Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gzl cnm gecmis olsun...selam kızlar,muayeneden geldik,her şey yolunda çok şükür,2358 gr olmuş oğluşum,bende kaşıntı olayı vardı biliyosunuz,jkaraciğer enzimlerinin yükselmesinden kaynaklı,oldukça düşmüşler 1 hafta içinde,AST 217 den 64 'e ALT 459 dan 189 a düşmüş,çok sevindim,1 haftadır ilaç kullanıyodum işe yaramışzaten 30 lu 40 lı değerlere indilr mi normale dönmüş olcaklar,cuma tahlil vermiştim,bugüne kadar biraz daha da düşmüştür,bebiş iyi,başı aşağıda,ayakları kaurgama batıyo
ama sanırım baş yukarda olunca daha fazla acı veriyo,benim 28. haftadan beri hep baş aşağıda olduğu için kaburgama batmaları bu hafta hissetmeye başladım ben,doktorum normal dedi,nst ile ilgili bişi demedi,sanırım sonraki muayenede bağlıcak,bilmiyorum artık
cnm bence dr un nasil tavsiye ediosa ve sen nasl rahat hissediosan kendini oyle yap...bence sezeryanda normal artilari eksileri olan yontemler o neenle kisiden kisiye degisir bakis acina gore..bana dr um hep sezeryan dedi...simdi normalde yapabilirsin dedi..halada diorum hangisi olursa olsun benim ve kizimin sagligina bisi olmasin hangisi olursa o olsun...hic birinde diretmem...onemli olan bence senin kendini rahat ve guvende hissetmen...ben dr uma biraktimkızlar bebeğim normal doğum pozisyonunu almış ama ben korktuğum için ve çok heyecanlı bi yapım olduğu için sezaryen istiyorum hata mı ediyorum
:)))) cnm ben o kadar etkilenmedim yaaa:)))) bak 6 gun oldu hala tik yok...iyi akşamlar kızlar...
son 12 günümüz kaldı işten ayrılmak için.
bu arada petunya nın nişanı geldiğini okuduğumdan beri her gece rüyamda tuvalete gidiyorum ve peçeteye bi bakıyorum kan..
nasıl etkilendiysem artık...
Bende acibademe gidiom ama hic bakmadm nst fiyatlarinaselam kızlar nasılsınız?
erken doğum korkusu almış her yanımızı
inşallah bebişlerimiz günlerini doldururlar sağlıcakla.
bende allianz sigortalıydım ya küvez ücreti ve yenidoğan paketi dahil değilmiş. bugün onları öğrendim. araştırdım ama hiç bir sonuç alamadım.
ütülerimizi nerdeyse bitirdik..
yemeğimizi yedik. şimdide meyve hazırlayacağım. suyu az olunca armut yeniliyordu dimi?
nst 36 lira acıbademde indirimli fiyatı
bu arada ben istirahata başladım çok şükür. 3 hafta erken ayrıldım istirahate. zaten 3 hafta sonrada doğum olcak sanırım
çarşambaya hem kontrole hemde nst gitcem. bakalım doktorum ne diyecek.
kızlar ben göğüs pompası almadım gerekli mi ki
ben de doğumdan sonra gerekli olursa alıyım diyorum belki hiç lazım olmıcakben de almadım. ama başlarda süt çok oluyormuş göğüste birikince ağrı ve iltihap yapabiliyormuş diye duydum. şimdi düşünüyorum almayı ama elektrikli almam herhalde baya pahalı. manuel alcam. onlar 30-40 civarı. ya da diyorum ki çok ihtiyaç olursa eşim eczaneden alır. ay bilemedim ya belki bu ayın 15 inden sonra alırım. al al bitmiyor eksikleri...........
Bizde karisan yok. Esimlede sorun yok da..
Ben biraz rahatsiz bi tipmdir ya..ablam surekli bakalim kizini nasil yetistircen dio
Kardesim dio nazi kampi gibi...sevmiolar beni cok ben biraz sert ve kuralciyim onlara gore((
Kardesm unv. De okuo..surekli isyiomki kitap okusun gaxete okusun...hersei vakyinde zamaninda yapsin...sbh erken uyansin gece vakitli yatsin...oda tam tersi 10 gundur yanimda bi gun defter kitap acmadi, surekli pes oynuo, gece 4 de yatio...benim sinir sistemim alt ust oldu...gece 12 de kola icio bana bayio mesela...gece o saatte kola icilirmi yazik degilmi o mideye...bende surekli oyle olmaz boyle olur die itisip duryom..hersey kuralina uygun olsun istiom...((
Ablamla yegenimin iliskisinede cok karisiom...cocuk zaten yemek yemio tam yemek yerken alam dioki hadi oglum bi istiklal marsini oku..yaa birak yemek yesin ne aklina getirion....dun carsiya gittik almisn eline ayakkabiyi dioki oglum bak ayakkabiya oyle guzel boyle guzel, aa anne alalim demeye basladi cocuk neyse oglum almayalim sonra bakariz dio...hic aklinda yokken cocugun aklina ayakkabiyi sokuo sonrada vazgecirmeye calisyo...daha bunun gibi bi suru bisi...diorum biraz cocuk psikolojisiyle ilgili kitap okusan yaptiginin hata oldugunu bilirsin....hemen seninkinide gorcez dio...kitapla covuk buyumez dio...bu kadar kuralci olma dio..bu kuralcilikmiki?... Oysa bi banane disem, herkes nasil istiosa oyle yapsin diebilsem beni kafada rahAt cek onlarda rahat edcek ama tutamiom kendimi...
kozyatağı central hospital'da girdim geçen hafta, muayene ücreti 40 tl, nst ise 25 tl idi.
ne kadar ağır kanlıyım kendime kızıyorum daha odayı sipariş etmedik nevresim yorgan biberon emzik göğüs ucu kremi emzirme sütyeni külot yastık o bu almadık bebek için yastık alınmalı mı yenidoğan bebek yastıkta yatar mı gerçi şimdi almasak 3 5 ay sonra lazım
merhaba arkadaşlar 1 haftadır okuyorum yazdıklarınızı yazmak bugüne nasipmiş.Ben de 36 haftalığım,öğretmenim,izne ayrıldım.üç haftadır evdeyim ve patlıyorum sıkıntıdan.herkese hayırlı doğumlar inşllhh,oğluşumu bekliyorum en geç nisan 7 dedi doktorum:)
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne alemde benimki sanki bu gün az hareket ediyorda.33+1 olduk bu gün.
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne alemde benimki sanki bu gün az hareket ediyorda.33+1 olduk bu gün.[
yerleri daraldığı için az hareket ediyorlar. hatta ben bazen şüpheleniyorum bir şey mi oldu diye. hemen soluma yatınca başlıyor hareket etmeye rahatlıyorum. gün içinde hiç hareket etmezse ya da normalden az ederse sen de tatlı şeyler ye soluna uzan yarım saatte 10 hareket yapması gerekiyormuş.
cnm bnm özellikle sabahları çok hareketli.onun dışında gün içinde de hareket ediyor.ama haftalar ilerledikçe yeri daraldığından hareketi azalırmış.günde 10 kere hissediyosan problem yokmuş.bnm bebik biraz küçük ya sanırım ondan yeri daha dar gelmiyor.bikaç haftaya ben de daha az hissederim gibi gelio...