izliyoz mu akşam hürremi![]()
ya ben yeni bölüm başlayınca uyuyakalıyorum..........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben yeni bölüm başlayınca uyuyakalıyorum..........![]()
ben kuzey güneyi izliyorum![]()
2012 Çalışan Kadının Hamilelik ve Doğuma İlişkin Hakları
Doğum izni,doğum raporu ve süt izni
bilginize buna ek olarak facebook gruplarına ait geçmişte bir hatırlatma yapmıştım. Bu konuda özen gösterirseniz sevinirim.
ne hatırlatması anlayan bana da deyiversin:26:
Başka 2 aya ait anne grubunda face sevdasına malesef ciddi karışıklık çıktı. Grubu ihaml ettiler, fb hesabı olmayan sitede kaldı o üzüldü, grup lideri sevmediklerini gruptan attı vs vs vs İlgili başlıkta günlük mesaj sayısı hatta haftalık mesaj sayısı 2-3 e düştü.
bu sebeple bizde fb gruplarının reklamını site kuralları gereği yasakladık.
Bilginize
bazı arkadaşlar cep telefonuyla acil şeyleri facebook'tan paylaşıyorlar,siteye giremedikleri için..benimde fb hesabım yok ama bilgi almak adına iyi oluyor...fakat bu ara fazla boşladılar burayı fb çok yoğunlaştılar bunuda göz ardı etmiyorum tabisikiii![]()
yok canm merak etme bugün face'de çok değindik bu konuya..
burası herkese daha iyi geliyor.
bir de şu an hrkes izne ayrıldı haliyle temzlik gezmeler falan arttı.
vakit bulamıyor çaoğunluk
yok canm merak etme bugün face'de çok değindik bu konuya..
burası herkese daha iyi geliyor.
bir de şu an hrkes izne ayrıldı haliyle temzlik gezmeler falan arttı.
vakit bulamıyor çaoğunluk
Ablacım dengeyi koruduktan sonra tabiki sorun olmaz ama düşünsenize X kişiyi sevmiyorsun grubu sen kurmuşsun o kişliyi gruptan at olacak şey değil ! Bu grupları biz kurmuştuk sorna bize gelip neden böyle yaptınız dediler oysa biz 4-5 ay önce bırakmıştık orayı ....
selaaaaaaaaaam güzel göbüşlü annelere ve kuzucuklarına bikaçgündür giremiyodum evde temizlikle uğraşmaktan annemle totomuz çıktı oğluşumun eşyalarınıda yerleştirdik neyseki azaldı işler bi cam silinecek onlarıda kocişe yaptırcam artık geçmişe az bi bakıyım dedim petunya arkadaşın nişanı gelmiş allah hayırlısıyla kavuştursun bebikine inşallah ben bile heyecanlandım valla bu arada çok temizlikle uğraştığımdan heralde göbeğim indi önce göğsümün altında hissederdim hareketlerini nefesim kesilirdi şimdi aşağıda hissediyorum nefes alıp vermelerim baya rahatladı annemde söyledi göbeğin inmiş diye bu iyiye işarettir inşallah gelmesi yakınlaştımı yoksa![]()
canım bitirmişsin ne güzel temizliği e darısı başımıza artık
offff benimde bi yardım edenim olmazsa,bi kadında bulamazsam bırakıcam kalsın çokta tınnn![]()
evet...lütfenn burda tanıştık burda kaynaştık dağılıp bölünmeyelim,biz nisan anneleri zaten çok kalabalığız,listemizde 100 kişiyi geçti![]()