Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi yemek yiyip geliyim![]()
petuşla paristen haber var mı:26:
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..
bebek mi kasılma mı off nassı anlayacığız yaaa..
canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal![]()
petuş daha yeni gitti cnm... ama parisle şuan msjlaştık dr.öğleden sonra karar verecekmiş, açılmayı durdurmuşlar..bu belirsizlik biraz canını sıkmış şimdilik bu kadar cnm
bide bide bişi sorcam altta hepinizin haftası yazıyoya bende de yazsın :44:
ama nasıl :)
merhablar kızlar bend euzun zamandır yazamıyorum buraya, ama buranın tadı başka oluyor
herkesler ıy ıdır umarım keyifler yerındedir dicem ama son aya gırdık çoğumuz ağrılar da başladı haliyle
dün çatı kemıkelrımın ağrısından yuruyemıyodum ağrı kesıcı aldım bugun bıraz daha ıyım magnezyum içtim
saat 2de randevum var 35. haftalık olduk tam bakalım miniğim buyumuşmu doğumla ılgılı bı çok şey konuşcaz
5 dakika önce kızım annemde yedi
bizdede pazar günü vardı bu parti.bu azıcık şey kime yetcek dedim.yarısını bile yiyemedik.
ama bizim yörenin en sevdiğim şeyleri ,kete ve babiko zaten![]()
siz babiko diyince bende barbunya dediniz sandımşimdi baktım internete güzel bişeye benziyo tereyagına bayılırım
bol bol