kızlar geçenlerde k.validemin doğum günü için pasta almış eşim..neyse k.v eltiside onlardaydı..yemeği yedik kaldırdım sonra eve çıktım eşim pastayı hazırlamış fln çağırdık eve herkesi..mumları yaktım k.pederim yanımdaydı mutfakta..al baba sen götür karının pastasını dedim..üfledi mumları neyse işte bi bekar kaynım var onunla aynı yaştayız o ve yengeleride bizde...
pastayı kestim,sehpaları koydum,tabakları mutfakta hazırladığım iin 4-5 sefer git-gel yaptım..sonra kolaları getirdim ama koyduğum yerden doğrulurken zorlandığım için karnımdan dizim tepsiye çarptı ve bardakların 2'si komple yere ve sehpaya boşaldı...heryer kola oldu ve 1 kişi kalkıp bi bez getirip bana yardım etmedi.

bi mutfak bezi getir sil git durula tekrar getir,yer bezini de aynı şekilde derken herkes ölleeee öküzün trene baktığı gibi bana baktı temizlerken...
o kadar gücüme gittiki anlatamam...k.validemin 2 oğlu var 2'sininde bi b.k yapacağı yok doğum günü için hatırlamıyolar bile ama ben eşime dedimki annenin d.günü git bi hediye yada bi pasta al...neysee temisledim ortalığı verdim kolaları sonra kaynım demezm çay koydunmu yenge ben içerim die

böleee kalmışım walla o an

yooo dedim kola içeriss dedi abin,çay koydurtmadı ama içcekseniz koyyım dedim yengesi orda die,k.validem anladı tabi bakışımdan tavrımdan yokkk biz aşağıda içeriz dedi,pastaları yedikleri gibi aşağı indiler...amaaaaaaa bir daha d.günlerini kutlarmıyım aslaaaaaaa
ohhhh anlattım rahatladım