Evet ya zaten o donemi dusndukce bunaliorum.
Ablama diorum bunaltmayin beni biarz anlayin evde olmak zaten zor, bide surekli ne zmn olacak die bekliorum stres oluorum sizde beni bunaltmayin..ablam dioki ne var gayet rahatin yerinde..lohusalik falan diorum zaten eve yeni bisi gelcek aliycak falan ne olacagi belli degil...lohusalikda ne demek biz hic yasamadik oyle seyler dio...evde onumuzdeki 4 yil boyunca surekli birinin olacagi dusuncesi simdiden basio beni..
Evet benimde plali sezeryanken herkesin gelecegi tarih belliydi ne guzel...ama simdi boyle ani degisimler olunca esim yalniz birakmio..illa biri olmaliymis evde...oysa boyle daha stres oluom..kendim olsamda yapacagim sey ayni taksiyi cagirip dr a gitmek...
yani insan biraz eletiriye aik olur...biri bak bu yanlis dediginde acabami die bi dusunur...ablam cocugu azdirio resmen...cocuk surekli bisi istio...resim yapicam dio..resime baslio o sirada cizgifilm izliycem dio..onu yaparken parka gidcem dio...eeee anne yemek yerken istiklal marsi okutursa cocuk gayet normal yani...cok akilli bi cocuk ama cok simarik surekli bi mizmizlanma halinde...halbuki ben 2 gunde ogrettim...hergun bisi isiycen die oyle susledmki bugnku hakkini parka giderek kullandi, dunkinid carsiya gideek...simdiden dusunuo teyze yrn ne istesem acaba die...yani cocuk ogrenmeye cok meyilli..6 yasinda ama sayilari toplamayi cikarmayi super yapio...istiklal marsini 10 kita okuo...ama boyle bi cocuk anasinin elinde malamat oluo iste ya..aynen benimde esim kendini odaya kapatio yegenimin gurultusunden....cocuk cay iceken gizleri portluo...oyle sapur supur icioki cayi..surekli esimn ustune cikip cikip atlio falan...offff dogursamda gitseler![]()
Ben de dogumdan sonr ki 40 gun dusununce cildiracak gibi oluyorum esimle simdeidn pazarlik yapiorum soyle olursa boye olur bak diye ama biliyorum olan olacak herkes bir uzman kesiecek. Hastaneden sonra direk gidip gizlice bir otele yerlessek kimseyede soylemesek yerini sper olur bebgim ben ve esim