2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zaman geçmek bilmiyor....işyerindeki son 2 haftam ama geçmiyo ve artık çok sıkıldım işten güçten eve yapılacak temizlik de beni geriyor şimdiden :ssz::ssz:

merhaba bayanlar bende sizdenim :)) benide alın yanınıza bebişi beklemek hem çok güzel hem çok heyecanlı ama vakit geçmiyo, dışarı çıkamıyorum hava soğuk :SS oğluşum hayırlı vakitte gel :))

kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?

canım petu 190 tl'ye aldı sanırım avent elektrikli.
230 bana pahalı geldi biraz.
birkaç yre daha bak derim internet pahalı oluyor.
ben gitti gidiyordan bebebdor aldm elektrikli 99 tl'ye

offf çok kötü yapmış ya..
yok ya bu esnaf kısmına hakikaten güven olmuyor..
bizim de düğünde aynı şryi yapmışlardı. biz mobilyaları 1 yıl önceden aldık depoda dursun dedik
adam satmış sonra onları. evlendikten 2 ay sonra gelmişti salon takımım:14::14:

birisi soğan koymak kokuyu alıyo demişti
dene istersen ama oda soğan kokar mı bilmem:1::1:
dün eşime diyorum ki bu ülkede kendine "usta" sıfatını yükleyen adamları toplayıp sabun yapacan, daha az stresli nsanlar oluruz. kafayı yedim 3 haftadır yaa, hamile insana da bu kadar yüklenilmez ki:ssz::ssz::ssz:

bugün tek sıkılan boş boş yatan benim galiba
herkese laf yetiştiriyom:1::1:
menzil de yok bugün:19::19:

hımm ben de menzil'e bakındım ama yok, petuş da bi var bi yok. doğuma yakın hepimiz köşemize çekildik :49:

kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?

bana uygun gibi geldi.ben eminönünden 170 e aldım.birdahada bu fiyata hiç görmedim.kampanyalıydı.diğer dükkanlardada 280 tl falandı.bilmiyorum bu uygun geldi.

canım petu 190 tl'ye aldı sanırım avent elektrikli.
230 bana pahalı geldi biraz.
birkaç yre daha bak derim internet pahalı oluyor.
ben gitti gidiyordan bebebdor aldm elektrikli 99 tl'ye

evet canım şimdi gitti gidiyordan 199 buldum,kargo ücreti yok

kıslar nst dediğiniz olay kaç dakika sürüyor.
bide ekstra ücreti varmı?

canım daha önce de konuşuldu da hastaneye göre değişiyor
ücretli olan da var olmayan da..
ben para vermedim.. süreyi doktor belirliyor.
ben 20dk girdim geçenlerde

ohhhh gözün aydın canım :36::36::36: sende mart annesi olcan yani:24::24::24: sevindim senin adına az kaldı bebeğini kucağına almana,darısı başımıza inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet mart annesi olucam normal doğum tarihim 1 nisandı sezeryan olunca 20 sinde yaparım dedi spinal olcakmış deli gibi bakınıyom internetten nasıl bişiymiş diye heyecanla bekliyorum allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallahh:49::49::49:

evet mart annesi olucam normal doğum tarihim 1 nisandı sezeryan olunca 20 sinde yaparım dedi spinal olcakmış deli gibi bakınıyom internetten nasıl bişiymiş diye heyecanla bekliyorum allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallahh:49::49::49:

kızılayda yapcaktın di mi doğumu ,anneminde 13'ünde kontrolü var kızılayda aynı gün olsaydı gelirdim ziyaretine:33::33:

kozyatağı central hospital'da girdim geçen hafta, muayene ücreti 40 tl, nst ise 25 tl idi.

o nasıl bir fiyat ya.muayene ücretinin yarısı.hiçbir giderleri yok onu çekerken bi elektrik birde kağıt.25 tl insanı soymak demek yaa...bakalım bizimki nekadar isteyecek ama bu hastaneler işi biliyolar valla.

selaaaaaaaaaaaaaam koca göbüşlüler:)nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gittik bebeğim gayet sağlıklıymış:nazar:kilomuz 2900 olmuş doktora sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi veeeeeeeeeeeeeeee 20 sine gün verdi doğum için bi gün önce gel testlerini yapalım dedi ayrıca ultrasonda bakarken bebeğin doğum kanalına başı girmiş her an hazırlıklı ol süprizde yapabilir dedi çook mutluyum 2 hafta kaldı bebeğime kavuşmama:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Gozun aydin cnm....
190 gibi bi fiyata almistim cnm ben....

dün eşime diyorum ki bu ülkede kendine "usta" sıfatını yükleyen adamları toplayıp sabun yapacan, daha az stresli nsanlar oluruz. kafayı yedim 3 haftadır yaa, hamile insana da bu kadar yüklenilmez ki:ssz::ssz::ssz:

hımm ben de menzil'e bakındım ama yok, petuş da bi var bi yok. doğuma yakın hepimiz köşemize çekildik :49:
moralim bozuk benim hic konusasim yok bugun:(((( hala enerji toplayamadim..

cnm genelde 20 dk suruo dr nn istegine gore degisyo...ben dahanhic 1 saatten az kalmadim:)))
Ektra ucret alinio sanirim ama hic bakmadim ben nekadar aliolar

gelin benim hastaneme nst için ücretsiz:1:
geçen serum yedim doktora dedim ki ücreti ödeyeyim
bu bizden olsun dedi:1:
sağolasın abi dedim:1:

slm anneler.
morellim çok bozuk dün hastaeye kaldırıldım.bir ense agrısı baş agrısı ödem derken kendimi hastanede dogum hane odasında buldum sormayın başıma gelenleri aman çok dikkat hanımlar.ödemim vardı zaten bellimde agrıyordu bir ense agrısı arkasından baş agrısı derken erken dogum denildi ve yatışım verildi.sakın ihmal etmeyin agrılarınızı hemen drla irtibata geçin benim bebeyim 32+3günlük ve çok küçük dr hemen ciğerlerini geliştirici iğne vurdular sabaha kadar nst ve tansiyona bakıldı nst kasılmaları takip ettier birazdaha iyi olunca dr eve çıka bileceyimi yalnız kalkmadan sol tarafıma yatmam gerektiyini söyledi.sadece wc kasılmaları halen var karnım çok sert dua edinde bebeyim 3 hafta daha yerinde dursun.2 tane ciğerleri için iğne vurdular benim gibi aranızda olan varmı.:2:

Back
X