2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:nazar: maşallah öykümede sanada, bak bide dertleniyodun çok kilo aldım diye, geçen ay herkes bi anda çok kilo almıştı, bu ay daha az alıyoruz, bende bu ay iyi bi performans sergilemeyi düşünüyorum, cumartesi kontrolum var bakcaz artık:1:

çok sağol tatlım..
hade bakalım cumartesi de senin iyi haberlerini alırız inşallah
sagol tatlım tesekkur ederım ozellıkle sade aldım sımdı pembe aksesuarlarla kOmbıne edıcem ilerde başka kırmızı olur mor olur artık bebegım ne renk ısterse :) sadece aksesuarlar degıstırmem yeterlı olucak sıkılmasın pamugum dımı ama:9:

evet evet ben de öyle yaptım.. mobilyaları beyaz ama ayrıntılar pembe.. perdesi abajuru dolap içi perdesi cibinlik vs pembe..
halaa halaa fotoğraf çekip yükleyeceğim ya hadi hayırlısı artık..
unutmazsam artık yarın inşallah..

Eki Görüntüle 340928 Eki Görüntüle 340929
evetttt bende akıllı bi gadın gibi davrandım...duygularıma yenilmedim ve gri aldım...arabamız geçmişti oto koltuğuda bi kaç güne gelir sanırsam
artık pembe battaniye ile kombineleyip arabadaki bebeğin bi hatun oldugunu vurgulayacağım..
ama lakin hala bunun açık ve koyu pembe kombinasyonlusunda aklım kaldı:24::24:

cok hos sekerım gule gule kullanın ınsallah renk secımın de gayet mantıklı bende ara renk alıcam

günaydın yafrulaarr :)
bugun kzımı görmeye gidicez inşallah saat 12'de
dua edinde dr teyzemiz cpk guzel seyler söylesinn..
iyice paronaya oldum
içimden bi ses gideceksin ve dr '' rahimde acılma var hemen doguma'' diyecek diyyoo
hay bu içimdeki sesiinn :31:

bende diorumki içindeki sese "sus otur pok yeme":1::1::1:

Eki Görüntüle 340928 Eki Görüntüle 340929
evetttt bende akıllı bi gadın gibi davrandım...duygularıma yenilmedim ve gri aldım...arabamız geçmişti oto koltuğuda bi kaç güne gelir sanırsam
artık pembe battaniye ile kombineleyip arabadaki bebeğin bi hatun oldugunu vurgulayacağım..
ama lakin hala bunun açık ve koyu pembe kombinasyonlusunda aklım kaldı:24::24:

kuzumm çok güzell açık gri pembişlede kombin edersin dediğin gibi süperr olur..hiç aklın kalmasın bence grili pembelide..bu griye pembe dışında başka renklerde kombin edebilirisn çünkü bence seçenek daha fazla..turuncu kırmızı sarı gibi benceeeee:1:

çoookk güzelll iiii günlerinde kullansın yağmurcuk... çok iii etmişsin unısex bi renk tercih ederek kombinleme konusunda tunıyee katılıyorummm..
ayy bi sigara yakimm :ssz::ssz::35::35:

menzilin içindeki ses menzil daha doğurmıycak taammııııııııııııııııııııııııııııııı:47::47::47:

:9::9::9::9:

kuzumm çok güzell açık gri pembişlede kombin edersin dediğin gibi süperr olur..hiç aklın kalmasın bence grili pembelide..bu griye pembe dışında başka renklerde kombin edebilirisn çünkü bence seçenek daha fazla..turuncu kırmızı sarı gibi benceeeee:1:

içindeki sese söleeee kudurmasın dokrora gider ayak:1:
hadi güzel habrler eşliğinde bekliyoruz seni şekerim :49:

ayyy bi gitsemm nasıl heyecanlıyım 1 ayı gecti görememdim bebemii
gelince hemen size koşcam gelceemmm
inşallahh cannımmm benimmm

12:00 de canım benim randevum, o zaman dua edelim hava güzel olsun:21::21:

ay hadi inş. yaa sen toktordan çıktıktan sonra görüşürz ozaman ben gitmicem doktora alanyaya döndüğümde artık..
kocamında caymaması umuduyla cumartesiyi bekliyorum ozaman oturur ağlarım yoksa valla hava güzel olupta cayarsa biliyo huyumu koç burcuyum inadım poktur agrasifimm kompleksiliyimm :52::52::52::52::52:
kkelebekk kuzuyada habr ederiz inş.
hadi hayırlısı olsun :46:

Herkese günaydıııııın....
annemi ve babamı işe, kardeşimi de okula gönderdm.
evi de topladm ohhh rahatım tatil gibisi yok :36:

gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyor:ssz:Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871

canm hayırlı olsun çok güzel br oda takımı...

bi de bi de ben 1,5 kilo almışım..
bunun zaten yaklaşık 700 gramı bebeğime gitmiş.. doktor ayağa kalktı ellerimi sıkıp tebrik etti..
böyle devam edelim lütfen dedi.. dedim ki geçen ay da bir ay içinde 6 kilo almıştım naberr:1:

canm ben de tebrik ediyorum seni..:nazar:

gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyor:ssz:Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inş :nazar::nazar::nazar:

günaydınnn kızlar, cumartesi kızımı gördüm.. boyu iki hafta önden gidiyormuş yavrucumun.. doktor bi bana bi de babasına baktı..hımm babasına benzeyecek dedi.. 1.60 boyla bana benzemeyeceğine karar verdi.. veee kızım 1470 gram..:nazar::nazar::nazar: birazcık kan seviyem düşmüş o kadar.. başka da bi sorun yokmuş.. :nazar::nazar::nazar:ama bi konuda aklım karıştı sata göre 29+2 haftalığım ve çalışabilir raporu sordum 32+0 da gel dedi yaa.. ama nasıl olur 31+ lardan sonra gelmem gerekmiyor mu dedim.. 32 den önce veremem ki dedi.. aklım karıştı petuş sen ne zaman aldın bu durumda..
yani 32+0 da aldığım rapor geçerli olur değil mi iş yerindeki arkadaşlar yanar iznin dediler.. :44:
maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar:

bi de bi de ben 1,5 kilo almışım..
bunun zaten yaklaşık 700 gramı bebeğime gitmiş.. doktor ayağa kalktı ellerimi sıkıp tebrik etti..
böyle devam edelim lütfen dedi.. dedim ki geçen ay da bir ay içinde 6 kilo almıştım naberr:1:
aynen cnm ben de geçen aya kadar toplamda 16 kilo aldım, bu ay ise yarım kilo civarı e o da bebeğimin atan ağırlığı olsa gerek :32:
sırf doktoruma inat bu ay hem çok yürüdüm hem boğazımı tuttum, surat yapıyo her ay kilomu görünce bakalım bu ay tebrik edecek mi :31:

Günaydıınnn herkeseeee yeni bir haftanın ilk sabahından..... çarşamba günü bende bebişimi görmeye gidicem inşallah doktorun gördüğü sorun geçmiştir... izin olayınıda halledebilriim belki.... bu haftasonu görümcem bize bebek arabamızı aldı hediyeee... unısex bi renk tercih etmek istedim belki 2. bebeğimizde erkek olur die :)))) resimdeki gibi fume kırmızı... Eki Görüntüle 340875
içini ferah tut cnm benim de bebikimin böbreğinin teki öbürünün 2 katı gözüküyodu ama ikinci muayene de geçti gitti çok şükür. gelişim sürecindeler fazla kafaya takmamak gerek :29:

hee bi de görümceni tebrik etmek istiyorum helal olsun :46::46::46:

günaydın yafrulaarr :) bugun kzımı görmeye gidicez inşallah saat 12'de. dua edinde dr teyzemiz cpk guzel seyler söylesinn.. iyice paronaya oldum. içimden bi ses gideceksin ve dr '' rahimde acılma var hemen doguma'' diyecek diyyoo. hay bu içimdeki sesiinn :31:

dün doğum hikayeleri okurken senin durumuna benzer durumda olup 37'dan sonra doğuran bir sürü anneye rastladım, aklıma sen geldin. içini ferah tut, onun keyfi iyidir içeride :emir_bebek::nazar:

Herkese günaydıııııın....
annemi ve babamı işe, kardeşimi de okula gönderdm.
evi de topladm ohhh rahatım tatil gibisi yok :36:

canm hayırlı olsun çok güzel br oda takımı...

canm ben de tebrik ediyorum seni..:nazar:

teşekkür ediyorum ben de kuzucum..
sanırım ben artık kızımın bütün ihtiyaçlarını tamamladım teyzoşları..
bi de bebefon kaldı.. onu da alırım artık bugün yarın..
kendime iç çamaşırı terlik vs almam gerekiyor.. o kadar..
yani hazırım beklemedeyim..
ama hala yeterli gibi gelmiyor.. sanki bişeyleri az..
daha çok almak istiyorum daha çok daha çok..

aklıma fikir geldi bi de benim.. hastane çantama şu dezenfekte eden el temizleyiciler varya.. ondan koyacağım kocaman bi tane...
sonuçta hastane ortamı.. gelene gidene hoopp dökeceğim hemen..
eminim ilk ben bulmamışımdır bu fikri ama amerikayı ben keşfetmişim gibi mutlu oldum:1:

Kızlaaar ben dün rüyamda kızımı gördüm..
aynı bana benziyodu:1:
amaa şu ana kadar kaç kez rüyamda gördüysem hep aynı şey oluyo ya..
çocuğu emzirmeyi unutuyorum altını bile hç değiştirmemişim..
çocuk 6 aylık falan olmuş dişi vardı 2 tane :53:
farkında olmadan salak salak şeyler takıyorum demek ki kafama.
emzirmeyi beceremiyorum falan hep böyle rüyalar görüyorum

içindeki sese söleeee kudurmasın dokrora gider ayak:1:
hadi güzel habrler eşliğinde bekliyoruz seni şekerim :49:

cok hos sekerım gule gule kullanın ınsallah renk secımın de gayet mantıklı bende ara renk alıcam

çoookk güzelll iiii günlerinde kullansın yağmurcuk... çok iii etmişsin unısex bi renk tercih ederek kombinleme konusunda tunıyee katılıyorummm..
ayy bi sigara yakimm :ssz::ssz::35::35:

çok tişkürler kıslarr:ssz::ssz::ssz:

bebek arabalarını görünce aklıma geldi, hafta sonu eşimle konuşuyoruz dedim bebek arabalarını ben hiç araştırmadım ama iyi bişey alsak 1000- 1500 gibi heralde fiyatları, o da diyo ne ben o paraya bi murat 124 alırım adı oğluna araba aldı olur :52::52::52: çok güldüm yaaaaa... bu arada ben hiç bebek arabası hakkında araştırma yapmadım gerçekten ne alcam bilmiyorum :50:

neredeyse hepimizin tıckerlerinde 30 + lar var artık... sanki daha dün tecrubeli hamilelerin yazılarını okurken tıckerlerına bakıp özeniyorduk... ayy bi 3 ayı atlatsakta hamileliğin balayını yaşasak diyorduk... sonra cinsiyetlerini öğrenme telaşı tuttuu,, sonrasında heyacanlaa pembelliii maviliiii alışverişlere başlandıı.... doğuma kadar da bitmez herhalde alışverişler artık hep bi eksik olur :)))
şimdiiideee izinlerimizi ayarlayıp doğumlarımızı planlıyoruuzz allahhıımmmm hepimize kolay doğumlar nasip eyle, sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eyleeeee.........

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inş :nazar::nazar::nazar:

maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar:

aynen cnm ben de geçen aya kadar toplamda 16 kilo aldım, bu ay ise yarım kilo civarı e o da bebeğimin atan ağırlığı olsa gerek :32:
sırf doktoruma inat bu ay hem çok yürüdüm hem boğazımı tuttum, surat yapıyo her ay kilomu görünce bakalım bu ay tebrik edecek mi :31:

içini ferah tut cnm benim de bebikimin böbreğinin teki öbürünün 2 katı gözüküyodu ama ikinci muayene de geçti gitti çok şükür. gelişim sürecindeler fazla kafaya takmamak gerek :29:

hee bi de görümceni tebrik etmek istiyorum helal olsun :46::46::46:

dün doğum hikayeleri okurken senin durumuna benzer durumda olup 37'dan sonra doğuran bir sürü anneye rastladım, aklıma sen geldin. içini ferah tut, onun keyfi iyidir içeride :emir_bebek::nazar:

inşalllaahh canım yaaa :)
hani sen oliviumu gezmeye gelip cafeye ugrayacaktın benide cagıracaktınn heaaa?

bebek arabalarını görünce aklıma geldi, hafta sonu eşimle konuşuyoruz dedim bebek arabalarını ben hiç araştırmadım ama iyi bişey alsak 1000- 1500 gibi heralde fiyatları, o da diyo ne ben o paraya bi murat 124 alırım adı oğluna araba aldı olur :52::52::52: çok güldüm yaaaaa... bu arada ben hiç bebek arabası hakkında araştırma yapmadım gerçekten ne alcam bilmiyorum :50:

cnm ben hamile olduğumu öğrendim..eşim bi bebek arabasıdır tutturmuş gidio..
işte baktınmı, hangi model alcaz, alalımmı falan, en son bi gün dedim niye bu akadar taktın bu araba olayına anlamadım, alınır yani nedirki die(tabi benim o dönemlerde bulantılarım var bebekti arabaydı umrumda değil, kendi canımla uğraşyom bi tek)..:25::25:
neyse bulantılar bitti bi gün iş yerinde netten daha ilk defa araba bakıom 1000 in altında araba yok hele ilk o 2000 li fiyatları falan gördüm hemen bi maıl eşime bunlar neaaa kendimize araba alırız az daha ekleyip die:))..adamcığın bi bildiği varmışda stres yapıomuş meğer...:1::1:

hadi gittim ben hemen giiyinp cıkıcaammm
dua edinnn doguma girersem nefrazene yada petuşa mesaj atarım
ceyrek altınlarınızı alıp gelirsiniz kızlar :D:D:DD::D
:27::27::27::33::33:

inşalllaahh canım yaaa :)
hani sen oliviumu gezmeye gelip cafeye ugrayacaktın benide cagıracaktınn heaaa?

ama ama önce doktoruma gideyim son durumumu öğreneim o cesaretle evden çıkayım dedin ya, ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
hem bi de malum kar vardı her yanda, geçen hafta cumartesiden beri ilk kez bu cuma akşamı korka korka çıktım evden. çarşamba yine kar geliyomuş zaten:52: :50:

ay hadi inş. yaa sen toktordan çıktıktan sonra görüşürz ozaman ben gitmicem doktora alanyaya döndüğümde artık..
kocamında caymaması umuduyla cumartesiyi bekliyorum ozaman oturur ağlarım yoksa valla hava güzel olupta cayarsa biliyo huyumu koç burcuyum inadım poktur agrasifimm kompleksiliyimm :52::52::52::52::52:
kkelebekk kuzuyada habr ederiz inş.
hadi hayırlısı olsun :46:

canım yaaa hemen konya hava durumuna baktım amaaaa yarın itibariyle cuma da dahil kar yağışı gösteriyo, neyse Allah'tan ümit kesilmez:50::50:

SPORT TRAVEL - KZ-716 T
kızlar minimoy'da bu model 354 tl, kanz'ın modellerinde indirim var ben travel olduğu için bunu yazdım uygunas bi bakın :ssz:

Back
X