Kızlar kızlaar kızzllarrr biz geldikk..
drumuz ultrason muayenesine başlamadan önce inşallah sana biraz dolaş gez derimde bi nefes alırsın dediii
ultrason muaynesine başladık vee Zeynep coktaaan dogum pozisyonunu almış
kafası dogum pozisyonunda ve cok cok asagıda duruyo
maalesef yatmaya devam dedi, olsun dedim aman aman bi kaç ay daha gelmesinde
çok şen şakrak bi muayene olduu
sol tarafımda taş gibi kesilen top gibi bi sertlik oluyodu o anda da oldu bu kasılma mı dedim
megerse o Zeynep'in poposuymuşş :)
ilaçlarım cok agırmıs cok iyi tolere ettin dedi tansiyonum hep 8-4tü içim geciyodu resmen
şimdi ilaçlarımı değiştirdi erken dogumu engelleyici yeni ilaçlar verdi ama o daha da agırmıss
rahimdeki 24 mm olan kısalma 30 mm cıkmıss bu iyi bişeymiş ama bebegin kafası cok asagıda oldugu için
dinlenmeye devam..
34 haftadan sonra normal dogum yapabilirmişim bu habere de sevindim
bu arada kızım 1324 gr olmus ve 35 cm dr her ne kadar cok cok iyi dediyse de bana dusuk geldi kilosu
3 defa sordum hayır cok iyi bakmış beslemişsin cok iyi dedi 3 defa :) (bez-dir-dim)
kilomada NORMAL dedi 83 kiloyum :) hem sana yat deyip hemde kilo almışsın demek ayıp olur cok normal dedi
demekki yatmasaydın bu kadar almayacaktın..
şimdi 2 tane iğne verdi Zeynep'in cigerleri hızlıca gelişsin diye birini bu akşam birini de sabah olucaz biticek
yani erken dogum riski hala devam ediyo inşallah kzıım dönerde 1 ay daha sabredebilirz
bundan sonra 10 gunde bir muayeneye gidicez bu bana cok iyi gelecek..
dinlenmenle haftadan kazandık ve bebekten dedi şimdi bile dogum olsa bebeğin cok saglıklı biraz yogun
bakım sartlarında durunca toparlar dedi hiç korkmana gerek yok artık dedi
kızlaarr benim içime sular serpildi cok mutluyum..
Allah benim durumumda olan tum hamilelerin ve fatma arkadasımızında yuregine sular serpsin en kısa zamanda..
okurken heyecanlandım
Allah a şükür herşey yolundaymış tatlım
bende merak ediyorum bazen acaba doğum şeklini aldımı
diye ama daha 2 hafta var dr gitmemize

çok mantıklı cnm...yani çalışmıyosun bildiğim kadarıyla..bunların hepsi ciddi pahalı şeyler..ihtiyaç olunca 5-10 lira fazlası verilip alınır ama hiç ihtiyaç duymayıpta elinde kalacak olursa üzülürsün verdiğin paraya....ben çalıştığım için kesin ihtiyacım olacağını düşünyorum ondan ötürü max. işe yarayacakları aldım..
allah korusun cnm...
bizdede herşeyi geçtimde o öyle olmaz böyle olur kavgası kesin olur..
benim anaç kocam kesin öyle emzirilmez, böyle yıkanmaz %1000 karışır..
bende başlarım sigaraya tabi bu efkarla
lansinoh marka aldım cnm
evet canım çalışmıyorum o yüzden almıcam
en kötü ihtimalle eve giderken bi eczaneden aırız
peki kremi ne zman kullanmaya başlıcaksınn