ben de sadece anne sütü veriyorum,biz de 8 kg olmak üzereyiz,27 mart doğumlu benim sıpa da,dediğin gibi bazen süt fışkırır gibi akıyo bazen de sen sıkınca gelmiyo ama ben şunu farkettim,süt yok dediğimizde bile bebekl bir süre emince süt tekrar gelmeye başlıyo,onu da bebeğimin yutkunma hzıından anlıyorum,bir iki çekip lık lık diye yutmaya başlıyo,yani sütüm yok dememek gerek gerçekten,süt yokken bile vücut hemen üretmeye başlıyo,kilosu iyi bebişinin yetiyordur sütün merak etme,doktorummbana 6. ayda doğum kilosunu 2 ye katlaması gerek demişti,3380 doğdu oğlum,4.5 aylık olduk 8 kg olmak üzere,çoktan 2 ye katladı bile,umarım 3 e katlamaz :)),yalnız bu aralar arada bi emmek istemiyoz,uyumak istemiyoz,neden oldu bilmiyorum,huy mu değiştiriyo ne anlamadım,uyku düzenimiz oluşmaya başlamıştı bizim,en geç gece 12 de gece uykusuna geçiyodu ama son 1 haftadır uyumucam diye ağlıyo,ne beşiğini istiyo,ne ayakta sallanmak istiyo ne de emmek sitiyo bazen,dün gece 2 de uyudu beyefendi,tam 4 kere uyuttum yerine yatırdım uyandı hadi sil baştan yine uyuttum yine uyandı falan,saat 12 den 2 ye kadar uğraştım,geçen gece de 3 e kadar uğraştırdı,uyku akıyo gözünden uyumucam sdiye diretiyo,oyun oynamak istiyo,bakalım daha neler yapıcak.ben de konuşuyorum sık sık,babamız bacağına oturtup tahterevalli gibi yapıyoiona çok kıkırdıyoz,oyun halısı kendimiz yaptık,orada oyalanıyor biraz,biraz kucak ,öyle öyle gidiyo,artık nesneleri tutmaya başladığı için eline bi şey verebiliyoruz,b, süre oyalıyo onu,ben ilk başlarda mama veriyordum günde 1 kere falan,2.5 aylıktan beri mamayı kestim,geçen gün suyu biberonla içireyim daha olay olur dedim,verdim ağzına biberonu,hiç emmedi,hayatında ilk kez biberon görmüş gibi boş boş tuttu ağzında,çalışmaya başlayınca gerek olursa bilmiyorum biberon alşcak mı,emzik alıyor ama kısa süreli,uykuya geçerken alıyo,uyuynca çıkarıp atıyo ağzından,ama uyuturken emzik hayat kurtarıcı bi şey,çabuk dalmasını sağlıyor