2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam
bisde doktor kontrolümüzden geldik

*kızım 40 cm. olmuş kilosu 1450-1500 arasıymış.suyu filan çok iyi.:49:
*benim sola yatınca sağ boşluğum ağrıyordu.doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi.istersen sağada yatabilirsin ama sırt üstü yatma dedi.
*demir ilacına mutlaka devam ,düzenli besleniyorsan elevit içmeye bilirsin dedi.magnezyumu hergün alabilrsin,bir zararı yok dedi.:42:
*kemik ağrıları içinde egzersizleri düzenli yap dedi.
*tokluk şekerim yüksek çıkmıştı ve sıkı diyet yapıp düşürmüştüm.şimdiden sonra doğuma kadar sıkı diyete gerek yok fakat tatlıları sınırlı ye dedi.:16:
*sabah uyanınca birden bir akıntım oluyodu , oda gece boyu akması gereken birikip birkerede akıyomuş,kaşıntısızsa sorun yok dedi.:34:
*çatlak önleyici krem ve yağlarıda hergün değilde banyo sonrası çok cıvık olmayacak şekilde sürmek gerekirmiş.
*mide ekşimeleri için rennie tablete devam:34:
*midye dolmasıda çok önermiyor.yemesem daha iyiymiş.:53::53:

maşallah canım,çok sevindim,evet o dediğin sabahki ani akıntı olayı bende de oluyo,alıştım artık,bekliyorum:1: ben de doktorunu dediği gibi tahmin etmiştim,bütün gece birikiyo sabah toptan akıyo galiba diyodum,doğru tahmin etmişim.Rennie tablet benim de kurtarıcım,özellikle gece yatarken alıyorum,yoksa yatar yatmaz midem yanmaya başlıyo :25:

merhaba arkadaşlar
normalde benim şuanda evde mısıl mısıl uyumam gerekiyordu
işten cıkıyordum ocak sonu
ama sağolsun patron bu ayda gelmemi istedi
istediğim saatlerde gelip gitcem
dedim mesai saatler cok yogun yollar 10dan önce gelmem
sen nasıl istersen dedi
ve bugün iş basımızı 11 de yaptık :1:
akşamda 5 gibi cıkarım
c.teside hava güzelken eminönüne gittim annemle
sonunda tüm kıyafet işimi bitirdim 0-3 ay pek yoktu genelde 3-6 almısım ilk hamile oldugumu
öğrendiğim zaman şimdi bitirdim hepsini bi biberon emzik falan gibi birkaç sey kaldı
gardolabımız gelsin yıkayıp ütülencek

c.tesi sabahtan doktorda kontrolüm vardı
28. haftada boy 35 cm kilo 1250 ymiş
doktor cok iyi dedi bidaki randevu taa martta
marttan sonrada 2 haftada bi gidip gelcekmişim

petuss arabayı cok begendim ben renk süpermiş iyi yapmıısn gri almakla

kızlar ben bu günlere acaip kaşınıyorum yaa,ama öyle göbeğim ya da göğsüm değil de kollarım,bacaklarım,sırtım falan özellikle akşamları kaşınıyo,döküntü ya da kızarıklık falan yok,sadece şööyle yatayım,gelsinler hatır hutur kaşısın biri istiyom :1: neden ki?Kan dolaşımından mı acaba?hani döküntü falan olsa doktora gidicem ama bişi yok,muayeneye kadar bekliim de geçmezse doktora sorayım bari.Kaşınanınız var mı benim gibi?

selam

*benim sola yatınca sağ boşluğum ağrıyordu.doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi.istersen sağada yatabilirsin ama sırt üstü yatma dedi.
*demir ilacına mutlaka devam ,düzenli besleniyorsan elevit içmeye bilirsin dedi.magnezyumu hergün alabilrsin,bir zararı yok dedi.:42:
*tokluk şekerim yüksek çıkmıştı ve sıkı diyet yapıp düşürmüştüm.şimdiden sonra doğuma kadar sıkı diyete gerek yok fakat tatlıları sınırlı ye dedi.:16:
*sabah uyanınca birden bir akıntım oluyodu , oda gece boyu akması gereken birikip birkerede akıyomuş,kaşıntısızsa sorun yok dedi.:34:
*çatlak önleyici krem ve yağlarıda hergün değilde banyo sonrası çok cıvık olmayacak şekilde sürmek gerekirmiş.

gözünüz aydın canım
haydi bakalımmm

selam

maşallah canım minnoşa:nazar::nazar::nazar:
ben yağ sürüyorum aynen banyo sonrası kurulanmadan ıslakken, öyle bi yarım saat bekliyorum..kremde aldım ama 3-5 kez kullandım, üşeniyorum kullanmaya..banyodan banyoya yağlanmak yetio sanki çünkü bakıyorum tenim hep nemli oluo...midyeyide dr um ilk başta söylemişti yasak die..
merhaba arkadaşlar
sen nasıl istersen dedi
akşamda 5 gibi cıkarım
sonunda tüm kıyafet işimi bitirdim 0-3 ay pek yoktu genelde 3-6 almısım ilk hamile oldugumu
öğrendiğim zaman şimdi bitirdim hepsini bi biberon emzik falan gibi birkaç sey kaldı

he hee süpermiş iş ya...keyfim yetince gelirim yetince giderim diosun yani:1::1::1:
maşallah seninde kuzuya ya..nazar değmesin:nazar::nazar: araba içinde çok saol cnm

petuş araba mı aldın?

hani %3 ?
ben okuduğumuda anlamadığım kanatine vardım :27::27::27:

acaba %3ü de doğru mu okuyorum :23::23:
aceba benim totali %4 olduğundan ve %3 ünü kaybettiğimden ii ifade edememiş olabilirmiyim.:52::52::52:
evet zeynocum...biz arabayı da hallettik çok şükür...
ufak tefek eksikler var(benz, ıslak mendil, ateşölçer, kulak çubuğu deterjan vs. gibi)
bu haftadan sonra artık yıkayıp yerleştirmeye başlıycam kısmetse 7 tane hafta sonum kaldı çünkü bu işleri yapmak için, hatta 7. i saymim 6 tane kaldı dielim...:9::9::9:
bgün de benim son iş günüm yarından sonra yatıştayım ewde...

:ssz::ssz:

kızlar ben bu günlere acaip kaşınıyorum yaa,ama öyle göbeğim ya da göğsüm değil de kollarım,bacaklarım,sırtım falan özellikle akşamları kaşınıyo,döküntü ya da kızarıklık falan yok,sadece şööyle yatayım,gelsinler hatır hutur kaşısın biri istiyom :1: neden ki?Kan dolaşımından mı acaba?hani döküntü falan olsa doktora gidicem ama bişi yok,muayeneye kadar bekliim de geçmezse doktora sorayım bari.Kaşınanınız var mı benim gibi?

bendede oluyordu nemlendirrici kulan geciyor canım cilt kurulugundan bide kilo alımı ister istemez gerginleşiyor cilt

ya hani hamilelik zekanın %3'ünü alıyormuş ya.. eşim diyo ki sana %3 zeka bıraktı:1:anneme kalırsa o da yokmuş ben de.. evde kendimi duvarlara çarpa çarpa yürüyorum hep bi sakarlık yapıyorum ve çoğu zaman da ne yapacağımı unutuyorum da..:1: yani ben böyle zeki çat diye ağzı laf yapan, uyanık cin gibi bi hatundum.. ama bana ne olduysa oldu yaa.. cidden jeton geç düşüyor benim.. mesela ben petuşun bebek arabası aldığını daha ancaaaa anladım.. bin kere de okusam çakmamıştım durumdan.. canımcım güle güle kullansın yağmur hanım.. ben de grili aldım arabayı.. çok renksiz sevimsiz görünürse gözüne puset oyuncakları var onlardan alabilirsin.. ama bence daha güzel oluyor öyle.. ben de renkli caf caflı şeyleri pek sevmiyorum.. pembiş bi battaniye işi çok da güzel görür..
ben de dün eşime itiraf ettim, benim %3 küçülmeyi hissetmeyecek kadar artı zekam vardı, bu %3 olamaz olsa olsa %133 olabilir çünkü bildiğin embesil oldum. cumartesi kavacık'ta oturan arkadaşıma gitmek için evden çıktım, 2. köprünü yolunu kaçırdım, boş yere 1. köprü trafiğine takıldım bi de yolu uzattım. ordan gezmeye gittik ama ben sürekli alakasız yollara girdim. akşam arkadaşın nişanı vardı ümraniye'de benim aklım orda olduğundan alışveriş amaçlı göztepe'ye giderken birden ümraniye yoluna saptım. sonra başka bi arkadaşım aradı eşiyle kavga etmiş, nişana gitme demiş kocası. gelip beni alır mısın dedi. göztepe'den çengelköy'e gidene kadar trafiksiz yolda 1.5 saat ilerledim çünkü sürekli yanlış yollara girdim, aradan 10 dk geçiyo aaaa burdan gitmeyecektim ki diyorum. en son kızları evlerine dağıtırken de aynı salaklıkları yaptım biri yeni hamile biri yeni anne çok güldüler bana. halbuki biri aynı süreci birkaç ay önce yaşadı diğerinin de birkaç ayı kaldı :22:
evde sağa sola çarpma da bence yeni vücudumuza alışamadığımız için oluyo, gece tuvalete kalktığımda uykulu uykuulu göbeğimle herşeyi devirerek ilerliyorum. züccaciye-fil hikayesi :9:

selam

maşallah bebiğine :nazar::nazar::nazar:
deniz mahsulleri çok önerilmiyo zaten. ben midye tava için gün sayıyorum, doğumda hastaneye gelecek 2 yemeğim var, ikincisi bu :56:

kızlar bu pompa olayında ,tam elektrikli almaya karar vermiştim,arkadaşlarımdan biri alacağın modeli belirle ama alma,sütünün ne kadar gelip gelmeyeceğini bilmiyosun,benim kardeşim pompa aldı ama sütü gelmedi,mama vermek zorunda kaldı dedi,ihtiyaç olursa eşin gider alır dedi,napsam yaa:44:
bence çok mantıklı, sen modeli belirle en ucuz satıldığı yeri bul, bi kenara not al. çok sıkışırsan 15 liraya satılan modeller bile var mesela netten sipariş verirsen kargo süresince o ucuz modelle idare edebilirsin. ben arkadaşımdan ödünç alıp bi deneyeceğim ilk günler, eğer işime yararsa steril amaçlı kendi makinamı alacağım ve arkadaşınkini geri vereceğim.

aceba benim totali %4 olduğundan ve %3 ünü kaybettiğimden ii ifade edememiş olabilirmiyim.:52::52::52:
evet zeynocum...biz arabayı da hallettik çok şükür...
ufak tefek eksikler var(benz, ıslak mendil, ateşölçer, kulak çubuğu deterjan vs. gibi)
bu haftadan sonra artık yıkayıp yerleştirmeye başlıycam kısmetse 7 tane hafta sonum kaldı çünkü bu işleri yapmak için, hatta 7. i saymim 6 tane kaldı dielim...:9::9::9:

:ssz::ssz:

ay hadi gözünüz aydınnnnnnn
bol gezmeli günleriniz olsun bebeğinle inşallahhhh
:54::54:

selam

oy maşalah canımm bebişinee ne güzel habeerler geliyo bugün böle :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar
sen nasıl istersen dedi
akşamda 5 gibi cıkarım

canım benim maşalahh bebişinee senle aramızda 1 gün var ve ben anladımki benimki tosun olacak cidden :55::55::55: sağlıklı olsunda paşam benim:1::1: taa 31 haftalıkken gidecem doktora bakalım ozaman son durum nolcak :emir_bebek:
aldığınızı cicişleri sağlıklı günlerde kullansın kıuzumuz inş. canım :nazar::nazar:

Merhabalar kızlar .Uzun süredir giremiyordum buraya. Biz hala Ankaradayız c.tesi evimizde olacağız.Dopdolu ve kalabalık 10 gün geçirdik tüm aile bir arada..:8::8:
Hazır buradayken bebişe birde başka doktorr baksın dedim. Zekai tahir burağa gittim. Tahliller filan yapıldı. Ayrıntılı baktılar birde. İdrar yolu enfeksiyonu varmış :18:Toz ilaç verdi onu kullandım.Zaten ikide bir tuvalete gidiyorum.Az birşey geliyor o da o kadar sıkışş :5: Kalabalığı haricinde güzel temiz bir hastane.

Bebişim iyice hareketlendi benimki biraz geç hareket etti. ama şimdi memnunum aferin kuzuma.
Bizden bu kadar.Sizler nasılsınız??

ben de dün eşime itiraf ettim, benim %3 küçülmeyi hissetmeyecek kadar artı zekam vardı, bu %3 olamaz olsa olsa %133 olabilir çünkü bildiğin embesil oldum. cumartesi kavacık'ta oturan arkadaşıma gitmek için evden çıktım, 2. köprünü yolunu kaçırdım, boş yere 1. köprü trafiğine takıldım bi de yolu uzattım. ordan gezmeye gittik ama ben sürekli alakasız yollara girdim. akşam arkadaşın nişanı vardı ümraniye'de benim aklım orda olduğundan alışveriş amaçlı göztepe'ye giderken birden ümraniye yoluna saptım. sonra başka bi arkadaşım aradı eşiyle kavga etmiş, nişana gitme demiş kocası. gelip beni alır mısın dedi. göztepe'den çengelköy'e gidene kadar trafiksiz yolda 1.5 saat ilerledim çünkü sürekli yanlış yollara girdim, aradan 10 dk geçiyo aaaa burdan gitmeyecektim ki diyorum. en son kızları evlerine dağıtırken de aynı salaklıkları yaptım biri yeni hamile biri yeni anne çok güldüler bana. halbuki biri aynı süreci birkaç ay önce yaşadı diğerinin de birkaç ayı kaldı :22:
evde sağa sola çarpma da bence yeni vücudumuza alışamadığımız için oluyo, gece tuvalete kalktığımda uykulu uykuulu göbeğimle herşeyi devirerek ilerliyorum. züccaciye-fil hikayesi :9:

maşallah bebiğine :nazar::nazar::nazar:
deniz mahsulleri çok önerilmiyo zaten. ben midye tava için gün sayıyorum, doğumda hastaneye gelecek 2 yemeğim var, ikincisi bu :56:

bence çok mantıklı, sen modeli belirle en ucuz satıldığı yeri bul, bi kenara not al. çok sıkışırsan 15 liraya satılan modeller bile var mesela netten sipariş verirsen kargo süresince o ucuz modelle idare edebilirsin. ben arkadaşımdan ödünç alıp bi deneyeceğim ilk günler, eğer işime yararsa steril amaçlı kendi makinamı alacağım ve arkadaşınkini geri vereceğim.

ayyy halimize gülmekten öldümmm yaaaaa
hayırlısıyla bir doğuraydık
:29::29::29::29::52::52:

ay hadi gözünüz aydınnnnnnn
bol gezmeli günleriniz olsun bebeğinle inşallahhhh
:54::54:
saol cnm...
Merhabalar kızlar .Uzun süredir giremiyordum buraya. Biz hala Ankaradayız c.tesi evimizde olacağız.Dopdolu ve kalabalık 10 gün geçirdik tüm aile bir arada..:8::8:
Hazır buradayken bebişe birde başka doktorr baksın dedim. Zekai tahir burağa gittim. Tahliller filan yapıldı. Ayrıntılı baktılar birde. İdrar yolu enfeksiyonu varmış :18:Toz ilaç verdi onu kullandım.Zaten ikide bir tuvalete gidiyorum.Az birşey geliyor o da o kadar sıkışş :5: Kalabalığı haricinde güzel temiz bir hastane.
Bebişim iyice hareketlendi benimki biraz geç hareket etti. ama şimdi memnunum aferin kuzuma.
Bizden bu kadar.Sizler nasılsınız??

herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm..

ayyy halimize gülmekten öldümmm yaaaaa
hayırlısıyla bir doğuraydık
:29::29::29::29::52::52:

anne hikayelerinde biş okuyup gülmekten yarılmıştım. bebek annesinin yanında yatıyomuş oda soğuk olduğu için mi ne çocuğu kendi odasında yatırma kararı almışlar, gece bebek ağlayınca kadın uykulu uykulu kalkıyo bebeğin odasına gidip emzirmeye başlıyo. bi süre sonra kocası geliyo odanın kapısına ve kucağında bebek var hem de ağlıyo. kadının birden gözleri pörtlüyo göğsündekine bakıyo ve bebeğin beşiğindeki oyuncak tavşan olduğunu farkedip yere fırlatıyo korkuyla :52:

o gece bebeği yanlarında yatrımaışlar ama kadın ayak alışkanlığı bebek odasına gitmiş uyku sersemi :9:

kocası hatırlatıp hatırlatıp dalga geçiyomuş, resmen süt kardeş olmuş tavşan kardeş :35:

bi de ben geçen hafta e-bebek'de prima kampanyası gördüm 16 liraydı paketler 15 paket aldım çünkü tanesi ortalama 6 lira ucuza geldi, hergün bi markaya indirim yapıyolar bakın bakalım işinize yarayacak bişey var mı...
Şubat Kampanyası

herkese iyi haftalar:ssz:
kızlar ben cuma günü aşıya gitmiştim ama aşı bitmişti sağlık ocağında:25:
mecburen az sonra tekrardan gidicem..bu defada yoksa,gitmem bi daha:19:
offff benim içimde bi sıkıntı war bugün ama nedir anlamadım:43:...gördüğüm saçma sapan rüyalar yüzünden olsa gerekk:ssz:
bi deeee,2. hamişliğim olmasına rağmen yine psikolojim bozulmaya başladı..gidi çıtır hallerim..bu şekilde 2 ay daha olması çook sıkıcı..üstelik ayakta fazla duramıyor ve nefes alamıyorum doğru düzgün...gell 10 nisan gelll artık:5:

Back
X