum hatta hamile öncesi kilomdan bir kilo daha azım şu anda ama bebişin gelişimi iyi maşallah...
sen kilo alıyor musun rejim yapmana rağmen ? ben perşembe günü hem druma hemde diyetisyenime gideceğim , bakalım ne olcak ...sen de ara ara ölçtürüyor musun şekerini ? Allah bebişlerimizi korusun ....

Back
X