2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm dün akşam yine acile gitmişler nidilat ve serum takmışlar sancısını geçirmişler 2 cm de açıklık varmış sabah da sümüksü bi kan gelmiş hemen dr.aramış o da nişan olabileceğini ve panik yapmamasını söylemiş....

hay allah ya
onun plesenta öndeydi kanama yapabilir diyodu dr belkide ondandır..
Allah yardım etsin iyi olsunlar

Ya kızlar merak ettiğim bişey var sizleri takip ediyorum ama öğrenemedim yinede :)
sizin kasılmalar ne zaman başladı hangi haftada benim 31+2 deyiz ama başlamadı 32-33 te falanmı acaba çünkü sizler bakıyorumda hep o haftalardasınız

Ya kızlar merak ettiğim bişey var sizleri takip ediyorum ama öğrenemedim yinede :)
sizin kasılmalar ne zaman başladı hangi haftada benim 31+2 deyiz ama başlamadı 32-33 te falanmı acaba çünkü sizler bakıyorumda hep o haftalardasınız

canım 35.haftadayım bnde bayadır var ne zaman başladı bilemiyorum şimdi.
çünkü ben onu bebek kafasını dayıyor sanıyodum:1:
meğer kasılmaymış:1:

canım herkeste olmaz bu kasılmalar kasılma erken dogum belirtisi ola biliyor öyüzden olmaması daha iyi iki gündür bende de başladı bebek taş gibi oluyo yarın 3de randevu aldım pazartesi gidecektim şimdi kızları duydukca korktum erkene aldım randevumu :18:

cnm sancısı olmayanlarda bile nst ye girince sancı çıkıyor o zmn bile anlamıyorlar.... bizde hala çözemedik ben mesela hiç bilmiyorum o nst ye de girmedim hiç hafta olarak pek farketmiyor benimle aynı günde olan arkadaşımız şuan hastanede 33+4 deyiz bugün yarın doğumu olacak :emir_bebek: ya da çıkacakmış belli değil bekliyorlarmış

canım 35.haftadayım bnde bayadır var ne zaman başladı bilemiyorum şimdi.
çünkü ben onu bebek kafasını dayıyor sanıyodum:1:
meğer kasılmaymış:1:
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..
bebek mi kasılma mı off nassı anlayacığız yaaa..
canım herkeste olmaz bu kasılmalar kasılma erken dogum belirtisi ola biliyor öyüzden olmaması daha iyi iki gündür bende de başladı bebek taş gibi oluyo yarın 3de randevu aldım pazartesi gidecektim şimdi kızları duydukca korktum erkene aldım randevumu :18:

canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal :50:

canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal :50:

bende sormuştum bol su iç uzan demişti şimdi uzanıyom ama gecmiyo canımı yakıyo baştada sorunluydu benim kızım şimdi korkuyom gec kalmaktan erkenden gideyim bi sorun çıkmasın

offff erken dogumları okudukca heyecan basıyoo bebişim bende bende cıkacam der gibii cıldırıyo sankı yaw...neyse ki kısslar 34/35 haftalarda bebekler yada belli bii aşamayı tamamlamışlar durumdalar .....korkulacak bişey yok dimii dimii dimiii:18::18:

petuşa ulaşabilen olursa durumuyla ilgili yazar mısınız?

Günaydınla:49::49::49:

Forumun bukadar sakin olma sebebi kzılar artık cogu kişi saece facede yazıyor bence ondan :49::49::49:

iyi akşamlar bayanlar.ben 34+4 deyim.oğluşum 3kilo olmuş.gelişimi 2 hafta ilerdeymiş.yarın tahlil yaptırıcam.bi de kalp atışlarım dolayısıyla oğluşumun kalp atışları hızlıymış.sezaryan olma ihtimalım çok yüksekmiş.bu konuda fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
canım allahtan hayırlısını iste normal yada sezeryan onemli olan bebişinin saglıklı dogması :49:.. oldukca iri bi bebek olacak sanırım belkide ondan sezeryan demiştir doktorun :d
slm arkadaşlar...ya aklımdan atamıyorum en iyi sizinle paylaşmam olacak bilgilendirirseniz sevinirim çok....bu aralar benim aşagıdan az az su gelio günlük ped kullanmayınca ıslanıo...kötü bi durum olurmu acaba muaneme 9 gün var...suatın 17 sinde gittiğimde doktor suyun azalmıs biras ama sorun edecek kadar deil demişti,bol bol sıvı al demişti öle yaptım ama acaba faydası olmuyormu erken dogumdan cok korkuyorum ilk bebegim olacak allh nasip ederse içim içimi yiyiyor...:25:

canım mantar oluncada o su geliyoo surekli mesela bnmm sureklı gelıyoo ama suyum hep iyi cıkıyor ayrıca doktorum bole az az su kacırsan bile korkma bebek idrarıyla onu tamamlıyor. ne zmaan 1 lt kadar bacaklarından dokulmus gibi su gelırse ozaman kork demişti :54:

canım bende söyledim kasılma dedi dr

ama ama benim facem bile yok kocam izin vermiyo yalnıs mı kaldık şimdi kızımla:25:

benim kocişim de istemiyor hiç.. ikimizinde vardı face.. cidden sorunlar yaşadık.. kapattık kendimizi elaleme rahat ettik..
ama ama işte böyle de lazım oluyor..
geçenlerde dedim ki yalandan çakma bi hesap alayım.. ona da gerek yok dedi.. domuz dedim ben de içimden..:14::14:

benim kocişim de istemiyor hiç.. ikimizinde vardı face.. cidden sorunlar yaşadık.. kapattık kendimizi elaleme rahat ettik..
ama ama işte böyle de lazım oluyor..
geçenlerde dedim ki yalandan çakma bi hesap alayım.. ona da gerek yok dedi.. domuz dedim ben de içimden..:14::14:

domuz mu:1::1:
olsun canım boşver huzurunun bozulmasındansa olmasın daha iyi:ssz:

Back
X