Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar biz geldiik.bugün gittik doğum için çanta alcaktık valiz aldık döndük beyazıttan ama alcaklar bitmiyor bir türlü 33. haftaya giriyorum 5. aydan beri alışveriş bitmiyo bitmiyo yine bitmiyo sipariş çamaşır siparişleriyle, bakım ürünü siparişlerim var daha bakalım bi gelsin pijamalarla beraber yıkıyım da hazırlıyım artık nolur nolmaz dimi ama
herkese günaydın....
bugün hava çok güzel her şey çok güzel....
dün kızımızın eşyelarını sipariş verdik hafta içi gelecek, çok mutluyum üstümden bir yük kalktı resmen...
karyolasını ve dolabını aldık....şimdiden çok heyecanlıyım...
hadi kızım seni bekliyoruz............[
iyi günlerde kulan inşallah![]()
herkese günaydın....
bugün hava çok güzel her şey çok güzel....
dün kızımızın eşyelarını sipariş verdik hafta içi gelecek, çok mutluyum üstümden bir yük kalktı resmen...
karyolasını ve dolabını aldık....şimdiden çok heyecanlıyım...
hadi kızım seni bekliyoruz............[
iyi günlerde kulan inşallah![]()
teşekkür ederim canım
bugün herkes pazar keyfinde galiba...kimsecikler yok
evet bizde mecburiyetten evde oturuyoz hava çok soğuk elazığda gidilecek pek biyerde yok
bizde evde vakit geciriyoz mecburen![]()
kızlar merhabasizinle bi şey paylaşmak istedim ben bundan 6 ay öncesine kadar bankada çalışıyodum ama ayrılmak zorunda kaldım neyse sonra hamile olduğumu öğrendim ilk olarak hiperemezis için hastanede yattım 5 gün serumlar 25 tane her gece hastane hastane gezmekler falan damar yoluyla beslendim tam 3 ay su dahi içemedim keton miktarı 4 pozitif falan kabus gibi.sonra 21.haftamda su azlığı dendi yine zeynep kamilde yattım 5 gün o dönemi anlatmıştım tekrar başınızı şişirmeyeyim devlet hastaneleri de kendi adına haklı o kadar insan geliyo ama beni doğumhanede yatırdılar inanın 2 gün tel.de yasak sadece pijaman yanında kimseyi göremiyosun onlar aşağıda yattılar hep ailem haber alsın die.gün içinde sadece 1 dk hastabakıcılar eşliğinde görüşeniliyosun onlar da durmadan hadi hadi...aslında baştan hospitaliuma gidiyodum ama özeller tabi zoru görünce beni zeynep kamile yönlendirdi.eşim çok şükür çalışıyo durumumuz kötü değil tabi bu aşamaya gelene kadar biraz fazla harcama yaptık sorunlu geçen bi hamilelik diye testler ıvır zıvır şimdi ben 2 aydır zeynep kamilin dr.una dışardan gidiyorum özeline ama adam doçent olduğu için biraz kdaha o psikolojkülfetli olcak doğum ama zeynep kamilde yaparsam o girmicek ben bi daha o psikolojiyi yaşamak istemiyorum orda sıkıntılar çektim inanın haftalarca gözümün yaşı kurumadı.ben de eşime erken doğum olmadığı müddetçe özelde yapalım diyorum o biraz korkudan hani devletin belki küvezi osu busu var hem de kadın doğum hastanesi diye ben o kadar para veremem diyo devlette yapçaksın diyo.ben devlette mecbur kalmadıkça normal yapıldığını biliyorum ki normal doğumdan korkuyorum muamele farkı da var zaten stresli bi hamilelik yaşadım hadi bize en fazla olsun olsun 4 e mal olsun doğum ama olmaz diyo ben hep ağlıyorum benim de hayalim vardı eşim yanıma rahatçe girsin annem kalabilsin bebnim rahatım olsundu.moralim kötü....
öncelikle geçmiş olsun sana bu zeynep kamilin özeline gittcanım seni çok iyi anlıyorum. ben de geçen sene bir düşük yaptım 5 aylıktı suni sancıyla normal doğum gibi oldu. fakültede yaptım ve o zaman kesinlikle 2. doğumu özelde yapmaya karar verdim. ebeler herşeye kızıyor. annem kaçamak giriyordu yanıma. zavvalım bir sürü azar işitti ebelerden. eşimi görmem imkansı zaten. 4 gün kaldım eşimle sadece tel. den görüştük.o halimizi görünce eşimde bir daha devlete gitmeyelim dedi. ya da fakültelerde de özel odalar oluyor. doktorunla konuş. madem oranın doktoru ayarlasın. ya da para teklif et. atıyorum özele 4 vereceğini adama 2 bin ver doğumuna o gelsin. bir de neden özeller bu kadar pahalı. biraz daha makul bir hastane bulmaya çalış. bende özelde yapacağım ama 700 dedi doktor. küvezi de var hastanenin. araştırdım doğum yapanlar de memnun. ama iş yerinde çalışan hemşire arkadaşalrım da özele güvenme diyor. bazen ben de ikilemde kalıyorum . allah korusun hepimizi. burda fakülte olsa ben fakültede yapardım mutlaka. fakültede özel odalarda çok ilgileniyorlar. heleki oranın doktoruna gidersen. başka doktora git dicem ama şimdiden sonra doktor değiştirmende olmaz. bu kadar da sorun yaşamışsın.
iyi bir özel bulursan oraya git. dediğim gibi fakültede ki özel odaları araştır. eşinde haklı 4 bin çok gerçekten.
öncelikle geçmiş olsun sana bu zeynep kamilin özeline gitt
iğim dr.u kesinlikle devlette yaptırmıyomuş konuştum özelde yaparsan geliyo hem dr.a para veriyosun hem doğum yaptığın hastaneye.ordaki muameleye bizzat şahit oldum korktum kaburgalarım ağrıyo düşününce.o kadar sıkmışım kendimi.hastaneyle 2si 4 olur ortalama diyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman enine boyuna konuşucam ama eşim girmediği için yukarı bilmiyo konuşuyo sadece.
şimdi daha iyi çok şükür sorunumuz düzeldi sayılır her şeyi açık açık sorucam dr.a bakalım ne dicekinsanın pskolojisini bozuyorlar haklısın. çok az zamanımız kaldı. bir an önce çaresine bak. dediğim gibi istersen başka bir özele git. doktorun değişecek ama daha az para verirsin. zaten bu erkekler ne sıkıntı çekiyor ki...bir askere giderler anlat anlat bitmez. bir de doğum yaptıklarını düşünemiyorum...inşallah ortak bir yol bulursunuz.
peki şimdi nasılsın. bebeğin su miktarı filan iyi mi. bir problem yok inşallah.
kızlar merhabasizinle bi şey paylaşmak istedim ben bundan 6 ay öncesine kadar bankada çalışıyodum ama ayrılmak zorunda kaldım neyse sonra hamile olduğumu öğrendim ilk olarak hiperemezis için hastanede yattım 5 gün serumlar 25 tane her gece hastane hastane gezmekler falan damar yoluyla beslendim tam 3 ay su dahi içemedim keton miktarı 4 pozitif falan kabus gibi.sonra 21.haftamda su azlığı dendi yine zeynep kamilde yattım 5 gün o dönemi anlatmıştım tekrar başınızı şişirmeyeyim devlet hastaneleri de kendi adına haklı o kadar insan geliyo ama beni doğumhanede yatırdılar inanın 2 gün tel.de yasak sadece pijaman yanında kimseyi göremiyosun onlar aşağıda yattılar hep ailem haber alsın die.gün içinde sadece 1 dk hastabakıcılar eşliğinde görüşeniliyosun onlar da durmadan hadi hadi...aslında baştan hospitaliuma gidiyodum ama özeller tabi zoru görünce beni zeynep kamile yönlendirdi.eşim çok şükür çalışıyo durumumuz kötü değil tabi bu aşamaya gelene kadar biraz fazla harcama yaptık sorunlu geçen bi hamilelik diye testler ıvır zıvır şimdi ben 2 aydır zeynep kamilin dr.una dışardan gidiyorum özeline ama adam doçent olduğu için biraz kdaha o psikolojkülfetli olcak doğum ama zeynep kamilde yaparsam o girmicek ben bi daha o psikolojiyi yaşamak istemiyorum orda sıkıntılar çektim inanın haftalarca gözümün yaşı kurumadı.ben de eşime erken doğum olmadığı müddetçe özelde yapalım diyorum o biraz korkudan hani devletin belki küvezi osu busu var hem de kadın doğum hastanesi diye ben o kadar para veremem diyo devlette yapçaksın diyo.ben devlette mecbur kalmadıkça normal yapıldığını biliyorum ki normal doğumdan korkuyorum muamele farkı da var zaten stresli bi hamilelik yaşadım hadi bize en fazla olsun olsun 4 e mal olsun doğum ama olmaz diyo ben hep ağlıyorum benim de hayalim vardı eşim yanıma rahatçe girsin annem kalabilsin bebnim rahatım olsundu.moralim kötü....
ah canım allah sana kolaylık eşinede anlayış versin inşallah...senin durumundan anlamalı bence..aslında girip o hastanelerin içini görme şansları olsa keşke..ben balıkesirde yaşıyorum benim eşim işi gereği bir kaç kez doğum hastanesinin içine girdi ve her geldiğinde asla senin o hastanede doğum yapmanı istemem allah bizi oraya düşürmesin dedi ...tuvaletlerinin pisliğini ,ebelerin kabalığını ,odaların perişanlığını günlerce anlattı her gidip geldiğinde ..sonra bir kaç şehirde daha gördü kadın doğumların içini 7 aydır hiç devlete muayene bile olmadım hep özele gittim doğumuda özel bir hastenede düşünüyoruz o kadar gözü korkmuş adamın kadın doğumlardan ..sokacan adamı hasteneye 4 değil 8 bin bile verir korkudan![]()