Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep çok güzel ama bizim sülalede nerdeyse herkesin kızı zeynep artık ben çok sıkıldım degişik kimsede olmayan ism olsun dedik en son bu iki isimde karar veerdik diger kızımın ismide şevval fikir olsun![]()
Bebegimin kiyafetlerini yikadim bugun :) hastane cantasini hazirlicam artik, bende korkuyorum martta gelcek bebisim die :18: erken riskimiz var.. Hayirlisi bakalim![]()
Bizde bebisimizin adini ahmed talha olarak dusunduk son dk degisiklik olmazsa![]()
Aynen bende çantayı ve eşyaları yıkadım. sonra da hastane çantamı hazırlıcam inşallah.
Adı ile yaşasın cnm inşallah.
kızlar çok kötüyüm bronşit olmuşum 1 haftadır kustum öksürdüm şimdi iğne oluyorum çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye
kızlar ben kafayı yiyicem ya....bugün doktora gittim bebeğim 36 cm 1900 grammış ....bi ara haftama göre bile uzun sayılırdı ama şimdi herkesinkine bakıyorum kısa kalıyor sanki...doktoruma sordum normal dedi durulması kiloya gider bazen boya dedi ama takıldı kafama bi kere ....kıyamam ben bebişime ya![]()
günaydın kızlar... hayırlı cumalar.
gösenay doğum günün kutlu olsun. biraz gecikmeli oldu kusura bakma...
bugün istirahatimi açtırıyorum.
bide doktoruma gitcem. nst gircem. bebişin kalp atışlarına göre 37.hafta sezeryan olacağım. bu arada 34.haftam bugün itibariyle bitti 35 e girdim. sanırım herkes mart annesi olcak bu gidişle...
bugün doktora gidecekler inşalah güzel haberlerle dönerler.
bu haftayıda sorunsuz kapatalım inşallah.
hastaneye hiç görümcesi ve kayınvalidesiyle giden oldu mu? Ben gitmek istemiyorum çünkü.
Günaydınnnn gene en erkenci benim![]()
GÜNAYDINLAR
nasılsınız
bugün o kadar yoğun ve heyecanlıyım ki
doktotra gideceğim
izne ayrılacağım
yeni evimin banyo fayanslarını seçeceğim
annemde 1 hafta kalacağım
oooooo
dünya iş var
dua edin kızlar
günaydın kızlar... hayırlı cumalar.
gösenay doğum günün kutlu olsun. biraz gecikmeli oldu kusura bakma...
bugün istirahatimi açtırıyorum.
bide doktoruma gitcem. nst gircem. bebişin kalp atışlarına göre 37.hafta sezeryan olacağım. bu arada 34.haftam bugün itibariyle bitti 35 e girdim. sanırım herkes mart annesi olcak bu gidişle...
bugün doktora gidecekler inşalah güzel haberlerle dönerler.
bu haftayıda sorunsuz kapatalım inşallah.
hastaneye hiç görümcesi ve kayınvalidesiyle giden oldu mu? Ben gitmek istemiyorum çünkü.